fbpx
Vuokravene Xodó tarjoaa kompaktit tilat ikimuistoisten tapahtumien järjestämiseen. Jos olet hakemassa erilaista ympäristöä kokouksille, myyntikoulutuksille tai haluat juhlistaa jonkun merkkipäivää, niin s/y Xodó on oikea valintasi.

Nautintoa koko rahalla!

Vuokravene Xodó tarjoaa miellyttävän purjehduksen myös viileimmillä ilmoilla. Tämän Lagoon 39 -katamaraanin lämmitetyllä terassilla voi todellakin nauttia merellisistä maisemista ja hyvästä seurasta. Salongin 360 -näkymä tarjoaa upean mahdollisuuden tarkkailla saaristomme helmiä. Lagoon 39 on kulultaan rauhallinen, eikä lasitkaan kaadu purjehduksen aikana. Pelättyä merisairauttakaan ei ole havaittu vieraidemme keskuudessa. Siis pelkkää nautintoa koko rahalla!

Vuokravene Lagoon 39 Xodò

Makunautintoja horisontissa

Xodó vuokravene ja sen ruokailutilat on suunniteltu makunautintoja arvostaville. Miehistömme kunnianhimoisena tavoitteena on varmistaa ruokailujen sujuvuus myös purjehduksen aikana. Kokemuksellisen ruokailun onnistumisen takeena on tyylikkäät kattaukset valkoisine pöytäliinoineen oikeita juomien mukaisia laseja unohtamatta. Tutustu monipuolisiin menu-vaihtoehtoihin täällä ja otamme halutessanne huomioon myös erityistoiveenne. Onnistuneen ruokailun kruunaa menun mukaan valitut viinit. Pyydä meiltä menuisiin sopivimmat viinisuositukset!

Vuokravene Lagoon 39 Xodò

Suunnittele kanssamme paras saarikohde

Upea saaristomme tarjoaa useita mielenkiintoisia reittivalintoja. Tarkemmat kuvaukset reiteistä ja saarikohteista löytyvät täältä. Suunnittelemme purjehdusreitin aina kokonaisuuteen soveltuen ja halutessanne voimme järjestää myös erikoisohjelmaa. Miten olisi vieraileva meribiologi tai suosittu merihenkinen Lagoon -games? Kysy lisää vaihtoehdoista purjehdusasiantuntijaltamme täältä.

Vuokravene Lagoon 39 Xodò

Lagoon Charterin merenkävijöiden parhaat risteilypaketit!

Anna kokeneiden merenkävijöiden suunnitella teidän tarpeisiin parhaiten soveltuvat risteilypaketit. Vuosikymmenien saatossa kertynyt vankka kokemus erityyppisten tilaisuuksien järjestämisestä vuokaveneillä takaavat onnistuneen elämyksen. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin kerromme eri vaihtoehdoista veneen, tarjoilun ja ohjelman suhteen. Annamme sen jälkeen teille vastustamattoman tarjouksen unohtumattomalle meriseikkailulle.

Lyhyesti

Alus: Lagoon 39, s/y XODÓ
Kapasiteetti: 12 henkeä
Hinnat alkaen:  155 € / hlö, yht. 1.850 € / risteily

Tule tutustumaan aluksiimme

Parhaan kuvan risteilyaluksista ja Lagoon Charter palveluista saat, kun tulet paikan päälle. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa itsellesi sopiva esittelyaika. VARAA ESITTELYAIKA

Tutustu myös risteilypaketteihin

Näistä esimerkeistä saat hyviä ideoita oman merellisen tapahtuman järjestämiseen. Me Lagoon Charterilla haluamme auttaa sinua saavuttamaan kaikki toiveesi, joten ole yhteydessä, niin räätälöimme risteilykokonaisuuden sinulle juuri tarpeidesi mukaan.

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään sopiva risteilypaketti juuri teidän tarpeisiinne. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Categories: Alukset