Luksuskatamaraani Lagoon 50 s/y Karioca II+ on nyt Suomessa!

Syksyllä 2020 Suomeen saapunut Lagoon 50 -katamaraani Karioca II+ vahvistaa loistokkaiden Lagoon -katamaraanien mainetta täydellisen purjehdusnautinnon tuottajina. Tee vaikutus sidosryhmiisi ja vie heidät nautinnolliselle purjehdukselle. Tähän tilavaan luksusjahtiin yhdistyvät mielikuvat vapaudesta ja rohkeudesta. Vapauta sisäinen merikarhusi ja järjestä rohkeasti erilainen asiakastilaisuus tai kokouspäivä merellä.

Lagoon 50 - harkittua suunnittelua

Tällä jahdilla nautiskelet auringosta keulakannella ja trampoliinilla tai voit ihailla koko 360° asteen näkymää yläohjaamosta. Ainutlaatuinen 120 m² kansiratkaisu tekee kulun aluksella helpoksi ja yhdistää terassialueen harmonisesti samassa tasossa jatkuvaan salonkiin. Suunnittelutoimisto Nauta Yachts on luonut hienostuneet ja toimivat elegance -viimeistellyt sisätilat, mikä tekee purjehduksesta nauttimisen helpoksi ympäri vuorokauden. Laadukkaalla Fusion -audiojärjestelmällä ja himmennettävällä LED -valaistuksella viimeistelet ylellisen tunnelman illallispöytään. Veneen aurinkoenergia tuotetaan ekologisesti Solarbimini 1440 W paneelein.

 

Lagoon Charter Karioca II

Rapujuhla merellä luksusjahti Lagoon 50 terassilla

Unohda perinteinen rapujuhla! Kutsu parhaat kumppanisi mukaan Helsingin hienoimmalle rapujuhlaterassille. Rapujuhlien päänäyttämönä toimii saaristomme parhaat merimaisemat Lagoon 50 -luksuskatamaraani kyydissä. Suojaisat ruokailutilamme varmistavat onnistuneen rapuillallisen tunnelmallisilla syksyn purjehduksilla. Rapumenuja on tarjolla kolme vaihtoehtoa. Suosituin rapumenumme on Rövaren -menu, sisältäen alkuun perinteiset ravut, pääruokana haudutettua sorsaa ja jälkiruokana valkosuklaapannacotta tuoremarjasalaatin kera. Helan går!

 

Lagoon Charter Karioca II ruokailu

Villinki vai Suvisaaristo?

Nämä saaristopaikat ovat Lagoon Charterin suosituimmat purjehduskohteet. Ankkuroimme charteraluksemme ruokailujen ajaksi Villingin suojaisiin lahdelmiin. Espoossa sijaitseva Suvisaariston risteilyreittimme kulkee upeiden maisemien välissä kohti Pentalan saarta. Purjehdusten aikana voit pitää kokousta, juhlia tavoitteiden saavuttamista tai ihan vaan nauttia laineiden liplatuksesta. Valinta on sinun!

Lagoon Charter Karioca II risteily

Onnistuneen Sailing Camp -purjehdustapahtuman elementit

Kaikkien purjehdustapahtumien suunnittelun pohjana ovat vallitsevat sää -ja tuuliennusteet. Ammattitaitoinen Lagoon Charter henkilökunta tekee aina tarkat reittisuunnitelmat ja aikataulut sääolosuhteet ja toiveenne huomioiden. Näin varmistamme, että purjehduspäivästänne tulee miellyttävä ja antoisa kokonaisuus. Ja turvallisuus ennenkaikkea!

Karioca II+ Lagoon 50 Elegance

  • Rentoudu kannella, ylä-ohjaamossa tai trampoliinilla
  • 5 tilavaa VIP-tason hyttiä 10 hengelle, ilmastointi (AC)
  • 2 miehistöhyttiä, joista toisessa myös WC
  • Tilavat kylpyhuoneet x 4, joissa makeavesi WC:t
  • Upeat ruokailutilat salongissa ja terassilla
  • Fusion audiojärjestelmä, 40" TV, AppleTV & Chromecast
  • Ilmainen rajaton Wi-Fi
  • Hydraulinen uimataso suihkulla, 2 SUP -lautaa
  • Peruspurjeiden (Square Top isopurje ja fokka) lisäksi
  • Code 0 takaa vauhdikkaat purjehdusfiilikset

 

Lagoon 50 Kuvagalleriat

Lagoon 50 sisäkuvat
Lagoon 50 ruokailu

Tule tutustumaan aluksiimme

Parhaan kuvan aluksista ja Lagoon Charter -palveluista saat, kun tulet paikan päälle. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa itsellesi sopiva esittelyaika.

Merellisiä tapahtumaesimerkkejä

Toivottavasti saat näistä esimerkeistä hyviä ideoita oman merellisen tapahtuman järjestämiseen. Me Lagoon Charterilla haluamme auttaa sinua saavuttamaan kaikki toiveesi, joten ole yhteydessä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeiden mukaisen tapahtumakokonaisuuden! 

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

Lue lisää

PALKINTO-risteily merellä

Palkitse parhaat tekijät mieleenpainuvalla Palkintoristeily-kokonaisuudella . Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle ikimuistoiselle meriseikkailulle.

Lue lisää

AVOMERI -purjehdusretki

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -purjehduksesta muistorikkaan elämyksen. Hyppää mukaan vauhdikkaalle purjehdusretkelle kokeneen miehistön avustuksella.

Lue lisää

VALLISAARI -saaristoristeily

Vallisaari -saaristoristeily on Lagoon Charter kesän 2021 ehdoton suosikki. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen saaristoristeilyn.

Lue lisää

KOKOUS -yritystapahtuma

KOKOUS -merellä yritystapahtuma on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe ainutlaatuinen tunnelma yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää

MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivoitumaan Lagoon Charterin aluksille. Toteutetaan yhdessä työhyvinvointipäivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Alukset