fbpx

Lagoon Charter toteutti asiakkaan Vallisaari -risteilypaketin

Kesäkuun päivä oli täydellinen onnistuneen Vallisaari -purjehduskokonaisuuden toteuttamiseen. Päivällä oli aurinkoa, lämpöä ja reipasta tuulta. Asiakkaamme tulivat veneelle suoraan kokouksesta Hietalahden satama-alueelle. Perinteisten alkujuomien jälkeen suuntasimme keulat kohti Kustaanmiekkaa. Lokimme näytti purjehduksen aikana parhaimmillaan 11 m/s tuulessa 9,2 solmua. Henkilökuntamme tarjoili purjehduksen aikana suosittuja sapaksia, à la Blue Peter.

Lagoon Charter Vallisaari-risteilypaketti

Aleksanterin patteri teki vaikutuksen asiakkaisiimme !

Tämä rakennus ei ole suotta Vallisaaren kuuluisin nähtävyys. ” Historiallisestikin hyvin merkittävä kasemattipatteri on itsessään hyvin vaikuttava rakennelma, puhumattakaan sen päälle rakennetusta näköalatasanteesta, josta on hulppeat merimaisemat pitkälle horisonttiin.” Rakennuksen pihalla voit aistia paikan historialista tunnelmaa.

Aleksanterin patteri Vallisaari

Vaiheikkaan Vallisaari -kiertokävelyn jälkeen on sopiva hetki nauttia Lagoon Charterin maukkaasta lohikeitosta

Olemme yhdessä ravintola Blue Peterin henkilökunnan kanssa räätälöineet Vallisaari -risteilyyn sopivan ateriakokonaisuuden. Risteilyn aikana tarjolla on erilaisia sapaksia, mm. kylmäsavustettulohitartar saaristolaisleivällä. Pääruuaksi tarjoilemme perinteisen kermaisen lohikeiton. Aterian kruunaa tiramisu -jälkiruoka. Bon apetit!

Lagoon Charter Vallisaari ruoka

 

Ei purjehdusta ilman Kaivopuiston "kiertoajelua"

Päätämme poikkeuksetta Vallisaari -risteilymme Kaivopuiston maamerkkien ohipurjehdukseen. Lagoon -katamaraanien kannelta on mukava tervehtiä tuttuja ja tuntemattomia.

Lagoon Charter Kaivopuisto

 

 

 

Kiinnostuitko?

Lagoon Charter -risteilypaketit upeilla aluksillamme tarjoavat erinomaiset puitteet kaiken tyyppisten tapahtumien järjestämiseksi merellä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika laivastomme ja palveluiden esittelylle.

Tutustu hyvin suunniteltuihin risteilypaketteihin

AVOMERI -risteilypaketti

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -risteilypaketista muistorikkaan elämyksen. Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle vauhdikkaalle purjehdukselle

VALLISAARI-risteilypaketti

Risteilypaketti Vallisaari on Lagoon Charter kesän 2019 ehdoton suosikkikohde. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen purjehdusretken.

KOKOUS -risteilypaketti

KOKOUS -risteilypakettimme on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe tämä ainutlaatuinen tilaisuus yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

MOTIVAATIO -risteilypaketti

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivaatioristeilylle. Toteutetaan yhdessä päivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Categories: Tarinat