fbpx

Palkitse myyntitiimisi, jälleenmyyjäsi, tai muuten vaan ansioitunut ryhmäsi tällä unohtumattomalla meriseikkailulla

Seikkailu alkaa luonnollisesti kuohujuomalla ja kiitospuheella. Tämän jälkeen Lagoon Charterin miehistö irroittaa köydet ja virittää katamaraanin purjeet sopivalle kireydellä ja elämyksien palkintoristeily voi alkaa!

Lagoon charter palkintopurjehdus

 

 

Villinki vai Pentala? Purjehduskohde päätetään aina purjehduspäivän vallitsevien olosuhteiden mukaan!

Helsingin merialueen vallitseva tuulensuunta on lounaasta, jolloin miellyttävän purjehduksen kurssiksi kokenut miehistömme suosittelee 125 astetta eli kokka kohti kaakkoa. Suotuisissa olosuhteissa valjastamme tehokkaan Code 0 -myötätuulipurjeen ja nopeusmittari alkaa lähennellä 10 solmua. Tässä vaiheessa annamme halukkaiden ohjata näitä vakaita katamaraanipurjeveneitä kohti sopivaa ruokailusatamaa. Villingin kylälahti on suojaisa poukama vaikkapa pienelle uintiretkelle.

Lagoon Charter palkintoristeily

 

Ruokahalu kasvaa purjehdittaessa!

Raikas meri-ilma lisää tunnetusti ruokahalua, joten nyt on sopiva hetki asettua suojaisan takakannen tilavan ruokailupöydän äärelle. Alkupalapöytään Lagoon Charterin miehistö kattaa inkiväärilohta, kurkkujogurttia, jokirapuskagen saaristoleivällä, parmankinkkua, uunitomaattia, parmesaanijuustoa, savuporotartaria, vodkakarpaloita, tryffelioliiveja, grillipaprikaa ja artisokkaa. Uunissa lämpiää sillä aikaa ylikypsää karitsan entrecôtea, joka tarjoillaan oliivipaistoksen ja hunajakastikkeen kanssa. Jotta gourmetaterianne olisi palkinnon tasoinen, niin koko menun kruunaa suklaafondant, vaniljavaahto ja tuore mansikka. PS: kuvassa Menu Villinki -alkupalapöytä!

Lagoon Charter Menu Villinki

 

Yhteenveto:

Suositeltavat alukset: Xodó, Balance 3 ja Karioca II+
Kesto: 6 tuntia
Menusuositukset: Vallisaari 49 € / hlö, Villinki 67 € / hlö
Esimerkkilaskelma*:  Alus Lagoon 42, Balance 3, 10 henkilöä, menu Villinki, yht. 3030 €, 303 € / hlö, hinnat alv 0%

*low season -hinnoittelu

 

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity risteily?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teille juuri sopivan risteilykokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Valitse mieleisesi charter -katamaraanipurjealus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Luksusjahti Lagoon 50 Twin Joy

Tämä hieno Lagoon 50 luksusjahti Twin Joy on varattavissa Kroatian vesillä. Tutustu mitä lomavaihtoehtoja tämä alus voi sinulle tarjota.

Lue lisää

Charter katamaraani Balance 3

Katamaraani Balance 3 on tilava Lagoon 42 -charteralus, jonka lämmitettävällä terassilla voit nauttia purjehduksista jopa marraskuulle asti.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani Karioca II+

S/Y Karioca II+ on uusi Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapuu Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Purjealus Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraani, jossa järjestät VIP-tason purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Haluamme auttaa!

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

 

 

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

 

 

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha Valtanen on olympiapurjehtijana yksi Lagoon Charterin kokeneimmista purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa eri roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista aina ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin saakka

Lue lisää
Categories: Paketit