Loppukesän samettiset illat, tyyni meri ja Lagoon -katamaraanin lämmitetty terassi - näin syntyy kesän ikimuistoiset rapujuhlat!

Rapujuhlat kannattaa tietysti järjestää merellä! Anna meidän huolehtia kaikista rapujuhlienne järjestelyistä - aina juomasuosituksista parhaiden hetkien valokuvaamiseen asti. Me Lagoon Charterilla olemme toteuttaneet onnistuneita viiden tähden rapujuhlia jo vuosien ajan. Teidän tehtävänne on kutsua juhlijat koolle. Sen jälkeen me huolehdimme elämyksellisistä rapujuhlista!

Lagoon-Charter-rapujuhla-merellä-2020

Helan går! Kaikkien snapsilaulujen ylivoimainen ykkönen!

Mitenkäs ne sanat menikään? Ei hätää, sillä me Lagoon Charterilla olemme ensiluokkaisia rapujuhlien seremoniamestareita jo vuosikymmenten kokemuksella. Nyt kokosimme teille suosituimmat juomalaulut valmiiksi....sjunghoppfaderallanlallanleij!

Lagoon Charter rapujuhla artikkeli 2020
JUOMALAULUKIRJA

Rapumenumme sopii nautittaviksi katamaraanipurjeveneillä!

Voit valita sopivimman rapumenun kolmen eri vaihtoehdon väliltä: Brändö, Rövaren tai Söderskär. Nauti alkuun tai pääruuaksi herkullisia kotimaisia täplärapuja 5-11 kpl/hlö. Pääruokavaihtoehtoina ovat myös suussa sulavat possunkyljet tai mureaksi haudutettu sorsa maistuvine lisukkeineen. Jälkiruokana tarjoillaan valkosuklaapannacotat, jotka kruunaavat makunautinnon!

Rapujuhlat merellä

 

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menuvaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdieetit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

Hieno risteilykohteemme Espoon Suvisaariston helmi Pentala,kiehtoo ihmisiä niin saaristomuseon, kuin myös Algoth Niskan pirtuhistorian vuoksi.

Lue lisää

Purjehduskohteena Villinki

Villingin salaperäiset paikannimet: Myrskykallio, Kristallilahti ja Salakapakka. Missä nämä sijaitsevat ? Tule mukaan yhdessä selvittämään näiden sijainti!

Lue lisää

Purjehduskohteena Vallisaari

Lähde mukaan Lagoon Charterin elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla vuokraveneellä. Risteily-pakettimme sisältää erityisesti tähän kokonaisuuteen sopivan Vallisaari -Menun. Pyydä oma ohjelmaehdotuksesi asiantuntijaltamme.

Lue lisää
Categories: Tarinat