Villinki on Lagoon Charterin purjehduskohteista yksi Helsingin suurimmista huvilasaarista.

Villinki sijaitsee noin 10 kilometriä Helsingin keskustasta itään päin. Villingin koko on 170 hehtaaria. Saari on noin kolme kilometriä pitkä ja leveimmältä kohdalta noin yhden kilometrin leveä. Ohuimmasta kohdasta se on noin 50 metriä leveä. Villingin saaren eteläosassa kaakkoiskulmassa sijaitsee Myrskykallioksi nimetty kalliomuodostelma siirtolohkareineen. Myrskykalliolta on näkymä aavalle merelle ja siellä voi ihailla ohikulkevia purjehdusaluksia.

Lagoon Charter purjehduskohteena Villinki

Lagoon-katamaraanit ankkuroituvat usein Villingin edustalle.

Purjehduskohteena Villinki sopii usein Lagoon Charter Sailing Camp -tapahtumien pysähtymispaikaksi. Ankkuroimme useimmiten Kylänlahdelle, jossa vieraamme nauttivat rauhallisen tunnelman avittamana herkullisia aterioitamme. Ruokailun jälkeen voimme käydä lyhyellä vierailulla saaren salakapakassa. Tämän salakapakan sijaintia emme valitettavasti voi kaikille paljastaa! Jos olet valinnut HELSINKI BY NIGHT -ohjelman voimme raottaa tätä salaisuuden verhoa. Samalla pikavisiitillä käymme ihailemassa aavaa merinäkymää saaren eteläosassa olevilla Myrskykallioilla. Tunne olevasi kuin Myrskyluodon Maija!

Lagoon Charter purjehduskohteena Villinki ilta

Villinki vai Rövaren?

Olemme nimenneet menumme Helsingin ja Espoon saarien mukaan. Suosituin Villinki-menumme sisältää maukkaan alkupalapöydän, jossa on tarjolla mm. graavilohta, jokirapuskagenia, Parmankinkkua. Pääruokana tarjoilemme suussasulavaa ylikypsää porsaanposkea, perunakasvispaistosta ja timjamikastiketta. Jos olet rapujen ystävä, niin suosittelemme ryhmällesi toista gourmetmenua eli Rövaren. Tämä huolella suunniteltu ateriakokonaisuus sisältää alkuun rapuja ja pääruuaksi valittavissa on 3 eri vaihtoehtoa. Suosituin pääruokavaihtoehtomme koostuu patasorsasta, haudutetusta punakaalista, lintuconsommé ja perunaduchessesta. Luonnollisesti kummatkin vaihtoehdot sisältävät herkulliset jälkiruuat.

Lagoon Charter Balance 3 artikkeli

Kiinnostaako juuri sinun tarpeisiin räätälöity purjehdustapahtuma?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan sinun tarpeisiin sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sopiva aika keskustelulle.

Tutustu Villinkiin upeilla aluksillamme

Lagoon Charter tarjoaa asiakkailleen neljä luksusluokan katamaraanipurjevenettä, jotka takaavat tasaisen purjehduksen, miellyttävät olosuhteet kaikilla ilmoilla ja monipuoliset ruokailuvaihtoehdot.

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapui Suomeen kesällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani Karioca II+

S/Y Karioca II+ on Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraanipurjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva purjehduspaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Kohteet