Suvisaariston saaristolaistunnelmaa Espoon Pentalassa

Purjehdusreitti kohti Espoossa sijaitsevaa Suvisaariston Pentalaa kulkee upeiden saaristomaisemien ohitse. Pentalan saaren pinta-ala on 130 hehtaaria, ja se on pääosin luonnonsuojelualuetta. Saarella on avattu v.2018 uusi saaristomuseo. Saaren kiinnostavin kohde on luontopolun varrella oleva n. 6 hehtaarin kokoinen sisäjärvi.

Pentalan Suvisaaristo -purjehduksella nautit hyvästä seurasta ja upeista auringonlaskuista

Purjehduksesi alkaa veneeseen tutustumisella. Tämän jälkeen nostamme yhdessä purjeet ja matka kohti Suvisaariston maisemia voi alkaa. Kuivin suin sinun ja vieraidesi ei purjehdusta tarvitse tehdä. Lagoon Charterin miehistö huolehtii koko matkan ajan nestetasapainosta. Te voitte keskittyä maisemista ja seurasta nauttimiseen. Matka Suvisaaristossa sijaitsevalle Pentalan saarelle kestää n. 1,5 tuntia tuuliolosuhteista riippuen. Perillä voimme rantautua saarelle ja jaloitella luontopolkua seuraamalla. Purjehdus huipentuu takakannella nautittavaan herkulliseen illalliseen auringonlaskun värittämänä. Mitä muuta elämältä voisi toivoa?

 

Lagoon Charterin miehistö suosittelee Lonna -menua

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity purjehdustapahtuma?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan sinun tarpeisiin sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sopiva aika keskustelulle.

VARAA AIKA PUHELINPALAVERIIN

Tutustu Suvisaaristoon upeilla risteilyaluksilla

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.