Menu Harmaja on makusinfonia kaikilla mausteilla!

Suomalaiset Sapakset, pääruokana puhdas Itämeren kala, höystetty kotimaisilla juureksilla ja vihanneksilla. Oheen vielä aito juureen tehty leipä.
Skep ohoj! Menu alk. 32€/hlö

Harmaja - Rakentamatta jäänyt kolossi

Carl Ludvig Engelin johdolla laaditut Harmajan piirustukset ja kustannusarviot olivat valmiit vuoden 1838 alussa. Harmajaan suunniteltu kivestä rakennettu majakan ja asuinrakennuksen yhdistelmä oli erityisen komea. Se oli todennäköisesti tarkoitettukin viestittämään tuloväylää purjehtiville, että ollaan lähestymässä Suomen Suuriruhtinaanmaan pääkaupunkia. Majakka toimii vieläkin Helsingiin saapuvien laivojen ensimmäisenä tunnusmerkkinä

Yllätä vieraasi ja vie heidät päiväristeilylle Harmajalle

Lagoon KOKOUS -risteilypaketti mahdollistaa vieraillesi nauttia Helsingin saariston nähtävyyksistä. Yhdistä päivääsi ripaus asiaohjelmaa, maittavaa ruokaa ja hyvää seuraa. Anna kokeneen miehistömme tehdä päivästänne ikimuistoisen. Kysy lisää purjehduspaketeistamme ja niihin sopivista menuvaihtoehdoista.

Menu Harmaja

Menu Harmaja 320 € /10 hlö+ 32 € lisähenkilöt

Jos Harmajan luotseille olisi tarjottu näitä herkkuja, niin moni laiva olisi ajanut karille. Luotsit olisivat jättäneet laivojen luotsauksen väliin ja jääneet nauttimaan listalle kuuluvista herkuista. Niin maukkaita vaihtoehtoja tämä Menu Harmaja pitää sisällään. Suomalaiset Sapakset – serenadi Suomen luonnolle ja yhdessä syömiselle. Puhdas Itämeren kala, kotimaiset juurekset, vihannekset ja suomalainen juureen tehty leipä. Lyömätön makusinfonia kaikilla mausteilla. Tule ja nauti !

Menu Harmaja

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menuvaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdieetit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Purjehduskohteena Suvisaariston Pentala

Hieno risteilykohteemme Espoon Suvisaariston helmi Pentala,kiehtoo ihmisiä niin saaristomuseon, kuin myös Algoth Niskan pirtuhistorian vuoksi.

Lue lisää

Purjehduskohteena Villinki

Villingin salaperäiset paikannimet: Myrskykallio, Kristallilahti ja Salakapakka. Missä nämä sijaitsevat ? Tule mukaan yhdessä selvittämään näiden sijainti!

Lue lisää

Purjehduskohteena Vallisaari

Lähde mukaan Lagoon Charterin elämysten Vallisaari -seikkailulle omalla jahdilla. Purjehduspakettimme sisältää erityisesti tähän kokonaisuuteen sopivan Vallisaari -Menun. Pyydä oma ohjelmaehdotuksesi asiantuntijaltamme.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Tarjoilut