Lagoon Charterin MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä luksusluokan katamaaripurjeveneillä on erilainen tapa viettää antoisa työpäivä!

Raikkaassa meri-ilmassa tuoreet croissantit, vihersmoothie ja café au lait käynnistävät päiväsi uudella tavalla Lagoon katamaaranien kannella. Aamupalan jälkeen suuntaamme aluksemme kohti saariston rauhaa. Uusi inspiroiva ympäristö motivoi kaikki vastaanottamaan haluamasi tärkeät viestit, olipa kyse myyntitavoitteista, tuotekehityksestä, asiakaspalvelusta tai kannattavuuden parantamisesta. Merellä onnistunut aina! Suunnitellaan yhdessä teille paras kokonaisuus.

Motivaatio risteilypaketti

Merellä maistuu aina!

Meri-ilma lisää ruokahalua. Maittava lounas tarjoillaan sopivalla hetkellä virallisen ohjelman lomassa, ankkurissa tai aluksen ollessa liikkeessä. MOTIVAATIO tyhy-päivä päätetään useimmiten Kauppatorille, josta voitte jatkaa työpäivän askareisiin uudella innolla. Lagoon Charterin purjehduskausi kestää 6 kuukautta, toukokuusta lokakuun loppuun. Säästä riippumatta veneillä viihdyt aina, koska myös terassit ovat lämmitettyjä. Kysy vapaat motivointipäivät asiantuntijoiltamme!

Motivaatio risteilypaketti

Perinteinen suomalainen ateria merellä!

Suomalaiseen makumaailmaan kuuluu olennaisesti lohi sen eri muodoissa. Menu Lonnan savustetun merilohen lisuikkeina tarjoillaan tilliperunapaistos ja tartar-kastike. Maittavan merilounaan jälkiruokana on marjapiirakka vaniljakastikeella.

Menu Lonna

Suositeltavat alukset: Xodó, Balance 3/4
Kesto: 4-8 tuntia
Menusuositukset: Lonna 42 € / hlö, Skatta 49 € / hlö
Esimerkkilaskelma*:  10 henkilöä, alus Lagoon 42, 6 tuntia, +menu Lonna 42 €
yht. 2770 €, 277 €/hlö , hinnat alv 0%
*low season -hinnoittelu

Kiinnostaako juuri sinun tarpeisiin räätälöity purjehdustapahtuma?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teidän tarpeisiin sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Valitse mieleisesi charter -katamaraanipurjealus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraani purjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani Karioca II+

S/Y Karioca II+ on uusi Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Charter katamaraani Balance 3

Katamaraani Balance 3 on tilava Lagoon 42 charter katamaraani, jonka lämmitettävällä terassilla voit nauttia purjehduksista jopa marraskuulle asti.

Lue lisää

Luksusjahti Lagoon 50 Twin Joy

Tämä hieno Lagoon 50 luksusjahti Twin Joy on varattavissa Kroatian vesillä. Tutustu mitä lomavaihtoehtoja tämä alus voi sinulle tarjota.

Lue lisää

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapuu Suomeen keväällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Haluamme auttaa!

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha Valtanen on olympiapurjehtijana yksi Lagoon Charterin kokeneimmista purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa eri roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista aina ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin saakka

Lue lisää
Categories: Paketit