fbpx

Herkutellaan merellä

Lagoon Charter vuokraveneet tarjoavat ainutlaatuisen ruokailukokemuksen Suomen parhaimmalla merimaisemalla. Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä. Olipa toiveesi mitä tahansa, niin Lagoon Charter tarjoilut säväyttää ja jää mieleen.

Tutustu tarjoiluvaihtoehtoihin tai esitä oma toiveesi

Lagoon Charter rapumenut

Rapumenut

Lagoon Charter rapumenut tarjoavat tasokkaan ruokailuvaihtoehdon purjehduksen oheen.
Menu Les Sables

Menu Les Sables

Tervetuloa herkulliseen pitopöytään. Aidot ranskalaiset herkut paikallisine juomineen juhlistavat vaikkapa iloista syntymäpäivien viettoa. Bon appetit!
Menu Lauttasaari

Menu Lauttasaari

Merellisessä ympäristössä pidetyn, vaikkapa kokouksen tai palaverin jälkeen maistuu tämä menukokonaisuus paatuneellekkin maakravulle. Skål!
Menu Harmaja

Menu Harmaja

Menu Harmaja on luotsien hengessä laadittu merellinen ateria. Kotimainen ruokakulttuuri – serenadi Suomen luonnolle ja yhdessä syömiselle. Skep ohoj!
Menu Villinki

Menu Villinki

Tässä Lagoon MOTIVAATIO -virkistyspäivän menussa maistuu perinteinen kotimainen alkuruoka yhdistettynä Italian voimakkaisiin makuihin. Salute!
Menu Suomenlinna

Menu Suomenlinna

Unescon maailman-perintökohteen hengessä laadittu ja hyvällä maulla valmistettu kylmä ateria-kokonaisuus, jota voi nauttia myös kuumana kesäpäivänä. Kippis.
Menu Vallisaari

Menu Vallisaari

Kotimaiset sapakset, pientä alkupalaa ja suolaista purtavaa suomalaisittain. Sopii kaikille kielille. Maista ja ihastu. Prost!
Menu Lonna

Menu Lonna

Maalais-salaattia, savustettua merilohta, marjapiirakkaa vaniljakastikkeella - näistä ainesosista on purjehtijan ateria valmistettu! Hyvää ruokahalua!
Menu Lagoon

Menu Lagoon

Lagoon Charterin nimikkomenu on perinteinen lohikeitto lisukkeineen. Se sopii kaikkien merellisien Lagoon Charter -risteilyiden ateriaksi.
Menu Rapu

Rapujuhla merellä

Rapujuhla merellä on ainutlaatuinen kokemus. Lagoon -katamaaraanit soveltuvat erinomaisesti rapujuhlien pitopaikaksi. Lämmitetyt ruokailutilat ja vaihtuva merimaisema takaavat onnistuneet rapujuhlat

LATAA KONEEELLESI TÄSTÄ KAIKKI LAGOON CHARTER MENUT 2019

Tutustu myös risteilypaketteihin

Näistä esimerkeistä saat hyviä ideoita oman merellisen tapahtuman järjestämiseen. Me Lagoon Charterilla haluamme auttaa sinua saavuttamaan kaikki toiveesi, joten ole yhteydessä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeiden mukaisen risteilykokonaisuuden

AVOMERI -risteilypaketti

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -risteilypaketista muistorikkaan elämyksen. Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle vauhdikkaalle purjehdukselle

Lue lisää

VALLISAARI-risteilypaketti

Risteilypaketti Vallisaari on Lagoon Charter kesän 2019 ehdoton suosikkikohde. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen purjehdusretken.

Lue lisää

KOKOUS -risteilypaketti

KOKOUS -risteilypakettimme on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää

HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe tämä ainutlaatuinen tilaisuus yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää

MOTIVAATIO -risteilypaketti

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivaatioristeilylle. Toteutetaan yhdessä päivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään sopiva risteilypaketti juuri teidän tarpeisiinne. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Haluamme tarjota parasta Me Lagoon Charterilla teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme viihtyvät purjealuksillamme. Miehistö on merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaisia ja tehtävämme on toteuttaa teidän toiveenne merellisessä ympäristössä. Kerro meille tarpeesi, niin laitamme osaamisemme peliin ja toteutamme Read more…

Lue lisää

Perämies Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha on olympiapurjehtijana yksi kokeneimmista Lagoon Charterin purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin.

Lue lisää
Categories: Tarjoilut