Asiakkaamme vei henkilökuntansa kesäretkelle Vallisaareen Lagoon -vuokrakatamaraanilla

Kesäpäivän viettomme alkoi Lagoonien kotisatamasta Lauttasaaressa, jossa kohotimme perinteiset alkumaljat ja saimme turvallisuusbriiffin. Tällä kertaa kesäkuun ilma ei ollut kovinkaan lämmin, mutta se ei haitannut tunnelmaamme. Lagoon 42 lämmitetty terassi mahdollisti kuitenkin kesäiset olosuhteet purjehduksesta nauttimiseen. Kävimme lyhyellä visiitillä Kauppatorin edustalla, jossa ihastelimme Norjan kuninkaan edustuslaivaa. Täältä jatkoimme matkaa kohti Vallisaarta.

Kesäpäivä Vallisaaressa

Vallisaari oli elämys

Päästyämme Vallisaaren satamaan suuntasimme kohti saaren upeaa näköalapaikkaa. Matkalla sinne ohitimme saaren kuuluisimman nähtävyyden, Aleksanterinpatterin, josta reittimme jatkui sen päällä olevalle näköalatasanteelle. Näkymät Helsingiin ja saaristoon olivat todella mykistävät.

Vallisaari Aleksanterinpatteri

Kesäpäivän Lagoon Vallisaari -menu sai meidät hymyilemään!

Palattuamme takaisin veneelle, Lagoon Charterin miehistö oli valmistellut maukkaan ruokailun, joka luonnollisesti nautittiin Lagoon 42, Balance 3:n suojaisalla ja lämmitetyllä takaterassilla. Ruokailun jälkeen jatkoimme kesäpäiväämme leppoisalla purjehduksella kohti Kauppatoria, jonne purjehdusosuus päättyi. Tästä meidän oli mukava jatkaa illanviettoa kaupungin humussa!

Vallisaari risteilypaketti

Yrityksemme kesäpäivä oli erittäin onnistunut, vaikka säät eivät olleet meille tällä kertaa suotuisia. Vallisaari oli ehdottomasti käymisen arvoinen kohde ja Lagoon Charterin miehistö ja alus tekivät päivästämme todella ikimuistoisen. Voin lämpimästi suositella Lagoon Charteria yritysten erilaisten tapahtumien järjestäjäksi.

Jukka Aaltonen, IVG Polar

Kiinnostuitko?

Lagoon Charter -risteilypaketit upeilla aluksillamme tarjoavat erinomaiset puitteet kaiken tyyppisten tapahtumien järjestämiseksi merellä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika laivastomme ja palveluiden esittelylle. VARAA ESITTELYAIKA

Tutustu hyvin suunniteltuihin risteilypaketteihin

Categories: Tarinat