Purjevene Xodó tarjoaa kompaktit tilat ikimuistoisten tapahtumien järjestämiseen merellä!

Nautintoa koko rahalla!

Katamaraanipurjevene Xodó tarjoaa miellyttävät olosuhteet myös viileimmillä ilmoilla. Tämän Lagoon 39 -katamaraanin lämmitetyllä terassilla voi todellakin nauttia merellisistä maisemista ja hyvästä seurasta. Salongin 360° -näkymä tarjoaa upean mahdollisuuden tarkkailla saaristomme helmiä. Lagoon 39 on kulultaan rauhallinen. Juomalasit pysyvät vakaasti purjehduksen aikana valkoisilla liinoilla katetulla pöydällä. Merisairautta ei ole havaittu vieraidemme keskuudessa. Siis pelkkää nautintoa koko rahalla!
Vuokravene Lagoon 39 Xodò

Makunautintoja horisontissa

Xodó purjevene ja sen ruokailutilat on suunniteltu makunautintoja arvostaville. Miehistömme kunnianhimoisena tavoitteena on varmistaa ruokailujen sujuvuus myös purjehduksen aikana. Kokemuksellisen ruokailun onnistumisen takeena on tyylikkäät kattaukset valkoisine pöytäliinoineen oikeita juomien mukaisia laseja unohtamatta. Tutustu monipuolisiin menuvaihtoehtoihin täällä ja otamme halutessanne huomioon myös erityistoiveenne. Onnistuneen ruokailun kruunaa menun mukaan valitut viinit. Pyydä meiltä menuisiin sopivimmat viinisuositukset!

Lagoon Charter Xodo Lagoon 39

Suunnittele kanssamme paras saarikohde

Upea saaristomme tarjoaa useita mielenkiintoisia reittivalintoja. Tarkemmat kuvaukset reiteistä ja saarikohteista löytyvät sivuiltamme. Suunnittelemme purjehdusreitin aina kokonaisuuteen soveltuen ja halutessanne voimme järjestää myös erikoisohjelmaa. Miten olisi vieraileva meribiologi tai suosittu merihenkinen Lagoon Games? Kysy lisää vaihtoehdoista purjehdusasiantuntijaltamme

Lagoon Charter Xodo Lagoon 39_1

 

Lagoon Charterin merenkävijöiden parhaat ideat!

Anna kokeneiden merenkävijöiden suunnitella teidän yrityksenne tarpeisiin parhaiten soveltuvat Sailing Camp tapahtumakokonaisuudet. Vuosikymmenien saatossa kertynyt vankka kokemuksemme erityyppisten tilaisuuksien järjestämisestä purjeveneillä takaavat onnistuneen elämyksen. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin kerromme eri vaihtoehdoista veneen, tarjoilun ja ohjelman suhteen. Saat vastustamattoman tarjouksen unohtumattomalle meriseikkailulle.

Lyhyesti

Alus: XODÓ, Lagoon 39, vm.2015
Kapasiteetti: 12 henkeä

  • Kompakti kokonaisuus
  • 1 omistajahytti erillisellä kylpyhuoneella
  • 2 vierashyttiä+1 WC
  • ruokailutilat salongissa ja lämmitetyllä terassilla
  • Fusion audiojärjestelmä, 24" TV
  • Ilmainen rajaton Wi-Fi
  • 1 SUP -lautaa
  • Peruspurjeiden (Square Top isopurje ja fokka) lisäksi Code 0 -purje takaa vauhdikkaat purjehdukset

Tule tutustumaan aluksiimme

Parhaan kuvan aluksista ja Lagoon Charter -palveluista saat, kun tulet paikan päälle. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa itsellesi sopiva esittelyaika.

Merellisiä tapahtumaesimerkkejä

Toivottavasti saat näistä esimerkeistä hyviä ideoita oman merellisen tapahtuman järjestämiseen. Me Lagoon Charterilla haluamme auttaa sinua saavuttamaan kaikki toiveesi, joten ole yhteydessä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeiden mukaisen tapahtumakokonaisuuden! 

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

Lue lisää

PALKINTO-risteily merellä

Palkitse parhaat tekijät mieleenpainuvalla Palkintoristeily-kokonaisuudella . Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle ikimuistoiselle meriseikkailulle.

Lue lisää

AVOMERI -purjehdusretki

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -purjehduksesta muistorikkaan elämyksen. Hyppää mukaan vauhdikkaalle purjehdusretkelle kokeneen miehistön avustuksella.

Lue lisää

VALLISAARI -saaristoristeily

Vallisaari -saaristoristeily on Lagoon Charter kesän 2021 ehdoton suosikki. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen saaristoristeilyn.

Lue lisää

KOKOUS -yritystapahtuma

KOKOUS -merellä yritystapahtuma on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe ainutlaatuinen tunnelma yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää

MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivoitumaan Lagoon Charterin aluksille. Toteutetaan yhdessä työhyvinvointipäivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Alukset