fbpx
Vuokravene Balance 3 tarjoaa avarat ja tyylikkäät tilat kaiken tyyppisten tapahtumien järjestämiseen. Jos tarvitset hiljaista kokoustilaa, irtiottoa tiimipäivään, elämystä asiakastapaamiseen tai haluat muistaa jotain henkilöä mieleenpainuvasti, niin risteily Helsingin saaristossa upealla katamaraanilla hurmaa kaikki taatusti.

Vuokravene on täyttä nautintoa

Balance 3 tarjoaa nautinnollisen purjehduksen kaikille säästä riippumatta. Tämän Lagoon 42 -katamaraanin suurella kannella voi todella nauttia auringosta ja illan viiletessä parhaan tunnelman tarjoaa avarat, sekä lämmitetyt sisätilat. Merinäköalasta ei ole sisälläkään tingitty, vaan salongin panoraamaikkunat tarjoavat esteettömän näkymän upeaan saaristoomme. Katamaraani on myös liikkeissään rauhallinen, eikä kallistele. Mukana viihtyy myös kaikki herkkävatsaiset vieraat.

Lagoon-42-Balance-3

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Balance 3 -vuokravene on varusteltu täydellisesti myös makunautinnoille. Miehistömme tarjoilee asiakkaillemme heidän toiveiden mukaiset ateriat juomineen. Veneen tilavat pöydät on katettu valkeilla liinoilla ja juomat nautitaan laseista, niin kuin tyyliin kuuluu. Voit tutustua tarjoamiimme menu-vaihtoehtoin täällä ja tarpeen vaatiessa toteutamme toiveenne niin kuin haluatte. Myös ruoka-aineallergiat otetaan huomioon.

Balance 3 parhaalla näköalalla

Ohjemaa toiveiden mukaan

Risteilyn pituudesta riippuen, saaristomme tarjoaa useita mielenkiintoisia käyntikohteita. Voit tutustua myös niiden tarjontaan täällä. Suunnittelemme purjehdusreitin aina yhdessä asiakkaan kanssa ja halutessanne voimme järjestää myös haluamaanne ohjelmaa. Miten olisi vieraileva huippukokki tai elävää musiikkia?

Balance 3 purjehjduskohteetSopiiko tarpeisiinne vuokravene?

Anna meidän auttaa sinua suunnittelemaan tarvitsemanne risteilypaketti. Vuosien aikana on meille kertynyt hyvä kokemus erityyppisten tilaisuuksien järjestämisestä vuokaveneillämme. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin kerromme eri vaihtoehdoista veneen, tarjoilun ja reitin suhteen. Annamme sen jälkeen teille mielellään tarjouksen ainutlaatuisen tapahtumanne järjestämiseen merellä.

Lyhyesti

Alus: Balance 3
Kapasiteetti: 12 henkeä
Hinnat alkaen:  195€/hlö, yht. 2.350€/risteily

Tule tutustumaan aluksiimme

Parhaan kuvan risteilyaluksista ja Lagoon Charter palveluista saat, kun tulet paikan päälle. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa itsellesi sopiva esittelyaika.

Tutustu myös risteilypaketteihin

Näistä esimerkeistä saat hyviä ideoita oman merellisen tapahtuman järjestämiseen. Me Lagoon Charterilla haluamme auttaa sinua saavuttamaan kaikki toiveesi, joten ole yhteydessä, niin räätälöimme risteilykokonaisuuden sinulle juuri tarpeidesi mukaan.

AVOMERI -risteilypaketti

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -risteilypaketista muistorikkaan elämyksen. Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle vauhdikkaalle purjehdukselle

Lue lisää

VALLISAARI-risteilypaketti

Risteilypaketti Vallisaari on Lagoon Charter kesän 2019 ehdoton suosikkikohde. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen purjehdusretken.

Lue lisää

KOKOUS -risteilypaketti

KOKOUS -risteilypakettimme on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää

HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe tämä ainutlaatuinen tilaisuus yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää

MOTIVAATIO -risteilypaketti

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivaatioristeilylle. Toteutetaan yhdessä päivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään sopiva risteilypaketti juuri teidän tarpeisiinne. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Haluamme tarjota parasta Me Lagoon Charterilla teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme viihtyvät purjealuksillamme. Miehistö on merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaisia ja tehtävämme on toteuttaa teidän toiveenne merellisessä ympäristössä. Kerro meille tarpeesi, niin laitamme osaamisemme peliin ja toteutamme Read more…

Lue lisää

Perämies Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha on olympiapurjehtijana yksi kokeneimmista Lagoon Charterin purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin.

Lue lisää
Categories: Alukset