Uusi huvijahti Lagoon 42 saapui Suomeen kesäksi 2021!

Tämä Suomeen kesäkuussa 2021 saapunut uusi huvijahti Lagoon 42 on varusteltu kaikilla herkuilla! Veneen nimi on Balance 4. Normaalin kattavan varustuksen lisäksi tässä veneessä on mm. ilmastointi, generaattori ja Grand Comfort sohvat ja vedenalaiset valot. Uskomme, että tämä uusi huvijahti Lagoon 42 täyttää vaativimmatkin odotukset tapahtuman osalta. Varaa heti kesän parhaat ajankohdat ja toteuta unelmiesi purjehdustapahtuma kanssamme.

Lagoon 42 Balance 4

 

Toteutamme tapahtumat turvallisesti!

Me Lagoon Charterilla olemme panostaneet turvallisen tapahtuman järjestämiseen myös koronasta huolimatta. Olemme laatineet miehistöllemme tarkat ohjeet alustemme hygienian huolehtimisesta Safe Sailing -konseptin mukaisesti. Tämä konsepti sisältää seuraavia toimia:

 • Pyyhimme kaikki kosketuspinnat ennen ja purjehduksen aikana Purevin®desinfioivilla pyyhkeillä. Purevin®-tuotteet täyttävät tiukatkin hygieniavaatimukset tuhotessaan nopeasti mikrobeja, tarjoten samalla pitkävaikutteisen suojan useimpia sieniä ja bakteereja vastaan.
 • Miehistömme käyttää maskeja purjehduksen aikana
 • Rekisteröimme kaikki osallistujat etukäteen
 • Huolehdimme sisätiloissa riittävästä tuuletuksesta
 • Rajoitamme osallistujamäärän 10 henkilöön

Lagoon 42 Safe sailing camp

 

Lagoon Charterin Sailing Camp -tapahtuma on enemmän kuin pelkkä purjehdus!

Kymmenien vuosien kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä auttaa meitä ymmärtämään paremmin yritysten ja yksityishenkilöiden erilaiset tarpeet onnistuneen ja ikimuistoisen tilaisuuden järjestämiseksi. Olemme räätälöineet valmiiksi erilaisia Sailing Camp -tapahtumia helpottaaksemme teidän työtänne tapahtumien toteuttamiseksi. Onnistunut tapahtuma alkaa jo kutsujen lähettämisestä ja päättyen palautteen keräämiseen sekä muistojen jakamiseen kuvien ja videoiden välityksellä. Suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiin parhaiten soveltuva Sailing Camp! Ota yhteyttä alan parhaisiin tekijöihin.

Lagoon 42 safe sailing charter

Sailing Camp lisäpalvelut

Halutessanne, voimme tarjota teille esimerkiksi seuraavia lisäpalveluita:

 • Limusiinikuljetukset satamaan ja jatkoille
 • Sampanja -ja wine tasting
 • Esiintyjät & asiantuntijat: trubaduuri, luennoitsijat, mindfulness-coach jne.
 • Huippukokin ja hovimestarin palvelut
 • Saunatilat
 • Kiitoslahjat
 • Yrityksen ilmeen mukaisen brändäyksen aluksille
 • Tiimivaatteet painatuksella

Lyhyesti

Alus: Balance 4, vm. 2021
Kapasiteetti: 12+2 henkeä

 • Iso terassi nautiskeluun ja ruokailuun
 • Tilava VIP-tason omistajahytti erillisellä kylpyhuoneella
 • 2 vierashyttiä, joissa molemmissa omat WC:t
 • Upeat ruokailutilat salongissa ja terassilla
 • Ilmastointi ja erillinen lämmitys terassilla
 • Fusion audiojärjestelmä, 43" TV
 • Ilmainen, rajaton Wi-Fi
 • 1 SUP -lauta
 • Peruspurjeiden (Square Top isopurje ja fokka) lisäksi Code 0 -purje tarjoaa vauhdikkaan etenemisen merellä

Tule tutustumaan aluksiimme

Parhaan kuvan risteilyaluksista ja Lagoon Charter palveluista saat, kun tulet paikan päälle. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa itsellesi sopiva esittelyaika.

Merellisiä tapahtumaesimerkkejä

Toivottavasti saat näistä esimerkeistä hyviä ideoita oman merellisen tapahtuman järjestämiseen. Me Lagoon Charterilla haluamme auttaa sinua saavuttamaan kaikki toiveesi, joten ole yhteydessä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeiden mukaisen tapahtumakokonaisuuden! 

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

Lue lisää

PALKINTO-risteily merellä

Palkitse parhaat tekijät mieleenpainuvalla Palkintoristeily-kokonaisuudella . Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle ikimuistoiselle meriseikkailulle.

Lue lisää

AVOMERI -purjehdusretki

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -purjehduksesta muistorikkaan elämyksen. Hyppää mukaan vauhdikkaalle purjehdusretkelle kokeneen miehistön avustuksella.

Lue lisää

VALLISAARI -saaristoristeily

Vallisaari -saaristoristeily on Lagoon Charter kesän 2021 ehdoton suosikki. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen saaristoristeilyn.

Lue lisää

KOKOUS -yritystapahtuma

KOKOUS -merellä yritystapahtuma on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe ainutlaatuinen tunnelma yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää

MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivoitumaan Lagoon Charterin aluksille. Toteutetaan yhdessä työhyvinvointipäivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Alukset