fbpx

Lagoon Charter toteutti asiakkaan Vallisaari -risteilypaketin

Kesäkuun päivä oli täydellinen onnistuneen Vallisaari –purjehduskokonaisuuden toteuttamiseen. Päivällä oli aurinkoa, lämpöä ja reipasta tuulta. Asiakkaamme tulivat veneelle suoraan kokouksesta Hietalahden satama-alueelle. Perinteisten alkujuomien jälkeen suuntasimme keulat kohti Kustaanmiekkaa. Lokimme näytti purjehduksen aikana parhaimmillaan 11 m/s tuulessa 9,2 solmua. Henkilökuntamme tarjoili purjehduksen aikana suosittuja sapaksia, à la Blue Peter.

Lagoon Charter Vallisaari-risteilypaketti

Aleksanterin patteri teki vaikutuksen asiakkaisiimme !

Tämä rakennus ei ole suotta Vallisaaren kuuluisin nähtävyys. ” Historiallisestikin hyvin merkittävä kasemattipatteri on itsessään hyvin vaikuttava rakennelma, puhumattakaan sen päälle rakennetusta näköalatasanteesta, josta on hulppeat merimaisemat pitkälle horisonttiin.” Rakennuksen pihalla voit aistia paikan historialista tunnelmaa.

Aleksanterin patteri Vallisaari

Vaiheikkaan kiertokävelyn jälkeen on sopiva hetki nauttia Lagoon Charterin maukkaasta lohikeitosta

Olemme yhdessä ravintola Blue Peterin henkilökunnan kanssa räätälöineet Vallisaari -risteilyyn sopivan ateriakokonaisuuden. Risteilyn aikana tarjolla on erilaisia sapaksia, mm. kylmäsavustettulohitartar saaristolaisleivällä. Pääruuaksi tarjoilemme perinteisen kermaisen lohikeiton. Aterian kruunaa tiramisu -jälkiruoka. Bon apetit!

Lagoon Charter Vallisaari ruoka

Ei purjehdusta ilman Kaivopuiston ”kiertoajelua”

Päätämme poikkeuksetta Vallisaari -risteilymme Kaivopuiston maamerkkien ohipurjehdukseen. Lagoon -katamaraanien kannelta on mukava tervehtiä tuttuja ja tuntemattomia.

Lagoon Charter Kaivopuisto

Kiinnostuitko?

Lagoon Charter -risteilypaketit upeilla aluksillamme tarjoavat erinomaiset puitteet kaiken tyyppisten tapahtumien järjestämiseksi merellä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika laivastomme ja palveluiden esittelylle. VARAA ESITTELYAIKA

Tutustu hyvin suunniteltuihin risteilypaketteihin

Categories: Tarinat