Helan går, sjunghoppfaderallanlallanleij!.........rapujuhla merellä on alkanut!

Vietä ikimuistoinen rapujuhla merellä herkullisten punaselkäisten viiksiniekkojen seurassa. Siitähän ei kaverit parane! Paperilyhdyt, pöydän koristelu, sekä itse päävieras täplärapu (pacifastacus leniusculus) nostattaa veden kielelle. Lisukkeina tilli, paahtoleipä, kirnuttu voi, chardonnay, sekä snapsit muodostavat ikimuistoisen juhlan. Parhaimmillaan ĺämmin elokuinen sametinpehmeä ilta kruunaa matkan. Matkan, jossa purjehditaan rauhallisesti kohti pitkää hopeista kuunsiltaa.

Rapujuhla merelllä

 

Helan går ! Ja laulu raikaa katamaraanien kannella!

Helan går! Sjunghoppfaderallanlallanleij! Helan går! Sjunghoppfaderallanlej! Och den som inte Helan tar, han ej eller Halvan får. Helan går! Sjunghoppfaderallanlej! HEJ! Vi ses ombord! RAPUJUHLA MERELLÄ VOI ALKAA!

Rapujuhla merellä

Nautintoa kaikille aisteille!

Rapujuhla menut voit valita kolmen eri rapumenuvaihtoehdon väliltä: Brändö, Rövaren tai Söderskär. Alkuun tai pääruuaksi herkullisia kotimaisia täplärapuja 5-11 kpl/hlö. Pääruokavaihtoehtoina ovat suussa sulavat possunkyljet tai mureaksi haudutettu sorsa tarpeellisine lisukkeineen. Valkosuklaapannacotat juhlistavat makunautinnon ja kohottavat illan sille kuuluvaan arvoonsa.

 

Lagoon rapujuhla merelllä

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menuvaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdieetit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

Hieno risteilykohteemme Espoon Suvisaariston helmi Pentala,kiehtoo ihmisiä niin saaristomuseon, kuin myös Algoth Niskan pirtuhistorian vuoksi.

Lue lisää

Purjehduskohteena Villinki

Villingin salaperäiset paikannimet: Myrskykallio, Kristallilahti ja Salakapakka. Missä nämä sijaitsevat ? Tule mukaan yhdessä selvittämään näiden sijainti!

Lue lisää

Purjehduskohteena Vallisaari

Lähde mukaan Lagoon Charterin elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla vuokraveneellä. Risteily-pakettimme sisältää erityisesti tähän kokonaisuuteen sopivan Vallisaari -Menun. Pyydä oma ohjelmaehdotuksesi asiantuntijaltamme.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha Valtanen on olympiapurjehtijana yksi Lagoon Charterin kokeneimmista purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa eri roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista aina ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin saakka

Lue lisää
Categories: Tarjoilut