Lagoon Charterin MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä luksusluokan katamaaripurjeveneillä on erilainen tapa viettää antoisa työpäivä!

Raikkaassa meri-ilmassa tuoreet croissantit, vihersmoothie ja café au lait käynnistävät päiväsi uudella tavalla Lagoon katamaaranien kannella. Aamupalan jälkeen suuntaamme aluksemme kohti saariston rauhaa. Uusi inspiroiva ympäristö motivoi kaikki vastaanottamaan haluamasi tärkeät viestit, olipa kyse myyntitavoitteista, tuotekehityksestä, asiakaspalvelusta tai kannattavuuden parantamisesta. Merellä onnistut aina! Suunnitellaan yhdessä teille paras kokonaisuus.

Motivaatio risteilypaketti

Merellä maistuu aina!

Meri-ilma lisää ruokahalua. Maittava lounas tarjoillaan sopivalla hetkellä virallisen ohjelman lomassa, ankkurissa tai aluksen ollessa liikkeessä. MOTIVAATIO tyhy-päivä päätetään useimmiten Kauppatorille, josta voitte jatkaa työpäivän askareisiin uudella innolla. Lagoon Charterin purjehduskausi kestää 6 kuukautta, toukokuusta lokakuun loppuun. Säästä riippumatta veneillä viihdyt aina, koska myös terassit ovat lämmitettyjä. Kysy vapaat motivointipäivät asiantuntijoiltamme!

Motivaatio risteilypaketti

Perinteinen suomalainen ateria merellä!

Suomalaiseen makumaailmaan kuuluu olennaisesti lohi sen eri muodoissa. Menu Lonnan uunilohen lisuikkeina tarjoillaan tilliperunapaistos ja tartar-kastike. Maittavan merilounaan jälkiruokana on vadelma-raparperiirakka.

Lagoon Charter upea fiilis

 

Suositeltavat alukset: Xodó, Balance 3&4
Kesto: 4-8 tuntia
Menusuositukset: Lonna 49 € / hlö, Skatta 39 € / hlö
Esimerkkilaskelma*:  Alus Lagoon 42, Balance 4, 6 tuntia, 10 henkilöä, Menu Lonna, yht. 3240 €, 324 €/hlö , hinnat alv 0%
*low season -hinnoittelu

Kiinnostaako juuri sinun tarpeisiin räätälöity purjehdustapahtuma?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teidän tarpeisiin sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Tutustu purjehduspaketteihin

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

Lue lisää
Lagoon Charter palkintoristeily

PALKINTO-risteily merellä

Palkitse parhaat tekijät mieleenpainuvalla Palkintoristeily-kokonaisuudella . Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle ikimuistoiselle meriseikkailulle.

Lue lisää
Avomeri risteilypaketti Lagoon Charter

AVOMERI -purjehdusretki

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -purjehduksesta muistorikkaan elämyksen. Hyppää mukaan vauhdikkaalle purjehdusretkelle kokeneen miehistön avustuksella.

Lue lisää
Lagoon Charter Vallisaari saaristoristeily

VALLISAARI -saaristoristeily

Vallisaari -saaristoristeily on Lagoon Charter kesän 2021 ehdoton suosikki. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen saaristoristeilyn.

Lue lisää
Lagoon Charter kokous yritystapahtuma

KOKOUS -yritystapahtuma

KOKOUS -merellä yritystapahtuma on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää
Lagoon Charter Helsinki by night edustusristeily 2020

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe ainutlaatuinen tunnelma yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää

Valitse mieleisesi charter -katamaraanipurjealus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraanipurjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani

S/Y Karioca II+ on Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapui Suomeen kesällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Haluamme auttaa!

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Paketit