Vallisaarella on mielenkiintoinen ja värikäs historia.

Rakkaalla saarella on monta nimeä: Vallisaari, Lampisaari ja Aleksanterin saari. Keskiajalla Vallisaarea kutsuttiin Lampisaareksi, sillä merenkulkijat hakivat sen lammista juomavettä. Urbaanista sykkeestä ei ollut maisemassa vielä tietoakaan, sillä Helsinki perustettiin vasta 1550-luvulla. Vallisaareen rakennettiin kenties pieni linnoitus jo Helsingin perustamisen aikaan. Varmaa tietoa saaren ensimmäisistä linnoitteista on kuitenkin vasta 1600-luvulta, jolloin saarta alettiin kutsua Vallisaareksi. Vallisaaresta tuli 1700-luvulla myös luotsien saari. Luotsit ja muut saarelaiset aiheuttivat järjestysvallalle paljon päänvaivaa. Viinanpolttimo ja kapakka saivat heidät välillä unohtamaan työnteon. Saarelaisia epäiltiin myös viinan salakuljetuksesta ja laittomasta anniskelusta.

Lagoon Charter purjehduskohteena Vallisaari

 

Lähde mukaan elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla luksusjahdilla

Aloitamme räätälöidyn Vallisaari -purjehduksen Helsingin edustalla, jossa teemme n. 2 tunnin leppoisan merimatkan. Matka jatkuu kohti Vallisaaren ja Kuninkaansaaren salaisuuksia, joihin tutustumme asiantuntevan oppaan johdolla. Opastetun kierroksen aikana miehistö valmistaa maittavan ruokailun, joka on myös räätälöity kohteen mukaisesti, sisältäen kotimaisen keittiömme merellisiä makuja. Ruokailun jälkeen purjehdus suuntautuu kohti Kauppatoria, jonne muistoihin painuva purjehduksenne päättyy.

Vallisaari purjehduskohteena

Lagoon Vallisaari -menu on purjehtijoiden valinta!

Suurimman näläntunteen taltutamme purjehduksen alkuun kotimaisilla tapaksilla eli sapaksilla. Näillä eväillä tutustuminen Vallisaaren uniikkiin luontoon ja nähtävyyksiin sujuu vaivattomasti. Veneellä teitä odottaa höyryävä lohikeitto kaikkine lisuikkeineen. Täyttävän ruokailun kruunaa tiramisu-jälkiruoka ja kahvi avec. Näistä aineksista on täydellinen purjehduspäivä tehty! Lisää menuvaihtoehtoja löydät täältä

Lagoon Charter purjehduskohteena Suvisaariston Pentala ruokailu

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity purjehdustapahtuma

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan sinun tarpeisiin sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sopiva aika keskustelulle.

Tutustu Vallisaareen upeilla aluksillamme

Lagoon Charter tarjoaa asiakkailleen Suomessa neljä luksusluokan katamaraanipurjevenettä, jotka takaavat tasaisen purjehduksen, miellyttävät olosuhteet kaikilla ilmoilla ja monipuoliset ruokailuvaihtoehdot.

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapui Suomeen kesällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani Karioca II+

S/Y Karioca II+ on Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraanipurjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Kohteet