Suvisaariston saaristolaistunnelmaa Espoon Pentalassa

Purjehdusreitti kohti Espoossa sijaitsevaa Suvisaariston Pentalaa kulkee upeiden saaristomaisemien ohitse. Pentalan saaren pinta-ala on 130 hehtaaria, ja se on pääosin luonnonsuojelualuetta. Saarella on avattu v.2018 uusi saaristomuseo. Saaren kiinnostavin kohde on luontopolun varrella oleva n. 6 hehtaarin kokoinen sisäjärvi.

Suvisaariston Pentala

Pentalan Suvisaaristo -purjehduksella nautit hyvästä seurasta ja upeista auringonlaskuista

Purjehduksesi alkaa veneeseen tutustumisella. Tämän jälkeen nostamme yhdessä purjeet ja matka kohti Suvisaariston maisemia voi alkaa. Kuivin suin sinun ja vieraidesi ei purjehdusta tarvitse tehdä. Lagoon Charterin miehistö huolehtii koko matkan ajan nestetasapainosta. Te voitte keskittyä maisemista ja seurasta nauttimiseen. Matka Suvisaaristossa sijaitsevalle Pentalan saarelle kestää n. 1,5 tuntia tuuliolosuhteista riippuen. Perillä voimme rantautua saarelle ja jaloitella luontopolkua seuraamalla. Purjehdus huipentuu takakannella nautittavaan herkulliseen illalliseen auringonlaskun värittämänä. Mitä muuta elämältä voisi toivoa?

Lagoon Charter purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

 

Lagoon Charterin miehistö suosittelee Lonna -menua

Menu Lonna on rakennettu perinteisten saaristolaisraaka-aineiden pohjalta. Alkuun riittoisaa maalais-salaattia ja pääruuaksi savustettua merilohta tilliperunapaistoksella sekä tartarkastikkeella höystettynä. Näistä aineksista on unohtumaton purjehduskokonaisuus merellä rakennettu. Tutustu tarkemmin eri menuvaihtoehtoihimme tästä

Purjehduskohteena Pentala

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity purjehdustapahtuma?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan sinun tarpeisiin sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sopiva aika keskustelulle.

Tutustu Suvisaaristoon upeilla risteilyaluksilla

Lagoon Charter tarjoaa asiakkailleen Suomessa neljä luksusluokan katamaraanipurjevenettä, jotka takaavat tasaisen purjehduksen, miellyttävät olosuhteet kaikilla ilmoilla ja monipuoliset ruokailuvaihtoehdot.

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapui Suomeen kesällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani Karioca II+

S/Y Karioca II+ on Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraanipurjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Kohteet