fbpx

Villinki on Lagoon Charterin purjehduskohteena yksi Helsingin suurimmista huvilasaarista.

Villinki sijaitsee noin 10 kilometriä Helsingin keskustasta itään päin. Villingin koko on 170 hehtaaria. Saari on noin kolme kilometriä pitkä ja leveimmältä kohdalta noin yhden kilometrin leveä. Ohuimmasta kohdasta se on noin 50 metriä leveä. Villingin saaren eteläosassa kaakkoiskulmassa sijaitsee Myrskykallioksi nimetty kalliomuodostelma siirtolohkareineen. Myrskykalliolta on näkymä aavalle merelle ja siellä voi ihailla ohikulkevia purjehdusaluksia.

Purjehduskohteena Villinki

Lagoon vuokraveneet ankkuroituvat usein Villingin edustalle

Purjehduskohteena Villinki sopii usein Lagoon Charter risteilyjen pysähtymispaikaksi. Ankkuroimme useimmiten Kylänlahdella, jossa vieraamme nauttivat rauhallisen tunnelman avittamana herkullisia aterioitamme. Ruokailun jälkeen voimme käydä lyhyellä vierailulla saaren salakapakassa. Tämän salakapakan sijaintia emme valitettavasti voi kaikille paljastaa! Jos olet valinnut HELSINKI BY NIGHT -ohjelman voimme raottaa tätä salaisuuden verhoa. Samalla pikavisiitillä käymme ihailemassa aavaa merinäkymää saaren eteläosassa olevilla Myrskykallioilla. Tunne olevasi kuin Myrskyluodon Maija!

Hevossalmen silta

Villinki vai Les Sables -menu?

Kesän 2019 uutena menuvaihtoehtona suosittelemme ranskalaishenkistä Les Sables -menua. Inspiraation tälle menulle olemme saaneet lukuisien Lagoon -tehdasvierailuiden yhteydessä. Herättelemme makuaistejamme ranskalaisilla alkupaloilla, minkä jälkeen voimme siirtyä pääruokaan, joka on ankankoipiconfit kirsikalla höystettynä. Ruokailu saa arvoisensa päätöksen ranskalaisten juustojen valikoimalla, hilloa unohtamatta. Bon appétit!

Menu Les Sables

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity risteily?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teille juuri sopivan risteilykokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Tutustu Villinkiin upeilla risteilyaluksilla

Lagoon Charter tarjoaa asiakkailleen kolme luksusluokan katamaraanipurjevenettä, jotka takaavat tasaisen purjehduksen, miellyttävät olosuhteet kaikilla ilmoilla ja monipuoliset ruokailuvaihtoehdot.

Vuokravene Balance 3

S/Y Balance 3 on tilava Lagoon 42 katamaraani, jonka lämmitettävällä terassilla voit nauttia purjehduksista jopa marraskuulle asti.

Lue lisää

Vuokravene Karioca II+

S/Y Karioca II+ on uusi Lagoon 50 katamaraani, jonka saapuu Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Vuokravene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraani, jossa järjestät VIP-tason purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Haluamme tarjota parasta Me Lagoon Charterilla teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme viihtyvät purjealuksillamme. Miehistö on merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaisia ja tehtävämme on toteuttaa teidän toiveenne merellisessä ympäristössä. Kerro meille tarpeesi, niin laitamme osaamisemme peliin ja toteutamme Read more…

Lue lisää

Perämies Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha on olympiapurjehtijana yksi kokeneimmista Lagoon Charterin purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin.

Lue lisää
Categories: Kohteet