Pitsivilloja, poutapilviä ja virkistyspäivä lähisaaristossa

Kaikki kaupungin äänet ovat kadonneet. Ainoastaan meren pauhu kaikuu tuulessa. Villingin saari on hiljaa siitä huolimatta, että Helsingin Kauppatori on lyhyen venematkan päässä. Ruususen untaan nukkuvaa Villinkiä ihaillaan tyypillisesti laivasta käsin, häiritsemättä vanhojen sukujen kesänviettoa. Ihastuttava Villingin saariryhmä saa ohikulkijat huokailemaan voiko tälläisia pitsivilloja ollakkaan Helsingissä. Voimme todeta, että kyllä voi!

Villinki menu

Villinki on salaisuuksien saari

Kristallilahti, Myrskykallio, Kylälahti ovat legendaarisen Villingin saaren tutustumisen arvoisia kohteita. Nämä paikannimet ovat olleet innostajina, kun kokkimme taikoivat ruokalistan. Se tuo mieleen vanhoja hyviä, sekä myös uusimpia makuja ruokamaailmasta. Ruokailun jälkeen voimme käydä lyhyellä vierailulla saaren salakapakassa. Tämän salakapakan sijaintia emme valitettavasti voi kaikille paljastaa! Jos olet valinnut MOTIVAATIO -purjehduspakettiohjelman, voimme raottaa tätä salaisuuden verhoa.

Villinki menu

Menu Villinki 68 €

Tässä, esimerkiksi MOTIVAATIO -virkistyspäivän menun alkupalapöydästä löydät esimerkiksi punajuurigraavattua lohta, jokirapuskagenia, härkäcarpacciota. Pääruokana tarjolla on ylikypsää porsaanposkea, perunapaistosta ja tinjamikastiketta. Kun tähän kokonaisuuteen lisätään vielä passion-suklaakakku, niin kaikkien makuhermoja kutkuttava makuelämys on valmiina. Tervetuloa ja käykäähän peremmälle, toivottaa jahtivuokraamo Yachtsagent ja sen avulias henkilökunta.

 

Lagoon Charter Menu Villinki

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menuvaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdieetit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

Hieno risteilykohteemme Espoon Suvisaariston helmi Pentala,kiehtoo ihmisiä niin saaristomuseon, kuin myös Algoth Niskan pirtuhistorian vuoksi.

Lue lisää

Purjehduskohteena Villinki

Villingin salaperäiset paikannimet: Myrskykallio, Kristallilahti ja Salakapakka. Missä nämä sijaitsevat ? Tule mukaan yhdessä selvittämään näiden sijainti!

Lue lisää

Purjehduskohteena Vallisaari

Lähde mukaan Lagoon Charterin elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla jahdilla. Purjehduspakettimme sisältää erityisesti tähän kokonaisuuteen sopivan Vallisaari -Menun. Pyydä oma ohjelmaehdotuksesi asiantuntijaltamme.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Tarjoilut