Hyvällä tuulella, katamaraanin kannella, lohikeitto tarjoiltuna!

Mikä maistuisikaan paremmalle merellisessä miljöössä, kuin keittojen kruunamaton kuningas, lohikeitto. Huippukokkien huolella valmistama Menu Lagoon, suomalainen perinneherkku maistuu vaativammallekkin kulinaristille. Myös vieraat osaavat huomioida tämän kotimaisen taideteoksen arvon. Aluksen vakaa kulku, laineiden pärskeet runkoa vasten ja Suomen kesän parhaimmat saaristomaisemat komppaavat hienostuneiden perinteisten makujen sinfoniaa. Skep ohoij!

Sailing Camp Summer 2020

 

Lagoonilla ilman kiirettä

Tutustu pääkaupunkiseudun mahtavaan saaristoon. Tutustu alueen historiallisiin kohteisiin. Pulahda Suomenlahden aaltoihin rauhallisilla rannoilla. Seuraa lentonäytöstä tai ilotulitusta hyvässä seurassa, ja ennenkaikkea omassa rauhassa! Tätä kaikkea ja paljon muuta. Lagoon Charterin miehistö tekee kaikkensa viihtyvyytenne eteen. Teidän ei tarvitse kuin astua laivaan ja nauttia purjehduksesta ja Menu Lagoonista.

Lagoon Charter Lagoon 50 Karioca II

 

Menu Lagoon 34 €

Kermainen kalaliemi, kotimaiset uudet perunat, raikas käsinpoimittu tilli ja aamulla Kauppatorilta noudettu tuore vesistöjen kuningas merilohi (Salmo salar) ovat perustana suussasulavalle suomalaiselle perusherkulle, upealle lohikeitolle. Katso kaikki menut tästä

Menu Lagoon

 

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menuvaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdieetit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

Hieno risteilykohteemme Espoon Suvisaariston helmi Pentala,kiehtoo ihmisiä niin saaristomuseon, kuin myös Algoth Niskan pirtuhistorian vuoksi.

Lue lisää

Purjehduskohteena Villinki

Villingin salaperäiset paikannimet: Myrskykallio, Kristallilahti ja Salakapakka. Missä nämä sijaitsevat ? Tule mukaan yhdessä selvittämään näiden sijainti!

Lue lisää

Purjehduskohteena Vallisaari

Lähde mukaan Lagoon Charterin elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla jahdilla. Purjehduspakettimme sisältää erityisesti tähän kokonaisuuteen sopivan Vallisaari -Menun. Pyydä oma ohjelmaehdotuksesi asiantuntijaltamme.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Tarjoilut