LUKSUSJAHTI TWIN JOY

YachtsAgent Kroatia fleetin lippulaiva Lagoon 50 Elegance -katamaraani vie purjehduskokemuksen entistä ylellisemmälle tasolle. Twin Joy on varusteltu huippuunsa. Koe purjehdusnautinto osana upouuden veneen miehistöä ja nauti yksityisesti Adrianmeren lämpimistä illoista tähtitaivaan alla. Twin Joy majoittaa jopa 10 (+1) vierasta, joita palvelee 1-2 hengen miehistö. Vene kuuluu YachtsAgent Fleetiin ja on valmiina lähtöön Marina Frapassa, Kroatiassa.

Varaa nyt purjehdusviikko tai kaksi huippuluokan luksusjahdilla!

Twin Joy Lagoon 50

Twin Joy - täydellinen varustelu

Twin Joylla nautiskelet auringosta keulakannella ja trampoliinilla tai voit ihailla koko 360 asteen näkymää yläohjaamosta. Ainutlaatuinen 120m² kansiratkaisu tekee kulun aluksella helpoksi ja yhdistää terassialueen harmonisesti samassa tasossa jatkuvaan salonkiin. Suunnittelutoimisto Nauta Yachts on luonut hienostuneet ja toimivat elegance -viimeistellyt sisätilat, mikä tekee purjehduksesta nauttimisen helpoksi ympäri vuorokauden. Laadukkaalla Fusion -audiojärjestelmällä ja himmennettävällä LED -valaistuksella viimeistelet ylellisen tunnelman illallispöytään. Veneen aurinkoenergia tuotetaan ekologisesti Solarbimini 1440 W paneelein. Purjehdittaessa Välimeren auringossa akut latautuvat kuin itsestään.

Lagoon Charter Twin Joy salonki

 

Viihdy merellä

Nauti Kroatian lämpimistä vesistä! Twin Joyn kapteeni tuntee paikalliset vedet ja vie sinut parhaisiin satamiin ja akkuripaikkoihin. Kun haluat hummeri-illalliselle, viemme sinut Lagoon 50 -vuokraveneen kyydissä parhaaseen ravintolaan. Twin Joy:n suojaisalla terassilla nautit aamiaisen, lounaan tai illallisen merimaisemissa.

Lagoon Charter Twin Joy breakfast 2020

 

Kotisatama Marina Frapa, Adrianmeren rannalla

Twin Joyn uusi kotisatama Marina Frapa on n. 40 km:n päässä Splitistä ja sen lentokentältä. Marina Frapa on tasokas venesatama. Viimeistään Frapasta lähdettäessä kiire ja ruuhkat jäävät taakse, edessä on stressitön purjehdusloma. Tarjolla on lähialueen kylien hyvät palvelut ja saarten ravintolat tarjoavat tuoreita herkkuja.

Halutessanne kippari järjestää erikoisretkiä. Miltä kuulostaisi viininmaistajaiset tai tutustuminen osterifarmiin?

Lagoon Charter Twin Joy sea

Ammattitaitoinen miehistö takaa onnistuneen loman

Ammattitaitoinen kipparimme on kroatialainen Domagoj. Dom vastaa risteilyn turvallisuudesta; kaikkien risteilyjen suunnittelun pohjana on aina vallitsevat sää -ja tuuliennusteet, sekä alueen hyvä tuntemus. Dom puhuu hyvää englantia ja tuntee alueen sekä Adrianmeren tuulet kuin omat taskunsa.

Tätä huipputason venettä hoitaa ammattitaitoinen miehistö. Sinä voit nauttia purjehduksesta uudella tasolla.

Twin Joy – Lagoon 50 Elegance

 • Rentoudu kannella, ylä-ohjaamossa tai trampoliinilla
 • 5 tilavaa VIP-tason hyttiä 10 hengelle, ilmastointi (AC)
 • 2 miehistöhyttiä, joista toisessa myös WC
 • Tilavat kylpyhuoneet x 4, joissa makeavesi WC:t
 • Upeat ruokailutilat salongissa ja terassilla
 • Fusion audiojärjestelmä, 40" TV, AppleTV & Chromecast
 • Ilmainen rajaton Wi-Fi
 • Hydraulinen uimataso suihkulla, 2 SUP -lautaa
 • Snorklausvarusteet (x 10) ja vedettävä doughnut
 • Peruspurjeiden (Square Top isopurje ja fokka) lisäksi
 • Code 0 takaa vauhdikkaat purjehdusfiilikset
 • Tarkat varustelutiedot sivun lopussa

    "Paras Lagoon 50 katamaraani Kroatiassa!"

Categories: Alukset