Merellä viihdytään aina - tarinat sen kertovat!

Täällä voit lukea tarinoita toiminnastamme ja siitä kuinka olemme onnistuneet järjestämään eri tyyppisiä tapahtumia merellä. Lähde siis mukaan seikkailulle jo täällä sivuillamme ja kun innostut, niin anna meidän auttaa valitsemaan juuri tarkoitukseesi sopiva purjehduspaketti.

Vietä rapujuhlat merellä

Rapujuhlat merellä on ainutlaatuinen kokemus. Lagoon Charter -katamaraanit soveltuvat erinomaisesti rapujuhlien pitopaikaksi. Lämmitetyt ruokailutilat ja vaihtuva merimaisema takaavat onnistuneet rapujuhlat. Lataa samalla ilmainen rapujuomalaulukirja.

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

Elämyslahjat nyt meiltä

Elämyslahjat myy nyt upeita purjehduselämyksiä

Elämyslahjat ja YachtsAgent aloittivat uuden yhteistyön helmikuussa. Jatkossa voit ostaa Lagoon Charterin purjehduselämyksiä lahjaksi tai itsellesi.

SAFE SAILING – Turvallisuus on merellä ykkösasia!

Safe Sailing -purjehdukset ovat turvallisia yksityisiä purjehduksia luksuskatamaraanilla, jolla sinä ja ryhmäsi voitte viettää päivän yhdessä turvallisesti.

Lagoon Charter rapukekkerit

Lagoon Charter rapujuhlat merellä

Rapujuhlat merellä on ainutlaatuinen kokemus. Lagoon Charter -katamaaraanit soveltuvat erinomaisesti rapujuhlien pitopaikaksi. Lämmitetyt ruokailutilat ja vaihtuva merimaisema takaavat onnistuneet rapujuhlat kelillä kuin kelillä!

Lagoon Charter kesä 2020 merellä onnistut aina

Merellä onnistut aina – myös koronarajoitusten aikana!

Lagooon Charterin purjehdukset alkavat 1.6.2020. Koronarajoitusten vuoksi olemme tehneet purjehduksien toteuttamiseksi uudet ohjeistukset. Merellä onnistut aina!

Täyden kympin rapujuhla merellä!

Asiakkaamme antoi täyden kympin Lagoon Charterin rapujuhla risteilylle.

Lagoon Charter elokuu 2019

Risteilykesä jatkuu Lagoonilla!

Lagoon Charterin AVOMERI -risteilypaketti täytti asiakkaidemme odotukset.

Vallisaari Lagoon Charter

Vallisaari -risteilypaketti oli menestys!

Asiakkaamme kesäpäivä Vallisaaressa Lagoon -katamaraanilla oli onnistunut risteilykokonaisuus.

Lagoon Charter Kroatia

Lagoon Charter vei asiakkaita Kroatiaan

Henkilökunnan kesäretki Vallisaareen Lagoon -katamaraanilla oli upea kokonaisuus. Voin lämpimästi suositella Lagoon Charterin palveluita. Jukka Aaltonen, IVG Polar

Lagoon Charter järjestää charter purjehduksia ja yritystapahtumia katamaraanipurjeveneellä Helsingin merialueella

Lagoon 42 mukana Suomi Veneilee.fi -koeajotapahtumassa 16.5.2019

Lagoon 42 -katamaraani on mukana suuressa Suomi Veneilee koeajotapahtumassa Lauttasaaressa 16.5.2019 klo 12-20.

Helsinki by night

HELSINKI BY NIGHT -asiakaspurjehdus

Veimme asiakkaamme lokakuiselle risteilylle Helsingin saaristoon. Ilma ja tunnelma olivat huipuissaan ammattitaitoisen Lagoon Charter miehistön avustuksella

Lagoon Charter Vallisaari

Yrityksen kesäpäivä Vallisaaressa

Henkilökunnan kesäretki Vallisaareen Lagoon -katamaraanilla oli upea kokonaisuus. Voin lämpimästi suositella Lagoon Charterin palveluita. Jukka Aaltonen, IVG Polar

Vauhdikasta menoa Lagoon 42 -katamaraanilla

Lagoon Charter miehistöineen toivat kesällä 2018 uuden Lagoon 42 -katamaraanin Suomeen. Matkan aikana miehistö koki Hollannin rannikolla myrskyn, joka vauhditti aluksen yli 20 solmun vauhtiin

Categories: Tarinat