VALLISAARI -saaristoristeily on onnistuneen kesäpäivän valintasi!

Vallisaari oli tunnettu luotsien asuinpaikkana jo 1700 -luvulla. Salakapakat, viinan valmistus ja niiden salakuljetus aiheuttivat harmaita hiuksia viranomaisille. Nykyisin Metsähallituksen luontopalveluiden ylläpitämästä saaresta on kehittynyt suosittu päiväretkikohde erityisesti veneilijöiden keskuudessa.

Lagoon Charter Vallisaari

Lagoon Charter on kehittänyt oman tapahtumakokonaisuuden Vallisaarelle. Lähde joukkoinesi Vallisaareen unohtumattomalle elämysretkelle!

Aloitamme räätälöidyn VALLISAARI -saaristoristeilyn Helsingin edustalla, jossa teemme n. 2 tunnin leppoisan purjehduksen. Matka jatkuu kohti Vallisaaren ja Kuninkaansaaren salaisuuksia, joihin tutustumme asiantuntevan oppaan johdolla. Saaressa on myös Helsinki Biennaali -taidenäyttely. Opastetun kierroksen aikana miehistö valmistelee maittavan ruokailun, joka on räätälöity kohteen mukaisesti sisältäen kotimaisen keittiömme merellisiä makuja. Ruokailun jälkeen nostamme vielä purjeet kohti Kauppatoria, jonne muistoihin painuva purjehduksenne päättyy.

Ristelypaketti Lagoon Charter Vallisaari

Lagoon Vallisaari -menu sopii kaikille herkkusuille!

Suurimman näläntunteen taltutamme purjehduksen alussa suomalaisilla tapaksilla eli sapaksilla. Näillä eväillä tutustuminen saaren uniikkiin luontoon ja nähtävyyksiin sujuu vaivattomasti. Veneellä teitä odottaa kiertokävelyn jälkeen höyryävä lohikeitto kaikkine lisuikkeineen. Maukkaan ruokailun kruunaa mansikkapannacotta ja kahvi avec. Näistä aineksista on täydellinen kesäpäivä rakennettu! Lisää menuvaihtoehtoja löydät täältä.

Menu Vallisaari

Yhteeveto

Soveltuvat alukset: Xodó, Balance 3&4 ja Karioca II+
Kesto: 6 tuntia
Menu: Vallisaari 55 €
Esimerkkilaskelma*: alus Lagoon 39 s/y Xodò, Vallisaari -menu 55 €/hlö + opastettu kiertokävely 450 €
yht. 2850 €, 285 € / hlö, hinnat alv 0%
* low season -hinnoittelu

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity purjehdustapahtuma?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan sinun tarpeisiin sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sopiva aika keskustelulle.

Tutustu purjehduspaketteihin

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

Lue lisää
Lagoon Charter palkintoristeily

PALKINTO-risteily merellä

Palkitse parhaat tekijät mieleenpainuvalla Palkintoristeily-kokonaisuudella . Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle ikimuistoiselle meriseikkailulle.

Lue lisää
Avomeri risteilypaketti Lagoon Charter

AVOMERI -purjehdusretki

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -purjehduksesta muistorikkaan elämyksen. Hyppää mukaan vauhdikkaalle purjehdusretkelle kokeneen miehistön avustuksella.

Lue lisää
Lagoon Charter kokous yritystapahtuma

KOKOUS -yritystapahtuma

KOKOUS -merellä yritystapahtuma on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää
Lagoon Charter Helsinki by night edustusristeily 2020

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe ainutlaatuinen tunnelma yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää
Lagoon Charter motivaatio työhyvinvointipäivä

MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivoitumaan Lagoon Charterin aluksille. Toteutetaan yhdessä työhyvinvointipäivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Valitse mieleisesi katamaraanipurjealus

Lagoon -katamaraanit ovat mallista riippumatta erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapui Suomeen kesällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani Karioca II+

S/Y Karioca II+ on Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraanipurjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Haluamme auttaa!

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Paketit