Uiva venenäyttely Lauttasaaressa 18.-21.8.2021

Lagoon-katamaraanipurjeveneet ovat tunnetusti yksi tapahtuman ehdoton kohokohta. Tänä vuonna Uivassa on uutuutena monikäyttöiset Highfield RIB-veneet. Tutustu YachtsAgentin valikoimaan ja osallistu Yacht Ownership -tilaisuuteen!

Suomen suurin Uiva venenäyttely järjestetään 18.-21.8.2022. Näytillä on lähes 300 venettä ja tarjolla on elämyksiä koko perheelle enemmän kuin koskaan aikasemmin. Uiva 2022 on erityisesti purjehtijoille vuoden tärkein näyttely, sillä purjeveneet ovat esiteltyinä purjehduskunnossa. Lisäksi alueella on tarjolla Street Food -henkistä ruokaa ja jännittäviä esityksiä.

Vietä rapujuhlat merellä!

Rapujuhlat merellä on ainutlaatuinen kokemus. Nauti loppukesän kauniista maisemista, joita voit ihailla panoraamaikkunoista juomalauluja laulellen. Kutsu sinä ystävät koolle, niin me huolehdimme järjestelyistä toiveidenne mukaan. Tule Uivaan ja varaa loppukesän rapupurjehdus Helsingin edustalla ja hyödynnä tarjoukset. Pyydä tarjous!

PYYDÄ RAPUPURJEHDUS -TARJOUS

Tutustu upeaan Lagoon 42 -katamaraaniin

Tämä Suomeen kesäkuussa 2021 saapunut uusi huvijahti Lagoon 42 on varusteltu kaikilla herkuilla! Normaalin kattavan varustuksen lisäksi tässä veneessä on mm. ilmastointi, generaattori ja Grand Comfort sohvat ja vedenalaiset valot.

Tämä kahdelletoista hengelle suunniteltu katamaraani tarjoaa ison terassin nautiskeluun ja ruokailuun, tilavan VIP-tason omistajahytin erillisellä kylpyhuoneella ja kaksi vierashyttiä, joissa molemmissa on omat wc:t.

Lagoon 42:ssa on upeat ruokailutilat niin sisällä kuin ulkonakin. Sisällä ilmastointi ja terassilla lämmitys pitävät lämpötilan miellyttävänä säässä kuin säässä. Lisäksi Balance 4 pitää sisällään hulppean Fusion 4 audiojärjestelmän ja 43″ television.

Tutustu Lagoon 50 -katamaraaniin

Lagoon 50 -katamaraani tarjoaa täydellisen purjehdusnautinnon!

Tällä jahdilla nautiskelet auringosta keulakannella ja trampoliinilla tai voit ihailla koko 360° asteen näkymää yläohjaamosta. Ainutlaatuinen 120 m² kansiratkaisu tekee kulun aluksella helpoksi ja yhdistää terassialueen harmonisesti samassa tasossa jatkuvaan salonkiin.

Suunnittelutoimisto Nauta Yachts on luonut hienostuneet ja toimivat elegance -viimeistellyt sisätilat, mikä tekee purjehduksesta nauttimisen helpoksi ympäri vuorokauden. Laadukkaalla Fusion -audiojärjestelmällä ja himmennettävällä LED -valaistuksella viimeistelet ylellisen tunnelman illallispöytään. Veneen aurinkoenergia tuotetaan ekologisesti Solarbimini 1440 W paneelein.

Highfield

Highfield esittelee alumiinipohjaiset monikäyttöiset RIB-veneet. Uutuutena Highfield Classic CL380 x ePropulsion sähkövene. Tämä hiljainen, kevyt ja helppokäyttöinen RIB-vene on ollut erittäin suosittu paketti heti markkinoille tultuaan. Nähtävillä myös Sport SP700, Patrol PA660 ja Patrol PA460.

Parasailor

Uudenlainen Parasailor-purje tekee avotuulipurjehduksesta helppoa!

Yacht Ownership -tilaisuus

Tule nauttimaan tarjoilusta, hyvästä seurasta ja keskustelemaan YachtAgentsin Yacht Ownership -ohjelmasta, jonka avulla voit hankkia unelmiesi katamaraanin jopa 65 % alennuksella. YachtsAgent ja Navigare mahdollistavat veneen hankinnan uskomattoman edullisesti. Yacht Ownership -ohjelmat mahdollistavat unelmien aluksen hankinnan sijoittamalla vain osan aluksen hinnasta.

Osoite: Veneentekijäntie 16, 00210 Helsinki.
Aika: 19.8.2022 alkaen klo. 18:00

Varaa esittelyaika

VARAA LAGOON 42 -ESITTELY VARAA LAGOON 50 -ESITTELY VARAA HIGHFIELD -ESITTELY ILMOITTAUDU YACHT OWNERSHIP -TILAISUUTEEN