fbpx

Suvisaariston saaristolaistunnelmaa Espoon Pentalassa

Risteilyreittimme kohti Espoossa sijaitsevaa Suvisaariston Pentalaa kulkee upeiden saaristomaisemien ohitse. Pentalan saaren pinta-ala on 130 hehtaaria, ja se on pääosin luonnonsuojelualuetta. Saarella on avattu v.2018 uusi saaristomuseo. Saaren kiinnostavin kohde on luontopolun varrella oleva n. 6 hehtaarin kokoinen sisäjärvi.

Suvisaariston Pentala

Pentalan Suvisaaristo -purjehduksella nautit hyvästä seurasta ja upeista auringonlaskuista

Purjehduksesi alkaa veneeseen tutustumisella. Tämän jälkeen nostamme yhdessä purjeet ja matka kohti Suvisaariston maisemia voi alkaa. Kuivin suin sinun ja vieraidesi ei purjehdusta tarvitse tehdä. Lagoon Charterin miehistö huolehtii koko matkan ajan nestetasapainosta. Te voitte keskittyä maisemista ja seurasta nauttimiseen. Matka Suvisaaristossa sijaitsevalle Pentalan saarelle kestää n. 1,5 tuntia tuuliolosuhteista riippuen. Perillä voimme rantautua saarelle ja jaloitella luontopolkua seuraamalla. Purjehdus huipentuu takakannella nautittavaan herkulliseen illalliseen auringonlaskun värittämänä. Mitä muuta elämältä voisi toivoa?

Purjehduskohteena Pentala

Lagoon Charterin miehistö suosittelee Lauttasaari -menua!

Tämän uuden Menu Lauttasaari alkupalojen ennakkosuosikki on jokiraputartar. Menu on rakennettu kotimaisten kalaruokien antimista ja esimerkiksi jaloviinagraavattu lohi tulee nousemaan varmuudella suosikkiruokalajien joukkoon. Suvisaariston Sunset-purjehduksen kruunaa perinteikäs marja-mascarpone Pavlova jälkiruoka. Näistä aineksista on ilta merellä rakennettu. Tutustu tarkemmin eri menuvaihtoehtoihimme tästä

Purjehduskohteena Pentala

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity risteily?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teille juuri sopivan risteilykokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Tutustu Suvisaaristoon upeilla risteilyaluksilla

Lagoon Charter tarjoaa asiakkailleen kolme luksusluokan katamaraanipurjevenettä, jotka takaavat tasaisen purjehduksen, miellyttävät olosuhteet kaikilla ilmoilla ja monipuoliset ruokailuvaihtoehdot.

Luksusjahti Lagoon 50 Twin Joy

Tämä hieno Lagoon 50 luksusjahti Twin Joy on varattavissa Kroatian vesillä. Tutustu mitä lomavaihtoehtoja tämä alus voi sinulle tarjota.

Lue lisää

Charter katamaraani Balance 3

Katamaraani Balance 3 on tilava Lagoon 42 -charteralus, jonka lämmitettävällä terassilla voit nauttia purjehduksista jopa marraskuulle asti.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani Karioca II+

S/Y Karioca II+ on uusi Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapuu Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Purjealus Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraani, jossa järjestät VIP-tason purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha Valtanen on olympiapurjehtijana yksi Lagoon Charterin kokeneimmista purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa eri roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista aina ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin saakka

Lue lisää
Categories: Kohteet