Vietä kesän parhaat rapujuhlat merellä 2022!

Rapujuhlat kannattaa tietysti järjestää merellä! Anna meidän huolehtia kaikista rapujuhlienne järjestelyistä - aina juomasuosituksista parhaiden hetkien valokuvaamiseen asti. Me Lagoon Charterilla olemme toteuttaneet onnistuneita viiden tähden rapujuhlia jo vuosien ajan. Teidän tehtävänne on kutsua juhlijat koolle. Sen jälkeen me huolehdimme elämyksellisistä rapujuhlista!

Lagoon-Charter-rapujuhla-merellä-2020

Helan går! Kaikkien snapsilaulujen ylivoimainen ykkönen!

Mitenkäs ne sanat menikään? Ei hätää, sillä me Lagoon Charterilla olemme ensiluokkaisia rapujuhlien seremoniamestareita jo vuosikymmenten kokemuksella. Kokosimme teille suosituimmat rapujuomalaulut helppokäyttöiseen muotoon juhlienne onnistumiseksi ....sjunghoppfaderallanlallanleij!

Lagoon Charter rapujuhlat
JUOMALAULUKIRJA

Ravut sopivat nautittaviksi Lagoonilla!

Voit valita rapumenun kolmen eri pääruokavaihtoehdon väliltä:

  • Paistettua ahventa, tyrnihollandaise ja juuresohrattoa
  • Muhennettua suppilovahveroa, rapeaa savukylkeä ja uppomuna
  • Patasorsaa, haudutettua punakaalia, lintuconsommé ja perunaduchesse

Alkuruuaksi tarjoamme kotimaisia rapuja 5 kpl / hlö. Rapujuhlien jälkiruuaksi tarjoilemme Pavlova-marenkikakun sopivine lisukkeineen.

Lagoon Charter rapujuhlat merellä

 

 

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menuvaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdieetit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

Hieno risteilykohteemme Espoon Suvisaariston helmi Pentala,kiehtoo ihmisiä niin saaristomuseon, kuin myös Algoth Niskan pirtuhistorian vuoksi.

Lue lisää

Purjehduskohteena Villinki

Villingin salaperäiset paikannimet: Myrskykallio, Kristallilahti ja Salakapakka. Missä nämä sijaitsevat ? Tule mukaan yhdessä selvittämään näiden sijainti!

Lue lisää

Purjehduskohteena Vallisaari

Lähde mukaan Lagoon Charterin elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla jahdilla. Purjehduspakettimme sisältää erityisesti tähän kokonaisuuteen sopivan Vallisaari -Menun. Pyydä oma ohjelmaehdotuksesi asiantuntijaltamme.

Lue lisää

Tutustu Lagoon-katamaraaneihimme!

Lagoon Charter tarjoaa Suomessa asiakkailleen neljä luksusluokan katamaraanipurjevenettä, jotka takaavat tasaisen purjehduksen, miellyttävät olosuhteet kaikilla ilmoilla ja monipuoliset ruokailuvaihtoehdot.

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraanipurjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani

S/Y Karioca II+ on Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Alukset

Lagoon Charter operoi Suomessa neljällä charter-katamaraanilla ja Kroatiassa lukuisilla eri aluksilla. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Lue lisää

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapui Suomeen kesällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Categories: Tarinat