fbpx

Lagoon Charter toteutti asiakkailleen unelmapurjehduksen Kroatiassa

Lagoon Charter vei asiakasryhmän Kroatian kirkkaisiin vesiin toukokuussa 2019. Viikko oli säiden suhteen vaihteleva, mutta pääosin aurikoinen. ”Capitano” Jukka Nikkilä vastasi kaikista käytännön järjestelyistä kuten esim. satamapaikkojen ja ravintoloiden varauksista. Täydellisen Kroatia -elämyksen takasi mukana ollut laivaemäntä Sanja, jonka tehtävänä oli huolehtia asiakkaidemme ruoka- ja juomahuollosta. Uusi Lagoon 450 F, s/y Wide Dream tarjosi upeat tilat purjehduksesta nauttimiseen. Vene oli varusteltu mm. ilmastoinnilla, astianpesu -ja jääpalakoneella. Veneessä on makuutilat yhteensä 12 hengelle, joista 8 nukkuu tilavissa hyteissä. Jokaisen hytin yhteydessä on omat wc -ja suihkutilat.

Lagoon 450 F Wide Dream

Hvar, Stari Grad, Solta…

Adrianmeri tarjoaa parhaat purjehduskohteet Splitin läheisyydessä. Ehdoton suosikkisatamamme on Hvar, joka on alueen suosituin käyntikohde. Myös Stari Grad on viehättävä vanha kylä, jonka tunnelma on ainutlaatuinen kapeine kujineen ja tunnelmallisine ravintoloineen. Solta -saaren länsiosassa sijaitsee rauhallinen Maslinican kylä, jonka kohokohtana on 5 tähden hotelli Martinis Marchi, jonka ravintola on tasoltaan huippuluokkaa. Voimme lämpimästi suositella!

Lagoon-Charter-Maslinica

Lagoon Charter auttaa sinua kaikissa Kroatia -purjehduslomaasi liittyvissä järjestelyissä

Voit hyödyntää Lagoon Charterin miehistön Kroatia -tietämystä kahdella eri tapaa: vuokraa kauttamme ryhmällesi parhaiten sopiva purjealus tai anna miehistömme hoitaa teille kokonaisvaltainen purjehduselämys Kroatiassa. Yhteistyökumppanimme Splitissä on Nautica Center Nava, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2013 alkaen. Navalla on oma satama Splitin keskustan tuntumassa ja heidän vuokraveneet ovat pääosin Lagoon -katamaraaneja ja X-Yachts -purjeveneitä. Kauttamme saatte varmuudella alueen parhaat vuokraveneet ja muut palvelut!

Kapteeni-Jukka-Nikkilä-Kroatia

Asiakkaamme palaute Lagoon Charterin palveluista

Vuokrasimme Lagoon Charterin kautta Lagoon 40 -katamaraanin Kroatiasta keväällä 2019. Olimme veneen ensimmäiset charterasiakkaat. Vene vastasi erittäin hyvin odotuksiamme ja nautimme koko joukkueemme, 5 aikuista ja kaksi lasta, voimin Kroatian saariston huippukohteista. Purjehdusreittimme kohteita olivat mm. Vis, Hvar, Milna ja Blue Lagoon. Saimme Jukka Nikkilältä kattavan informaation alueen satamista, ravintoloista ja muista käytännön asioista. Neuvot helpottivat meitä monessa tilanteessa ja ihan kaikkia asioita ei tarvinnut oppia kantapään kautta! Olemmekin jo alkaneet suunnittelemaan uutta purjehdusmatkaa vuodelle 2020. Ruokahalu kasvaa syödessä ja päädymme vuokraamaan todennäköisesti hieman isomman katamaraaniin ensi kerralla. Voin lämpimästi suositella Lagoon Charterin palveluita ja heidän asiantuntemustaan liittyen Kroatian purjehduslomiin.

Espoossa 31.5.2019 Jukka Wikstedt

Kroatia Jukka Vikstedt

Kiinnostuitko?

Lagoon Charter -risteilypaketit upeilla aluksillamme tarjoavat erinomaiset puitteet kaiken tyyppisten tapahtumien järjestämiseksi merellä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika laivastomme ja palveluiden esittelylle.

Tutustu hyvin suunniteltuihin risteilypaketteihin

AVOMERI -risteilypaketti

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -risteilypaketista muistorikkaan elämyksen. Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle vauhdikkaalle purjehdukselle

VALLISAARI-risteilypaketti

Risteilypaketti Vallisaari on Lagoon Charter kesän 2019 ehdoton suosikkikohde. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen purjehdusretken.

KOKOUS -risteilypaketti

KOKOUS -risteilypakettimme on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe tämä ainutlaatuinen tilaisuus yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

MOTIVAATIO -risteilypaketti

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivaatioristeilylle. Toteutetaan yhdessä päivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Categories: Tarinat