Lagoon Charterin rapujuhla merellä oli ikimuistoinen!

Syyskuussa 2019 toteutettu Lagoon Charter rapujuhla tarjosi kaikille unohtumattoman luontoelämyksen! Täydellinen sateenkaari ilmestyi rapuillallisen päätteeksi Villingin lahden edustalle.

Lagoon Charter rapujuhla

Rapujuhla –Menu Rövaren sai täydet 10 pistettä!

Asiakkaamme Frameryn myyntijohtaja Tapani Laitilan antama palaute ruuasta ja risteilystä oli miehistöllemme mieluisaa luettavaa. Onnistuimme jälleen kerran toteuttamaan asiakkaillemme mieleenpainuvan ja muistorikkaan elämyksen. Alkuruokana tarjoiltujen rapujen jälkeen pääruuaksi oli tarjolla perinteistä mureaksi haudutettua sorsaa, punakkalihauduketta ja lintukermakastiketta. Kahvin kanssa tarjoiltu valkosuklaapannacotta ja tuoremarjasalaatti sai viimeistään asiakkaidemme suut messingille!

Menu Rövaren

Upea auringonlasku ja Helsingin silhuetti säväyttää aina !

Lagoon Charter –rapujuhla on aina hieno päättää Kauppatorille tyytyväisten asiakkaiden kehujen saattelemana. Tätä maisemaa on vaikea sanoin kuvailla, joten annetaan kuvan puhua puolestaan.

Helsinki by night rapuristeily

Kiinnostuitko?

Lagoon Charter -risteilypaketit upeilla aluksillamme tarjoavat erinomaiset puitteet kaiken tyyppisten tapahtumien järjestämiseksi merellä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika laivastomme ja palveluiden esittelylle. VARAA ESITTELYAIKA

Tutustu hyvin suunniteltuihin risteilypaketteihin

Categories: Tarinat