fbpx

Lagoon Charterin rapujuhla merellä oli ikimuistoinen!

Syyskuussa 2019 toteutettu Lagoon Charter rapujuhla tarjosi kaikille unohtumattoman luontoelämyksen! Täydellinen sateenkaari ilmestyi rapuillallisen päätteeksi Villingin lahden edustalle.

Lagoon Charter rapujuhla

Rapujuhla –Menu Rövaren sai täydet 10 pistettä!

Asiakkaamme Frameryn myyntijohtaja Tapani Laitilan antama palaute ruuasta ja risteilystä oli miehistöllemme mieluisaa luettavaa. Onnistuimme jälleen kerran toteuttamaan asiakkaillemme mieleenpainuvan ja muistorikkaan elämyksen. Alkuruokana tarjoiltujen rapujen jälkeen pääruuaksi oli tarjolla perinteistä mureaksi haudutettua sorsaa, punakkalihauduketta ja lintukermakastiketta. Kahvin kanssa tarjoiltu valkosuklaapannacotta ja tuoremarjasalaatti sai viimeistään asiakkaidemme suut messingille!

Menu Rövaren

Upea auringonlasku ja Helsingin silhuetti säväyttää aina !

Lagoon Charter -rapujuhla on aina hieno päättää Kauppatorille tyytyväisten asiakkaiden kehujen saattelemana. Tätä maisemaa on vaikea sanoin kuvailla, joten annetaan kuvan puhua puolestaan.

Helsinki by night rapuristeily

Kiinnostuitko?

Lagoon Charter -risteilypaketit upeilla aluksillamme tarjoavat erinomaiset puitteet kaiken tyyppisten tapahtumien järjestämiseksi merellä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika laivastomme ja palveluiden esittelylle.

Tutustu hyvin suunniteltuihin risteilypaketteihin

AVOMERI -risteilypaketti

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -risteilypaketista muistorikkaan elämyksen. Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle vauhdikkaalle purjehdukselle

VALLISAARI-risteilypaketti

Risteilypaketti Vallisaari on Lagoon Charter kesän 2019 ehdoton suosikkikohde. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen purjehdusretken.

KOKOUS -risteilypaketti

KOKOUS -risteilypakettimme on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe tämä ainutlaatuinen tilaisuus yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

MOTIVAATIO -risteilypaketti

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivaatioristeilylle. Toteutetaan yhdessä päivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Categories: Tarinat