Les Sables-dÓlonne on valtameripurjehtijoiden mekka!

Les Sables-dÓlonne on pittoreski merenrantakaupunki Biskaijan lahden ja Atlantin valtameren reunalla. Joka neljäs vuosi sieltä starttaa yksi maailman vaativimpiin lukeutuva purjehduskilpailu Vendee Globe. Kilpailussa on yksinkertaiset säännöt: kuka purjehtii yksin lyhyimmässä ajassa pysähtymättä maapallon ympäri. Pala kakkua - vai mitä? Myös kaikkien Lagoon -katamaraanien kotipesä sijaitsee täällä ja sen tähden haluamme tuoda täällä syntyneen makumaailman kaikkien asiakkaittemme tietoisuuteen. "Bon appetit"

Les Sables-dÓlonne

Vive la France!

Patonki, sampanja, Napoleon ... Lagoon! Nämä kaikki asiat tulevat siis Ranskasta. Koe kanssamme tuulahdus ranskalaisuudesta laadukkaiden Lagoon katamaraaniemme avustamana. Suosittelemme Sinulle Lagoon AVOMERI -risteilypakettia, jossa ryhmälläsi on aikaa päästä nauttimaan koko rahalla Suomenlahden saariston helmistä. Yhdistä päivääsi pala "virallista" asiaa tai vapauta heti tunnelma Lagoon -sampanjatastingilla.

Lagoon 42 s/y Balance 3

Menu Jahti 67 €

Tämä menu on saanut inspiraationsa ranskalaisesta makumaailmasta, mikä tuo mieleen hyvät viinit, merenelävät, pateet ja ennenkaikkea baguetin, tuon aidon ranskalaisen leivän. Terriinit ja lihatuotteet kuuluvat myös ehdottomasti ranskalaiseen pitopöytään. Maistuvan Menu Jahdin alkupalalajitelman kruunaa lämmin ruoka ankankoipiconfitit lisukkeineen. Jälkiruoaksi juustojen kera kenties kuppi espressoa ja hyvä konjakki. Ce la Vie !

Lagoon Charter Sailing Camp 2021

 

 

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menuvaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdieetit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

Hieno risteilykohteemme Espoon Suvisaariston helmi Pentala,kiehtoo ihmisiä niin saaristomuseon, kuin myös Algoth Niskan pirtuhistorian vuoksi.

Lue lisää

Purjehduskohteena Villinki

Villingin salaperäiset paikannimet: Myrskykallio, Kristallilahti ja Salakapakka. Missä nämä sijaitsevat ? Tule mukaan yhdessä selvittämään näiden sijainti!

Lue lisää

Purjehduskohteena Vallisaari

Lähde mukaan Lagoon Charterin elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla vuokraveneellä. Risteily-pakettimme sisältää erityisesti tähän kokonaisuuteen sopivan Vallisaari -Menun. Pyydä oma ohjelmaehdotuksesi asiantuntijaltamme.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha Valtanen on olympiapurjehtijana yksi Lagoon Charterin kokeneimmista purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa eri roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista aina ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin saakka

Lue lisää
Categories: Tarjoilut