Lagoon Charterin AVOMERI -risteilypaketti ylitti asiakkaiden odotukset!

Elokuinen lämmin kesäpäivä oli kuin tehty AVOMERI -risteilypaketin toteuttamiseksi. Suomenlahti tarjosi erittäin vaihtelevat olosuhteet purjehdukselle. Hyvän lounaistuulen lisäksi saimme seuraksemme sumua ja auringonpaistetta. Avomeripurjehduksen jälkeen suuntasimme kohti Villinkiä, jossa Lagoon Charterin henkilökunta tarjoili monipuolisen Villinki -menun. Lagoon Charterin risteilykesä jatkuu lokakuulle.

 

Lagoon Charter Avomeri risteilypaketti

 

Villinki on Helsingin saariston helmi !

Villingissä on asunut kalastajia 1700-luvulta lähtien. Enimmillään asukkaita on ollut viitisenkymmentä. 1800-luvun puolivälistä lähtien varakas väki löysi Villingin ja alkoi rakennuttaa saareen huviloita, saari kun oli mukavan lähellä kaupunkia. Saaren pohjoispuolella sijaitseva Kylänlahti on Lagoon Charterin suosikki ankkurointipaikka. Lahti tarjoaa suojaisan ja rauhallisen ympäristön Lagoon Menuista nauttimiseen

Lagoon Charter Villinki

Menu Lonna sai suut messingille!

Ravintola Blue Peterin henkilökunnan kanssa räätälöity Lonna -menu on kaikille herkkusuille sopiva merellinen ateriakokonaisuus. Menu sisältää täyttävää maalaissalaattia, savustettua merilohta, tilliperunapaistosta ja tartarkastiketta. Kuvan jälkiruokana oleva marjapiirakka vaniljakastikkeella saa viimeistään hymyn huulille!

Menu Lonna

Avomeri -risteilypaketti on hyvä päättää Helsingin nähtävyyksien ihailuun!

Merellinen Helsinki tarjoaa monia eri mielenkiintoisia maisemia ja aluksia risteilyjen päätteeksi. Näitä maisemia on mukava katsella Lagoon -katamaraanien kansilta. Lagoon Charterin risteilykesä on nyt parhaimmilllaan!

 

Lagoon Charter Vallisaari

Kiinnostuitko?

Lagoon Charter -risteilypaketit upeilla aluksillamme tarjoavat erinomaiset puitteet kaiken tyyppisten tapahtumien järjestämiseksi merellä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika laivastomme ja palveluiden esittelylle.

Tutustu hyvin suunniteltuihin risteilypaketteihin

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

PALKINTO-risteily merellä

Palkitse parhaat tekijät mieleenpainuvalla Palkintoristeily-kokonaisuudella . Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle ikimuistoiselle meriseikkailulle.

AVOMERI -purjehdusretki

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -purjehduksesta muistorikkaan elämyksen. Hyppää mukaan vauhdikkaalle purjehdusretkelle kokeneen miehistön avustuksella.

VALLISAARI -saaristoristeily

Vallisaari -saaristoristeily on Lagoon Charter kesän 2021 ehdoton suosikki. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen saaristoristeilyn.

KOKOUS -yritystapahtuma

KOKOUS -merellä yritystapahtuma on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe ainutlaatuinen tunnelma yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivoitumaan Lagoon Charterin aluksille. Toteutetaan yhdessä työhyvinvointipäivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Categories: Tarinat