Ruutia ja ammuksia Lonna -saarella

Ruotsin vallan aikana Lonna oli Helsingin kaupungin omistuksessa ja se lunastettiin armeijan käyttöön keisarillisella päätöksellä 1817. Samalla Lonnasta tehtiin valtiollinen ruutivarasto. Vuonna 1944 saarella aloitti magneettisuuden poistoon suunniteltu asema, ns. demagnetisointiasema, jolla poistettiin merialuksista runkojen ja koneiden magneettisuus. Vuonna 1999 saaren omistus ja hallinnointi siirtyi Puolustusvoimilta Suomenlinnan hoitokunnalle, joka ryhtyi tekemään arvokasta työtä historiallisten rakennusten entisöimiseksi. Vuodesta 2014 lähtien saari on avoinna erilaisille vapaa-ajan aktiviteeteille.

Menu Lonna

Lungia menoa Lonnassa ja vähän sen ympärilläkin!

Lagoon katamaraanipurjeveneet ohittavat omilla risteilyillään useasti Lonnan. Saari onkin yksi Lagoon Charterin monista tutustumisen arvoisista saarikohteista Helsingin edustalla. Yhdistä KOKOUS -risteilypakettiimme tai MOTIVAATIO -risteilyyn saunominen Lonnassa purjehduksen päätteeksi. Saarelta on vesibussiyhteys Kaupptorille. Lonna -saaren historian innoittamana cateringkumppanimme ravintola Blue Peter on suunnitellut näille päiväristeilyille suoraviivaisen merellisen ateriakokonaisuuden, Menu Lonnan.

Menu Lonna

Menu Lonna 49 €

Lagoon Charterin purjealukset tarjoavat loistavat puitteet onnistuneen tilaisuuden näyttämöksi. Päiväsi kohokohtana on merellinen lounastarjoilu, Menu Lonna, joka sisältää mm. maalaissalaattia, kylmäsavulohitartaria, uunilohta, tilliperunapaistosta ja tartarkastiketta. Jälkiruokana kesäinen vadelma-raparperipiirakka ja kahvi virkistävät oloa raittiissa ja kauniissa saariston maisemissa. Tervetuloa makumatkalle, toivottaa Lagoon Charterin risteilyväki.

 

Lagoon Charter Menu Lonna

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menuvaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdieetit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

Hieno risteilykohteemme Espoon Suvisaariston helmi Pentala,kiehtoo ihmisiä niin saaristomuseon, kuin myös Algoth Niskan pirtuhistorian vuoksi.

Lue lisää

Purjehduskohteena Villinki

Villingin salaperäiset paikannimet: Myrskykallio, Kristallilahti ja Salakapakka. Missä nämä sijaitsevat ? Tule mukaan yhdessä selvittämään näiden sijainti!

Lue lisää

Purjehduskohteena Vallisaari

Lähde mukaan Lagoon Charterin elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla jahdilla. Purjehduspakettimme sisältää erityisesti tähän kokonaisuuteen sopivan Vallisaari -Menun. Pyydä oma ohjelmaehdotuksesi asiantuntijaltamme.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Tarjoilut