Katajanokka eli Skatta on iloisten ihmisten kohtaamispaikka!

Skatta eli Katajanokka oli alkuperäiseltä nimeltään Estnäs Skatan (suom. Vironniemen kärki). Suomenkielinen väestö ei osannut ruotsia, joten skata on todennäköisesti muotoutunut suomalaiselle luontevaksi katajaksi. Skattan tunnetuimpia maamerkkejä ovat Uspenskin katedraali, vankila Nokka ja Katajanokan kasino. Katajanokka oli myös vilkas tavaraliikennesatama 1800-luvun loppupuolesta lähtien. Satamatoimintaan liittyi aikoinaan myös lieveilmiöitä. Katajanokka oli 1800-luvulta 1900-luvun puoliväliin huonomaineista aluetta, jossa harjoitettiin viinan salakauppaa ja prostituutiota.

Paras tapa näyttää asiakkaillesi Helsingin parhaat puolet on tehdä se merellä!

Yhdistä esim. Motivaatio -risteilypakettiin Skatan maamerkkien ihastelu ja pidä pieni tauko purjehduksen lomassa. Motivoitunut henkilökuntamme tarjoilee ryhmällesi tilanteeseen parhaiten sopivat juomat. Risteilyysi parhaiten soveltuvan aluksen löydät täältä. Tervetuloa motivoitumaan!

Lagoon Charter Skatta

Menu Skatta 39 € / hlö

Tämä Skatan hengen mukainen ruokailukokonaisuus koostuu maukkaasta Blue Peterin valmistamasta Whiskey-burgerista, paahdetuista rosmariiniperunoista, raikkaasta coleslaw-salaatista tai vaihtoehtoisesti voit myös valita vegeystävällisen Amiraali-burgerin.Toki emme ole unohtaneet jälkiruokaa, joka tässä menussa on perinteinen juustokakku. Pöytä on siis katettu nautiskelua varten! PS: kuvassa on Menu Villinkin alkupalapöytä

Lagoon Charter menu 2020

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menuvaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdieetit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagon Charterin purjealuksilla naiutit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menuun sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

Hieno risteilykohteemme Espoon Suvisaariston helmi Pentala,kiehtoo ihmisiä niin saaristomuseon, kuin myös Algoth Niskan pirtuhistorian vuoksi.

Lue lisää

Purjehduskohteena Villinki

Villingin salaperäiset paikannimet: Myrskykallio, Kristallilahti ja Salakapakka. Missä nämä sijaitsevat ? Tule mukaan yhdessä selvittämään näiden sijainti!

Lue lisää

Purjehduskohteena Vallisaari

Lähde mukaan Lagoon Charterin elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla jahdilla. Purjehduspakettimme sisältää erityisesti tähän kokonaisuuteen sopivan Vallisaari -Menun. Pyydä oma ohjelmaehdotuksesi asiantuntijaltamme.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään sopiva risteilypaketti juuri teidän tarpeisiinne. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu Osaavaan miehistömme. Meille onniustunut elämys merellä on kunnia asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Tarjoilut