fbpx

Vallisaarella on mielenkiintoinen ja värikäs historia.

Rakkaalla saarella on monta nimeä: Vallisaari, Lampisaari ja Aleksanterin saari. Keskiajalla Vallisaarea kutsuttiin Lampisaareksi, sillä merenkulkijat hakivat sen lammista juomavettä. Urbaanista sykkeestä ei ollut maisemassa vielä tietoakaan, sillä Helsinki perustettiin vasta 1550-luvulla. Vallisaareen rakennettiin kenties pieni linnoitus jo Helsingin perustamisen aikaan. Varmaa tietoa saaren ensimmäisistä linnoitteista on kuitenkin vasta 1600-luvulta, jolloin saarta alettiin kutsua Vallisaareksi. Vallisaaresta tuli 1700-luvulla myös luotsien saari. Luotsit ja muut saarelaiset aiheuttivat järjestysvallalle paljon päänvaivaa. Viinanpolttimo ja kapakka saivat heidät välillä unohtamaan työnteon. Saarelaisia epäiltiin myös viinan salakuljetuksesta ja laittomasta anniskelusta.

Vallisaari purjehduskohteena

Lähde mukaan elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla vuokraveneellä

Aloitamme räätälöidyn Vallisaari -purjehduksen Helsingin edustalla, jossa teemme n. 2 tunnin leppoisan merimatkan. Matka jatkuu kohti Vallisaaren ja Kuninkaansaaren salaisuuksia, joihin tutustumme asiantuntevan oppaan johdolla. Opastetun kierroksen aikana miehistö valmistaa maittavan ruokailun, joka on myös räätälöity kohteen mukaisesti, sisältäen kotimaisen keittiömme merellisiä makuja. Ruokailun jälkeen matka suuntautuu kohti Kauppatoria, jonne muistoihin painuva purjehduksenne päättyy.

Vallisaari purjehduskohteena

Lagoon Vallisaari -menu on purjehtijoiden valinta!

Suurimman näläntunteen taltutamme purjehduksen alkuun kotimaisilla tapaksilla eli sapaksilla. Näillä eväillä tutustuminen Vallisaaren uniikkiin luontoon ja nähtävyyksiin sujuu vaivattomasti. Veneellä teitä odottaa höyryävä lohikeitto kaikkine lisuikkeineen. Täyttävän ruokailun kruunaa tiramisu-jälkiruoka ja kahvi avec. Näistä aineksista on täydellinen purjehduspäivä tehty! Lisää menuvaihtoehtoja löydät täältä

Vallisaari risteilypaketti

Vallisaari risteilypaketti

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity risteily?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teille juuri sopivan risteilykokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Tutustu Vallisaareen upeilla risteilyaluksilla

Lagoon Charter tarjoaa asiakkailleen kolme luksusluokan katamaraanipurjevenettä, jotka takaavat tasaisen purjehduksen, miellyttävät olosuhteet kaikilla ilmoilla ja monipuoliset ruokailuvaihtoehdot.

Vuokravene Balance 3

S/Y Balance 3 on tilava Lagoon 42 katamaraani, jonka lämmitettävällä terassilla voit nauttia purjehduksista jopa marraskuulle asti.

Lue lisää

Vuokravene Karioca II+

S/Y Karioca II+ on uusi Lagoon 50 katamaraani, jonka saapuu Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Vuokravene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraani, jossa järjestät VIP-tason purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Haluamme tarjota parasta Me Lagoon Charterilla teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme viihtyvät purjealuksillamme. Miehistö on merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaisia ja tehtävämme on toteuttaa teidän toiveenne merellisessä ympäristössä. Kerro meille tarpeesi, niin laitamme osaamisemme peliin ja toteutamme Read more…

Lue lisää

Perämies Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha on olympiapurjehtijana yksi kokeneimmista Lagoon Charterin purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin.

Lue lisää
Categories: Kohteet