Pohjolan Gibraltar: Suomenlinna

Jos Kuninkaansaaren ruutikellarin ovi ei olisi ollut auki 1. elokuuta 1906, olisi Suomen historia voinut saada tyystin eri suunnan. Historian suunta voi olla siis pienestä kiinni. Kuten sellaisesta, unohtaako joku sulkea oven perässään, kuten kävi Viaporin kapinoidessa heinä-elokuun taitteessa 1906. Jos joku huolimaton ei olisi jättänyt ruutivaraston panssariovea apposelleen, ei tsaarin uskollisen upseerin tykin­ammus olisi päätynyt sisälle ruutikellariin yli puolen kilometrin päästä. Eikä olisi tapahtunut koko Helsinkiä ravistellutta katastrofia, jossa pari rekka-autollista ruutia räjähti silmänräpäyksessä. Oli lähellä, ettei pääkaupunki olisi siirtynyt aina Turkuun asti! Onneksi meillä on vielä Suomenlinna!

Lagoon 39 Xodó Suomenlinnassa

Suokki on kesän kuumin kohde!

Olitpa pienellä tai isolla ryhmällä liikkeellä, työporukalla tai ystäviesi kanssa, niin Suomenlinna ja sen lähialueet kiehtovat mieliä ikuisesti! Lagoon KOKOUS -risteilykokonaisuus on oivallinen tapa aloittaa kaunis kesäpäivä merellä. Lagoon vuokraveneemme voivat pysähtyä lounastauolle Suomenlinnan vierasvenesatamaan. Täältä voit tehdä lounaan jälkeen lyhyen tutustumis-käynnin Suomenlinnan kuivatelakalle. Purjehduksemme jatkuu hyvillä mielin kohti Kauppatoria, johon kokousristeilynne voidaan päättää. Näissä historiaa havisevissa merimaisemissa voit tuntea, kuinka menneisyys palaa luoksesi.

Menu Suomenlinna

Menu Suomenlinna 44 €

Unescon maailmanperintökohde vaatii seurakseen arvoisensa ateriakokonaisuuden. Menu Suomenlinna on hyvällä maulla valmistettu kylmä ateriakokonaisuus. Kinkkua, lohta, juustoja, chiliä lisukkeineen. Mitäpä muuta kuumana kesäpäivänä nautittaisiinkaan. Ai niin lasi kuohuvaa ja matkanne voi alkaa.

Menu Suomenlinna

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menuvaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdieetit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

Hieno risteilykohteemme Espoon Suvisaariston helmi Pentala,kiehtoo ihmisiä niin saaristomuseon, kuin myös Algoth Niskan pirtuhistorian vuoksi.

Lue lisää

Purjehduskohteena Villinki

Villingin salaperäiset paikannimet: Myrskykallio, Kristallilahti ja Salakapakka. Missä nämä sijaitsevat ? Tule mukaan yhdessä selvittämään näiden sijainti!

Lue lisää

Purjehduskohteena Vallisaari

Lähde mukaan Lagoon Charterin elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla vuokraveneellä. Risteily-pakettimme sisältää erityisesti tähän kokonaisuuteen sopivan Vallisaari -Menun. Pyydä oma ohjelmaehdotuksesi asiantuntijaltamme.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha Valtanen on olympiapurjehtijana yksi Lagoon Charterin kokeneimmista purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa eri roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista aina ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin saakka

Lue lisää
Categories: Tarjoilut