fbpx

Palkitse myyntitiimisi, jälleenmyyjäsi, tai muuten vaan ansioitunut ryhmäsi tällä unohtumattomalla meriseikkailulla!

Palkinto -risteily alkaa luonnollisesti kuohujuomalla ja kiitospuheella. Tämän jälkeen Lagoon Charterin miehistö irroittaa köydet ja virittää katamaraanin purjeet sopivalle kireydellä ja elämyksien meriseikkailu voi alkaa!

Lagoon charter palkintopurjehdus

Villinki vai Pentala? Purjehduskohde päätetään aina purjehduspäivän vallitsevien olosuhteiden mukaan!

Helsingin merialueen vallitseva tuulensuunta on lounaasta, jolloin miellyttävän purjehduksen kurssiksi kokenut miehistömme suosittelee 125 astetta eli kokka kohti kaakkoa. Suotuisissa olosuhteissa valjastamme tehokkaan Code 0 -myötätuulipurjeen ja nopeusmittari alkaa lähennellä 10 solmua. Tässä vaiheessa annamme halukkaiden ohjata näitä vakaita katamaraanipurjeveneitä kohti sopivaa ruokailusatamaa. Villingin kylälahti on suojaisa poukama vaikkapa pienelle uintiretkelle.

Lagoon Charter palkintoristeily

Ruokahalu kasvaa purjehdittaessa!

Raikas meri-ilma lisää tunnetusti ruokahalua, joten nyt on sopiva hetki asettua suojaisan takakannen tilavan ruokailupöydän äärelle. Alkupalapöytään Lagoon Charterin miehistö kattaa inkiväärilohta, kurkkujogurttia, jokirapuskagen saaristoleivällä, parmankinkkua, uunitomaattia, parmesaanijuustoa, savuporotartaria, vodkakarpaloita, tryffelioliiveja, grillipaprikaa ja artisokkaa. Uunissa lämpiää sillä aikaa ylikypsää karitsan entrecôtea, joka tarjoillaan oliivipaistoksen ja hunajakastikkeen kanssa. Jotta gourmetaterianne olisi palkinnon tasoinen, niin koko menun kruunaa suklaafondant, vaniljavaahto ja tuore mansikka. PS: kuvassa Menu Villinki -alkupalapöytä!

Lagoon Charter Menu Villinki

Yhteenveto:

Suositeltavat alukset: Xodó, Balance 3 ja Karioca II+
Kesto: 6 tuntia
Menusuositukset: Vallisaari 49 € / hlö, Villinki 67 € / hlö
Esimerkkilaskelma*:  Alus Lagoon 42, Balance 3, 10 henkilöä, menu Villinki, yht. 3030 €, 303 € / hlö, hinnat alv 0%

*low season -hinnoittelu

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity risteily?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teille juuri sopivan risteilykokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle. VARAA AIKA PUHELINPALAVERIIN

Tutustu lisää risteilypaketteihin

Valitse mieleisesi charter -katamaraanipurjealus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Haluamme auttaa!

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Categories: Paketit