Lagoon Charterin rapumenut parhaalla näköalalla

Lagoon Charterin katamaraanit tarjoavat elämykselliset ja tasokkaat puitteet rapujuhlien näyttämöksi. Aluksilla on kaksi toisiinsa yhteydessä olevaa ruokailutilaa. Kummatkin ruokailutilat ovat lämmitettyjä ja ruokailupaikkoja on tarjolla kaikille vieraille. Olemme räätälöineet Lagoon Charter rapumenut vastaamaan asiakkaidemme toiveita. Miehistömme huolehtii tarjoilujen lisäksi myös rapujuhliin kuuluvista laulu- ja juomaperinteiden toteutuksesta. Haluamme aina tehdä rapujuhlistanne ikimuistoisen elämyksen!

 

Lagoon Charter rapumenut

Lagoon Charter rapumenut ovat räätälöity juuri Sinulle!

Kaikille rapumenuille yhteistä on luonnollisesti kotimaiset ravut. Ne voidaan tarjoilla joko alkupaloina tai pääruokana. Kesällä 2021 voit valita pääruuan kolmen eri vaihtoehdon väliltä:

  • Paistettua ahventa, tyrnihollandaise ja juuresohrattoa
  • Muhennettua suppilovahveroa, rapeaa savukylkeä ja uppomuna
  • Patasorsaa, haudutettua punakaalia, lintuconsommé ja perunaduchesse

Jälkiruokamme sisältää Pavlova, tyrniä, karpalokaramellia ja hillaa. Helan går!

Lagoon Charter rapujuhlat

 

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menuvaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdieetit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

Hieno risteilykohteemme Espoon Suvisaariston helmi Pentala,kiehtoo ihmisiä niin saaristomuseon, kuin myös Algoth Niskan pirtuhistorian vuoksi.

Lue lisää

Purjehduskohteena Villinki

Villingin salaperäiset paikannimet: Myrskykallio, Kristallilahti ja Salakapakka. Missä nämä sijaitsevat ? Tule mukaan yhdessä selvittämään näiden sijainti!

Lue lisää

Purjehduskohteena Vallisaari

Lähde mukaan Lagoon Charterin elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla jahdilla. Purjehduspakettimme sisältää erityisesti tähän kokonaisuuteen sopivan Vallisaari -Menun. Pyydä oma ohjelmaehdotuksesi asiantuntijaltamme.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Tarjoilut