fbpx
Vuokravene Xodó tarjoaa kompaktit tilat ikimuistoisten tapahtumien järjestämiseen. Jos olet hakemassa erilaista ympäristöä kokouksille, myyntikoulutuksille tai haluat juhlistaa jonkun merkkipäivää, niin s/y Xodó on oikea valintasi.

Nautintoa koko rahalla!

Vuokravene Xodó tarjoaa miellyttävän purjehduksen myös viileimmillä ilmoilla. Tämän Lagoon 39 -katamaraanin lämmitetyllä terassilla voi todellakin nauttia merellisistä maisemista ja hyvästä seurasta. Salongin 360 -näkymä tarjoaa upean mahdollisuuden tarkkailla saaristomme helmiä. Lagoon 39 on kulultaan rauhallinen, eikä lasitkaan kaadu purjehduksen aikana. Pelättyä merisairauttakaan ei ole havaittu vieraidemme keskuudessa. Siis pelkkää nautintoa koko rahalla!
Vuokravene Lagoon 39 Xodò

Makunautintoja horisontissa

Xodó vuokravene ja sen ruokailutilat on suunniteltu makunautintoja arvostaville. Miehistömme kunnianhimoisena tavoitteena on varmistaa ruokailujen sujuvuus myös purjehduksen aikana. Kokemuksellisen ruokailun onnistumisen takeena on tyylikkäät kattaukset valkoisine pöytäliinoineen oikeita juomien mukaisia laseja unohtamatta. Tutustu monipuolisiin menu-vaihtoehtoihin täällä ja otamme halutessanne huomioon myös erityistoiveenne. Onnistuneen ruokailun kruunaa menun mukaan valitut viinit. Pyydä meiltä menuisiin sopivimmat viinisuositukset!

Vuokravene Lagoon 39 Xodò

Suunnittele kanssamme paras saarikohde

Upea saaristomme tarjoaa useita mielenkiintoisia reittivalintoja. Tarkemmat kuvaukset reiteistä ja saarikohteista löytyvät täältä. Suunnittelemme purjehdusreitin aina kokonaisuuteen soveltuen ja halutessanne voimme järjestää myös erikoisohjelmaa. Miten olisi vieraileva meribiologi tai suosittu merihenkinen Lagoon -games? Kysy lisää vaihtoehdoista purjehdusasiantuntijaltamme täältä.

Vuokravene Lagoon 39 Xodò

 

Lagoon Charterin merenkävijöiden parhaat risteilypaketit!

Anna kokeneiden merenkävijöiden suunnitella teidän tarpeisiin parhaiten soveltuvat risteilypaketit. Vuosikymmenien saatossa kertynyt vankka kokemus erityyppisten tilaisuuksien järjestämisestä vuokaveneillä takaavat onnistuneen elämyksen. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin kerromme eri vaihtoehdoista veneen, tarjoilun ja ohjelman suhteen. Annamme sen jälkeen teille vastustamattoman tarjouksen unohtumattomalle meriseikkailulle.

Lyhyesti

Alus: XODÓ, Lagoon 39
Kapasiteetti: 12 henkeä
Hinnat alkaen:  155€/hlö, yht. 1.850€/risteily

Tule tutustumaan aluksiimme

Parhaan kuvan risteilyaluksista ja Lagoon Charter palveluista saat, kun tulet paikan päälle. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa itsellesi sopiva esittelyaika.

Tutustu myös risteilypaketteihin

Näistä esimerkeistä saat hyviä ideoita oman merellisen tapahtuman järjestämiseen. Me Lagoon Charterilla haluamme auttaa sinua saavuttamaan kaikki toiveesi, joten ole yhteydessä, niin räätälöimme risteilykokonaisuuden sinulle juuri tarpeidesi mukaan.

AVOMERI -risteilypaketti

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -risteilypaketista muistorikkaan elämyksen. Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle vauhdikkaalle purjehdukselle

Lue lisää

VALLISAARI-risteilypaketti

Risteilypaketti Vallisaari on Lagoon Charter kesän 2019 ehdoton suosikkikohde. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen purjehdusretken.

Lue lisää

KOKOUS -risteilypaketti

KOKOUS -risteilypakettimme on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää

HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe tämä ainutlaatuinen tilaisuus yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää

MOTIVAATIO -risteilypaketti

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivaatioristeilylle. Toteutetaan yhdessä päivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään sopiva risteilypaketti juuri teidän tarpeisiinne. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Haluamme tarjota parasta Me Lagoon Charterilla teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme viihtyvät purjealuksillamme. Miehistö on merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaisia ja tehtävämme on toteuttaa teidän toiveenne merellisessä ympäristössä. Kerro meille tarpeesi, niin laitamme osaamisemme peliin ja toteutamme Read more…

Lue lisää

Perämies Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha on olympiapurjehtijana yksi kokeneimmista Lagoon Charterin purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin.

Lue lisää
Categories: Alukset