fbpx

VALLISAARI -risteilypaketti on onnistuneen kesäpäivän valintasi!

Vallisaari oli tunnettu luotsien asuinpaikkana jo 1700 -luvulla. Salakapakat, viinan valmistus ja niiden salakuljetus aiheuttivat harmaita hiuksia viranomaisille. Nykyisin Metsähallituksen luontopalveluiden ylläpitämästä saaresta on kehittynyt suosittu päiväretkikohde erityisesti veneilijöiden keskuudessa.

Lagoon Charter Vallisaari

Lagoon Charter on kehittänyt oman risteilykokonaisuuden Vallisaarelle. Lähde joukkoinesi Vallisaareen unohtumattomalle elämysretkelle!

Aloitamme räätälöidyn VALLISAARI -risteilypaketin Helsingin edustalla, jossa teemme n. 2 tunnin leppoisan risteilyn. Purjehdus jatkuu kohti Vallisaaren ja Kuninkaansaaren salaisuuksia, joihin tutustumme asiantuntevan oppaan johdolla. Opastetun kierroksen aikana miehistö valmistelee maittavan ruokailun, joka on räätälöity kohteen mukaisesti, sisältäen kotimaisen keittiömme merellisiä makuja. Ruokailun jälkeen matka suuntautuu kohti Kauppatoria, jonne muistoihin painuva purjehduksenne päättyy.

Ristelypaketti Lagoon Charter Vallisaari

Lagoon Vallisaari -menu sopii kaikille herkkusuille!

Suurimman näläntunteen taltutamme purjehduksen alussa kotimaisilla tapaksilla eli sapaksilla. Näillä eväillä tutustuminen saaren uniikkiin luontoon ja nähtävyyksiin sujuu vaivattomasti. Veneellä teitä odottaa kiertokävelyn jälkeen höyryävä lohikeitto kaikkine lisuikkeineen. Maukkaan ruokailun kruunaa tiramisu ja kahvi avec. Näistä aineksista on täydellinen risteilypaketti tehty! Lisää menuvaihtoehtoja löydät täältä.

Menu Vallisaari

Yhteeveto

Soveltuvat alukset: Xodó, Balance 3 ja Karioca II+
Kesto: 6 tuntia
Menu: Vallisaari 60 €
Hinnat alkaen:  185 €/hlö, Vallisaari -menu 60 €/hlö + opastettu kiertokävely 350 €
yht. 2200 €/ risteily, alv 0%

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity risteily?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teille juuri sopivan risteilykokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Valitse mieleisesi alus

Lagoon -katamaraanit ovat mallista riippumatta erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Vuokravene Balance 3

S/Y Balance 3 on tilava Lagoon 42 katamaraani, jonka lämmitettävällä terassilla voit nauttia purjehduksista jopa marraskuulle asti.

Lue lisää

Vuokravene Karioca II+

S/Y Karioca II+ on uusi Lagoon 50 katamaraani, jonka saapuu Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Vuokravene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraani, jossa järjestät VIP-tason purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Haluamme auttaa!

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

 

 

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

 

 

Perämies Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha on olympiapurjehtijana yksi kokeneimmista Lagoon Charterin purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin.

Lue lisää
Categories: Paketit