SAFE SAILING 2021!

Nouse katamaraanin kannelle ja hengitä syvään puhdasta meri-ilmaa. Lagoon Charterin toteuttamat purjehdukset ovat turvallisia yksityisiä purjehduksia luksuskatamaraanilla, jolla sinä ja ryhmäsi voitte viettää päivän yhdessä turvallisesti.

Covid-19 on muuttanut jokaisen meidän tapaamme tavata ja olla yhdessä. Turvallisuus on merellä aina ykkösasia ja nyt myös jokaisessa kohtaamisessamme. Tuomalla asiakkaasi tai työtiimisi tilavalle katamaraanillemme voitte viettää päivän yhdessä ilman ylimääräisiä kontakteja. Purjehdus katamaraanilla on miellyttävän tasaista ja ryhmä voidaan jakaa jahdilla kolmeen pienryhmään ryhmätyöskentelyä varten. Jahdin korkealuokkaiset ja tilavat sisätilat tekevät turvaväleistä, hygieniasta ja suojauksesta huolehtimisesta helppoa.

 

Näin huolehdimme turvallisuudestasi joustavasti kaudella 2021

Lagoon Charter tarjoaa purjehdukset nyt joustavin ehdoin. Tapahtumaa voidaan siirtää joustavasti, jos seurue on sairastumisen tai Covid-19 altistumisen takia estynyt, eikä purjehdusta voida tehdä.

Lagoon Charterin miehistö huolehtii järjestelyistä pienintä yksityiskohtaa myöten. Miehistömme noudattaa ajantasaisia ohjeistuksia mm. hengityssuojainten suhteen ja on tarvittaessa koronatestattu ennen purjehdusta. Veneen pinnat pyyhitään ennen purjehdusta Purevin® desinfioivalla pyyhkeellä ja veneessä on käytössä Purevin® käsidesiä, joka tuottaa pitkävaikutteisen suojan käsien ja ihon desinfioinnissa.

Jokainen asiakkaamme on rekisteröity, mikä mahdollistaa tarvittaessa nopean ja tehokkaan altistustiedon viestimisen.

Lagoon Charterin toteuttamat Sailing Camp -purjehdustapahtumat ryhmille alkaen 200 eur/hlö toukokuun alusta lähtien. Suunnittelemme jokaisen tilaisuuden yksilöllisesti - jätä yhteystietosi ja jutellaan lisää.

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity purjehdustapahtuma?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan sinun tarpeisiin sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sopiva aika keskustelulle.

Categories: Tarinat