Loppukesän samettiset illat, tyyni meri ja Lagoon -katamaraanin lämmitetty terassi - näin syntyy kesän ikimuistoiset rapujuhlat!

Rapujuhlat kannattaa tietysti järjestää merellä! Anna meidän huolehtia kaikista rapujuhlienne järjestelyistä - aina juomasuosituksista parhaiden hetkien valokuvaamiseen asti. Me Lagoon Charterilla olemme toteuttaneet onnistuneita viiden tähden rapujuhlia jo vuosien ajan. Teidän tehtävänne on kutsua juhlijat koolle. Sen jälkeen me huolehdimme elämyksellisistä rapujuhlista!

Lagoon-Charter-rapujuhla-merellä-2020

Helan går! Kaikkien snapsilaulujen ylivoimainen ykkönen!

Mitenkäs ne sanat menikään? Ei hätää, sillä me Lagoon Charterilla olemme ensiluokkaisia rapujuhlien seremoniamestareita jo vuosikymmenten kokemuksella. Nyt kokosimme teille suosituimmat juomalaulut valmiiksi....sjunghoppfaderallanlallanleij!

Lagoon Charter rapujuhlat
JUOMALAULUKIRJA

Rapumenumme sopii nautittaviksi katamaraanipurjeveneillä!

Voit valita rapumenun kolmen eri pääruokavaihtoehdon väliltä:

  • Paistettua ahventa, tyrnihollandaise ja juuresohrattoa
  • Muhennettua suppilovahveroa, rapeaa savukylkeä ja uppomuna
  • Patasorsaa, haudutettua punakaalia, lintuconsommé ja perunaduchesse

Alkuruuaksi tarjoamme kotimaisia rapuja 5 kpl / hlö. Rapujuhlien jälkiruokana tarjoilemme Pavlova-marenkikakun sopivine lisukkeineen. Tämän menun hinta on 79 € / hlö +alv.

PS: Jos järjestät rapujuhlan yksityishenkilönä, voit myös tuoda aluksille omat ravut ja lisukkeet. Kysy aiheesta lisää henkilökunnaltamme!

Lagoon Charter rapujuhlat merellä

 

 

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menuvaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdieetit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

Hieno risteilykohteemme Espoon Suvisaariston helmi Pentala,kiehtoo ihmisiä niin saaristomuseon, kuin myös Algoth Niskan pirtuhistorian vuoksi.

Lue lisää

Purjehduskohteena Villinki

Villingin salaperäiset paikannimet: Myrskykallio, Kristallilahti ja Salakapakka. Missä nämä sijaitsevat ? Tule mukaan yhdessä selvittämään näiden sijainti!

Lue lisää

Purjehduskohteena Vallisaari

Lähde mukaan Lagoon Charterin elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla jahdilla. Purjehduspakettimme sisältää erityisesti tähän kokonaisuuteen sopivan Vallisaari -Menun. Pyydä oma ohjelmaehdotuksesi asiantuntijaltamme.

Lue lisää
Categories: Tarinat