fbpx

Lagoon MOTIVAATIO -risteilypaketti luksusluokan katamaaripurjeveneillä on erilainen tapa aloittaa työpäivä!

Raikkaassa meri-ilmassa tuoreet croissantit, vihersmoothie ja Cafè au lait käynnistävät päiväsi uudella tavalla Lagoon katamaaranien kannella. Aamupalan jälkeen suuntaamme aluksemme kohti saariston rauhaa. Uusi inspiroiva ympäristö motivoi kaikki vastaanottamaan haluamasi tärkeät viestit, olipa kyse myyntitavoitteista, tuotekehityksestä, asiakaspalvelusta tai kannattavuuden parantamisesta. Merellä onnistunut aina! Suunnitellaan yhdessä teille paras kokonaisuus.

Motivaatio risteilypaketti

Merellä maistuu aina!

Meri-ilma lisää ruokahalua. Maittava lounas tarjoillaan sopivalla hetkellä virallisen ohjelman lomassa, ankkurissa tai aluksen ollessa liikkeessä. MOTIVAATIO -risteilypaketti päätetään useimmiten Kauppatorille, josta voitte jatkaa työpäivän askareisiin uudella innolla. Lagoon Charterin purjehduskausi kestää 6 kuukautta, toukokuusta lokakuun loppuun. Säästä riippumatta veneillä viihtyy aina, koska myös terassit ovat lämmitettyjä. Kysy vapaat kokouspäivät asiantuntijoiltamme.

Motivaatio risteilypaketti

Perinteinen suomalainen ateria merellä!

Suomalaiseen makumaailmaan kuuluu olennaisesti lohi sen eri muodoissa. Menu Lonnan savustetun merilohen lisuikkeina tarjoillaan tilliperunapaistos ja tartarkastike. Maittavan lounaan jälkiruokana on marjapiirakka vaniljakastikeella.

Menu Lonna

Suositeltavat alukset: Xodó, Balance 3
Kesto: 4-8 tuntia
Menusuositukset: Lonna 42 € / hlö, Lauttasaari 58 € / hlö
Hinnat alkaen:  155 € / hlö
yht. 1850 €/ risteily, hinnat alv 0%

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity risteily?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teille juuri sopivan risteilykokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Valitse mieleisesi alus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Vuokravene Balance 3

S/Y Balance 3 on tilava Lagoon 42 katamaraani, jonka lämmitettävällä terassilla voit nauttia purjehduksista jopa marraskuulle asti.

Lue lisää

Vuokravene Karioca II+

S/Y Karioca II+ on uusi Lagoon 50 katamaraani, jonka saapuu Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Vuokravene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraani, jossa järjestät VIP-tason purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Haluamme auttaa!

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

 

 

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

 

Perämies Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha on olympiapurjehtijana yksi kokeneimmista Lagoon Charterin purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin.

Lue lisää
Categories: Paketit