fbpx

Lagoon Charterin AVOMERI -risteilypaketti ylitti asiakkaiden odotukset!

Elokuinen lämmin kesäpäivä oli kuin tehty AVOMERI -risteilypaketin toteuttamiseksi. Suomenlahti tarjosi erittäin vaihtelevat olosuhteet purjehdukselle. Hyvän lounaistuulen lisäksi saimme seuraksemme sumua ja auringonpaistetta. Avomeripurjehduksen jälkeen suuntasimme kohti Villinkiä, jossa Lagoon Charterin henkilökunta tarjoili monipuolisen Villinki -menun. Lagoon Charterin risteilykesä jatkuu lokakuulle.

 

Lagoon Charter Avomeri risteilypaketti

 

Villinki on Helsingin saariston helmi !

Villingissä on asunut kalastajia 1700-luvulta lähtien. Enimmillään asukkaita on ollut viitisenkymmentä. 1800-luvun puolivälistä lähtien varakas väki löysi Villingin ja alkoi rakennuttaa saareen huviloita, saari kun oli mukavan lähellä kaupunkia. Saaren pohjoispuolella sijaitseva Kylänlahti on Lagoon Charterin suosikki ankkurointipaikka. Lahti tarjoaa suojaisan ja rauhallisen ympäristön Lagoon Menuista nauttimiseen

Lagoon Charter Villinki

Menu Lonna sai suut messingille!

Ravintola Blue Peterin henkilökunnan kanssa räätälöity Lonna -menu on kaikille herkkusuille sopiva merellinen ateriakokonaisuus. Menu sisältää täyttävää maalaissalaattia, savustettua merilohta, tilliperunapaistosta ja tartarkastiketta. Kuvan jälkiruokana oleva marjapiirakka vaniljakastikkeella saa viimeistään hymyn huulille!

Menu Lonna

Avomeri -risteilypaketti on hyvä päättää Helsingin nähtävyyksien ihailuun!

Merellinen Helsinki tarjoaa monia eri mielenkiintoisia maisemia ja aluksia risteilyjen päätteeksi. Näitä maisemia on mukava katsella Lagoon -katamaraanien kansilta. Lagoon Charterin risteilykesä on nyt parhaimmilllaan!

 

Lagoon Charter Vallisaari

Kiinnostuitko?

Lagoon Charter -risteilypaketit upeilla aluksillamme tarjoavat erinomaiset puitteet kaiken tyyppisten tapahtumien järjestämiseksi merellä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika laivastomme ja palveluiden esittelylle.

Tutustu hyvin suunniteltuihin risteilypaketteihin

AVOMERI -risteilypaketti

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -risteilypaketista muistorikkaan elämyksen. Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle vauhdikkaalle purjehdukselle

VALLISAARI-risteilypaketti

Risteilypaketti Vallisaari on Lagoon Charter kesän 2019 ehdoton suosikkikohde. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen purjehdusretken.

KOKOUS -risteilypaketti

KOKOUS -risteilypakettimme on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe tämä ainutlaatuinen tilaisuus yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

MOTIVAATIO -risteilypaketti

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivaatioristeilylle. Toteutetaan yhdessä päivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Categories: Tarinat