fbpx

TUTUSTU ENNAKKOON TULEVAAN LAGOON 50 -KATAMARAANIIN

Uusi Lagoon 50 -vuokravene Karioca II+ vahvistaa loistokkaiden Lagoon -katamaraanien mainetta täydellisen purjehdusnautinnon tuottajina. Tee vaikutus sidosryhmiisi ja vie heidät nautinnolliselle purjehdukselle. Tähän tilavaan vuokraveneeseen yhdistyvät mielikuvat vapaudesta ja rohkeudesta. Vapauta sisäinen merikarhusi ja järjestä rohkeasti erilainen asiakastilaisuus tai kokouspäivä merellä.

Lagoon 50 - harkittua suunnittelua

Lagoon 50 -vuokraveneen tilojen välillä vallitsee täydellinen tasapaino. Lagoon suunnittelutoimisto on onnistunut yhdistämään tässä loistokkaassa vuokraveneessä avarat ja valoisat sisätilat ainutlaatuiseen kansiratkaisuun. Flybridge eli yläohjaamo tarjoaa parhaat näkymät sekä ohjailuun että rentoutumiseen asiakkaiden kanssa. Nauta Design on onnistunut veneen sisätilojen suunnittelussa luomaan veneeseen hienostuneen, tyylikkään ja toimivan tyylin. Viihtyisän ja ylellisen tunnelman kaikissa tiloissa takaa tarkka viimeistely ja tunnelmallinen LED -sisävalaistus. Veneen sisä -ja ulkotilat yhdistyvät toisiinsa hyvin jouhevasti. Salonki on samalla tasolla kuin avara terassi ja keulakannelle on helppo kulku. Varaa heti oma paikkasi tästä.

 

Lagoon Charter Karioca II+

Rapujuhla merellä vuokravene Lagoon 50 terassilla

Unohda perinteinen rapujuhla! Kutsu parhaat kumppanisi mukaan Helsingin hienoimmalle rapujuhlaterassille. Rapujuhlien päänäyttämönä toimii saaristomme parhaat merimaisemat Lagoon 50 -vuokraveneen kyydissä. Suojaisat ruokailutilamme varmistavat onnistuneen rapuillallisen tunnelmallisilla syksyn purjehduksilla. Rapumenuja on tarjolla kolme vaihtoehtoa. Suosituin rapumenumme on Rövaren -menu, sisältäen alkuun perinteiset ravut, pääruokana haudutettua sorsaa ja jälkiruokana valkosuklaapannacotta tuoremarjasalaatin kera. Helan går!

 

Lagoon Charter Karioca II+

Villinki vai Suvisaaristo?

Nämä saaristopaikat ovat Lagoon Charterin suosituimmat risteilykohteet. Ankkuroimme vuokraveneemme ruokailujen ajaksi Villingin suojaisiin lahdelmiin. Espoossa sijaitseva Suvisaariston risteilyreittimme kulkee upeiden maisemien välissä kohti Pentalan saarta. Purjehdusten aikana voit pitää kokousta, juhlia tavoitteiden saavuttamista tai ihan vaan nauttia laineiden liplatuksesta. Valinta on sinun!

Vuokravene Lagoon 50 Karioca II+ artikkeli

Onnistuneen risteilyn elementit

Kaikkien risteilyjen suunnittelun pohjana ovat vallitsevat sää -ja tuuliennusteet. Ammattitaitoinen Lagoon Charter henkilökunta tekee aina tarkat reittisuunnitelmat ja aikataulut sääolosuhteet ja toiveenne huomioiden. Näin varmistamme, että purjehduspäivästänne tulee miellyttävä ja antoisa kokonaisuus. Ja turvallisuus ennenkaikkea!

Lagoon 50 Kuvagalleriat

Lagoon 50 sisäkuvat
Lagoon 50 ruokailu

Lyhyesti

Alus: Karioca II+
Kapasiteetti: 12 henkeä
Hinnat alkaen:  295€/hlö, yht. 3540€/risteily

Tule tutustumaan aluksiimme

Parhaan kuvan risteilyaluksista ja Lagoon Charter palveluista saat, kun tulet paikan päälle. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa itsellesi sopiva esittelyaika.

Tutustu myös risteilypaketteihin

Näistä esimerkeistä saat hyviä ideoita oman merellisen tapahtuman järjestämiseen. Me Lagoon Charterilla haluamme auttaa sinua saavuttamaan kaikki toiveesi, joten ole yhteydessä, niin räätälöimme risteilykokonaisuuden sinulle juuri tarpeidesi mukaan.

AVOMERI -risteilypaketti

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -risteilypaketista muistorikkaan elämyksen. Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle vauhdikkaalle purjehdukselle

Lue lisää

VALLISAARI-risteilypaketti

Risteilypaketti Vallisaari on Lagoon Charter kesän 2019 ehdoton suosikkikohde. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen purjehdusretken.

Lue lisää

KOKOUS -risteilypaketti

KOKOUS -risteilypakettimme on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää

HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe tämä ainutlaatuinen tilaisuus yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää

MOTIVAATIO -risteilypaketti

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivaatioristeilylle. Toteutetaan yhdessä päivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään sopiva risteilypaketti juuri teidän tarpeisiinne. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Haluamme tarjota parasta Me Lagoon Charterilla teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme viihtyvät purjealuksillamme. Miehistö on merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaisia ja tehtävämme on toteuttaa teidän toiveenne merellisessä ympäristössä. Kerro meille tarpeesi, niin laitamme osaamisemme peliin ja toteutamme Read more…

Lue lisää

Perämies Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha on olympiapurjehtijana yksi kokeneimmista Lagoon Charterin purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin.

Lue lisää
Categories: Alukset