Parhaat tarjoilut merellä jahtiemme kannella!

Lagoon Charter katamaraanijahdit tarjoavat ainutlaatuisen ruokailukokemuksen Suomen parhaimmalla merimaisemalla. Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä. Olipa toiveesi mitä tahansa, niin Lagoon Charter tarjoilut säväyttää ja jää mieleen.

Lagoon Charter menu Harmaja

Menu Harmaja

Menu Harmaja on makusinfonia kaikilla mausteilla. Suomalaiset sapakset, pääruokana puhdas Itämeren kala, höystetty kotimaisilla juureksilla ja vihanneksilla. Oheen vielä aito juureen tehty leipä.
Lagoon Charter Menu Lagoon

Menu Lagoon

Lagoon Charterin nimikkomenu on perinteinen lohikeitto lisukkeineen. Se sopii kaikkien merellisien Lagoon Charter -risteilyiden ateriaksi. Menun hinta on 34 €.
Menu Lonna

Menu Lonna

Maalais-salaattia, kylmäsavulohitartaria, uunilohta ja paljon muutakin maistuvaa tyydyttävät kokeneemmankin purjehtijan odotukset. Hyvää ruokahalua!
Lagoon Charter Menu Skatta

Menu Skatta

Katajanokka eli Skatta on yksi Lagoon Charterin risteilypakettien pysähdyspaikka. Menu Skatta on saanut inspiraationsa paikan värikkäästä historiasta.
Menu Vallisaari

Menu Vallisaari

Kotimaiset sapakset, pientä alkupalaa ja suolaista purtavaa suomalaisittain. Sopii kaikille kielille. Maista ja ihastu. Prost!
Lagoon Charter Menu Villinki

Menu Villinki

Tässä Lagoon MOTIVAATIO -virkistyspäivän menussa maistuu makuja monesta eri ruokakulttuurista. Pääruokana suussasulavaa porsaanposkea ja passion-suklaakakku viimeistään vie ruokailun omalle tasolleen.
Menu Rapu

Rapujuhla merellä

Rapujuhla merellä on ainutlaatuinen kokemus. Lagoon -katamaaraanit soveltuvat erinomaisesti rapujuhlien pitopaikaksi. Lämmitetyt ruokailutilat ja vaihtuva merimaisema takaavat onnistuneet rapujuhlat
Lagoon Charter rapumenut

Rapumenut

Lagoon Charter rapumenut tarjoavat tasokkaat ruokailuvaihtoehdot purjehdusten lomaan.

Tule tutustumaan aluksiimme

Parhaan kuvan aluksistamme ja Lagoon Charter palveluista saat, kun tulet paikan päälle. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa itsellesi sopiva esittelyaika.

Merellisiä tapahtumaideoita!

Näistä esimerkeistä saat hyviä ideoita oman yrityksesi näköisen merellisen Sailing Camp -tapahtuman järjestämiseen. Me Lagoon Charterilla haluamme auttaa sinua saavuttamaan kaikki toiveesi, joten ole yhteydessä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeiden mukaisen tapahtumakokonaisuuden.

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

Lue lisää

PALKINTO-risteily merellä

Palkitse parhaat tekijät mieleenpainuvalla Palkintoristeily-kokonaisuudella . Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle ikimuistoiselle meriseikkailulle.

Lue lisää

AVOMERI -purjehdusretki

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -purjehduksesta muistorikkaan elämyksen. Hyppää mukaan vauhdikkaalle purjehdusretkelle kokeneen miehistön avustuksella.

Lue lisää

VALLISAARI -saaristoristeily

Vallisaari -saaristoristeily on Lagoon Charter kesän 2021 ehdoton suosikki. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen saaristoristeilyn.

Lue lisää

KOKOUS -yritystapahtuma

KOKOUS -merellä yritystapahtuma on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe ainutlaatuinen tunnelma yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää

MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivoitumaan Lagoon Charterin aluksille. Toteutetaan yhdessä työhyvinvointipäivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopiva tapahtumakokonaisuus. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Tarjoilut