fbpx

Asiakkaamme vei henkilökuntansa kesäretkelle Vallisaareen Lagoon -vuokrakatamaraanilla

Kesäpäivän viettomme alkoi Lagoonien kotisatamasta Lauttasaaressa, jossa kohotimme perinteiset alkumaljat ja saimme turvallisuusbriiffin. Tällä kertaa kesäkuun ilma ei ollut kovinkaan lämmin, mutta se ei haitannut tunnelmaamme. Lagoon 42 lämmitetty terassi mahdollisti kuitenkin kesäiset olosuhteet purjehduksesta nauttimiseen. Kävimme lyhyellä visiitillä Kauppatorin edustalla, jossa ihastelimme Norjan kuninkaan edustuslaivaa. Täältä jatkoimme matkaa kohti Vallisaarta.

Kesäpäivä Vallisaaressa

Vallisaari oli elämys

Päästyämme Vallisaaren satamaan suuntasimme kohti saaren upeaa näköalapaikkaa. Matkalla sinne ohitimme saaren kuuluisimman nähtävyyden, Aleksanterinpatterin, josta reittimme jatkui sen päällä olevalle näköalatasanteelle. Näkymät Helsingiin ja saaristoon olivat todella mykistävät.

Aleksanterinpatteri Vallisaaressa

Kesäpäivän Lagoon Vallisaari -menu sai meidät hymyilemään!

Palattuamme takaisin veneelle, Lagoon Charterin miehistö oli valmistellut maukkaan ruokailun, joka luonnollisesti nautittiin Lagoon 42, Balance 3:n suojaisalla ja lämmitetyllä takaterassilla. Ruokailun jälkeen jatkoimme kesäpäiväämme leppoisalla purjehduksella kohti Kauppatoria, jonne purjehdusosuus päättyi. Tästä meidän oli mukava jatkaa illanviettoa kaupungin humussa!

Yrityksemme kesäpäivä oli erittäin onnistunut, vaikka säät eivät olleet meille tällä kertaa suotuisia. Vallisaari oli ehdottomasti käymisen arvoinen kohde ja Lagoon Charterin miehistö ja alus tekivät päivästämme todella ikimuistoisen. Voin lämpimästi suositella Lagoon Charteria yritysten erilaisten tapahtumien järjestäjäksi.

Jukka Aaltonen, IVG Polar

Kiinnostuitko?

Lagoon Charter -risteilypaketit upeilla aluksillamme tarjoavat erinomaiset puitteet kaiken tyyppisten tapahtumien järjestämiseksi merellä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika laivastomme ja palveluiden esittelylle.

Tutustu hyvin suunniteltuihin risteilypaketteihin

AVOMERI -risteilypaketti

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -risteilypaketista muistorikkaan elämyksen. Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle vauhdikkaalle purjehdukselle

VALLISAARI-risteilypaketti

Risteilypaketti Vallisaari on Lagoon Charter kesän 2019 ehdoton suosikkikohde. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen purjehdusretken. Kysy lisää tästä ohjelmasta!

KOKOUS -risteilypaketti

KOKOUS -risteilypakettimme on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe tämä ainutlaatuinen tilaisuus yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

MOTIVAATIO -risteilypaketti

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivaatioristeilylle. Toteutetaan yhdessä päivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Categories: Tarinat