Palkitse myyntitiimisi, jälleenmyyjäsi, tai muuten vaan ansioitunut ryhmäsi tällä unohtumattomalla meriseikkailulla

Seikkailu alkaa luonnollisesti kuohujuomalla ja kiitospuheella. Tämän jälkeen Lagoon Charterin miehistö irroittaa köydet ja virittää katamaraanin purjeet sopivalle kireydellä ja elämyksien palkintoristeily voi alkaa!

Lagoon charter palkintopurjehdus

 

Villinki vai Pentala? Purjehduskohde päätetään aina purjehduspäivän vallitsevien olosuhteiden mukaan!

Helsingin merialueen vallitseva tuulensuunta on lounaasta, jolloin miellyttävän purjehduksen kurssiksi kokenut miehistömme suosittelee 125 astetta eli kokka kohti kaakkoa. Suotuisissa olosuhteissa valjastamme tehokkaan Code 0 -myötätuulipurjeen ja nopeusmittari alkaa lähennellä 10 solmua. Tässä vaiheessa annamme halukkaiden ohjata näitä vakaita katamaraanipurjeveneitä kohti sopivaa ruokailusatamaa. Villingin kylälahti on suojaisa poukama vaikkapa pienelle uintiretkelle.

Lagoon Charter palkintoristeily

Ruokahalu kasvaa purjehdittaessa!

Raikas meri-ilma lisää tunnetusti ruokahalua, joten nyt on sopiva hetki asettua suojaisan takakannen tilavan ruokailupöydän äärelle. Alkupalapöytään Lagoon Charterin miehistö kattaa Menu Villingin punajuuri graavattua lohta, jokirapuskagenia saaristoleivällä, parmankinkkua, härkä carpacciota, tapenadea, grillipaprikaa ja artisokkaa. Uunissa lämpiää sillä aikaa ylikypsää porsaanposkea joka tarjoillaan perunakasvispaistoksen ja tinjamikastikkeen kanssa. Jotta gourmetaterianne olisi palkinnon tasoinen, niin koko menun kruunaa passion-suklaakakku. Lagoon Charter Menu Villinki

Yhteenveto:

Suositeltavat alukset: Xodó, Balance 4 ja Karioca II+
Kesto: 6 tuntia
Menusuositukset: Vallisaari 55 € / hlö, Villinki 68 € / hlö
Esimerkkilaskelma*:  Alus Lagoon 42, Balance 4, 10 henkilöä, menu Villinki, yht. 4066 €, 339 € / hlö, hinnat ALV 0%

Normal season -hinnoittelu

 

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity purjehdustapahtuma?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan sinun tarpeisiin sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sopiva aika keskustelulle.

Tutustu purjehduspaketteihin

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

Lue lisää
Avomeri risteilypaketti Lagoon Charter

AVOMERI -purjehdusretki

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -purjehduksesta muistorikkaan elämyksen. Hyppää mukaan vauhdikkaalle purjehdusretkelle kokeneen miehistön avustuksella.

Lue lisää
Lagoon Charter Vallisaari saaristoristeily

VALLISAARI -saaristoristeily

Vallisaari -saaristoristeily on Lagoon Charter kesän 2021 ehdoton suosikki. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen saaristoristeilyn.

Lue lisää
Lagoon Charter kokous yritystapahtuma

KOKOUS -yritystapahtuma

KOKOUS -merellä yritystapahtuma on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää
Lagoon Charter Helsinki by night edustusristeily 2020

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe ainutlaatuinen tunnelma yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää
Lagoon Charter motivaatio työhyvinvointipäivä

MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivoitumaan Lagoon Charterin aluksille. Toteutetaan yhdessä työhyvinvointipäivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Valitse mieleisesi charter -katamaraanipurjealus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapui Suomeen kesällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani Karioca II+

S/Y Karioca II+ on Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraanipurjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Paketit