Toteuta kokous ja yritystapahtuma aivan uudella tasolla!

Lagoon Charterin KOKOUS -yritystapahtuma on oikea valinta, kun päätettävänä on tärkeät asiat tai päätöksenteko vaatii keskittymistä. Meri tarjoaa erinomaisen ympäristön kokousten järjestämiselle. Lagoon Charterilla on pitkä kokemus onnistuneiden kokousten järjestämisestä. Tilavat aluksemme  tarjoavat kaikki tarvittavat kokouselementit, kuten nettiyhteyden, suuren TV-ruudun onnistuneen kokouksen läpivientiin hyvällä esitystekniikalla.

Lagoon Charter kokous yritystapahtuma

Hyvät ideat lentoon!

Virkistävä merituuli ja auringonpaiste virittävät ajatukset oikealle taajuudelle. Lagoonin kannella ryhmänne on kirjaimellisesti samassa veneessä. Yhteisistä asioista päättäminen sujuu myötätuulessa. Miehistömme tehtävänä on huolehtia huomaamattomasti ja luottamuksella kokouksenne sujuvuudesta. Kun hetki on sopiva, henkilökuntamme tarjoilee kuohuvat alkujuomat ja nostavat purjeet täydellisen merielämyksen aloituksen merkiksi. Heittäydy tuulen vietäväksi!

Lagoon Charter kokous yritystapahtuma merellä

Lohikeittoa lounaaksi ja rapuja illalliselle!

Kokoustemme suosikkilounasmenu on Menu Lagoon, jonka ravintola Blue Peterin valmistama kermainen lohikeitto on saanut jo legendaarisen maineen asiakkaidemme keskuudessa. KOKOUS -yritystapahtuman illan kruunaa Menu Rövaren, jossa ravut tarjoillaan alkupalana ennen pöytiin tarjoiltua perinteistä mureaksi haudutettua sorsaa, haudutettua punakaalia, lintuconsommé ja perunaduchesse. Tämän kulinaristisen ruokailun päättää Pavlova-marenkikakku, tyrniä, karpalokaramelli ja hillaa . Tämä menu on täyden kympin arvoinen! Kysy tapahtuma-asiantuntijoiltamme muistakin menuvaihtoehdoista. Suunnitellaan yhdessä kesän paras kokous merellä!

Lagoon Charter rapumenut

Suositeltavat alukset: Balance 3&4 ja Karioca II+
Kesto: 6 tuntia +mahdolliset lisätunnit
Menusuositukset: Lagoon 34 € / hlö, Rövären 79 € / hlö
Esimerkkilaskelma*: 10 henkilöä, alus Lagoon 42, Balance 4, menut Lagoon ja Rövaren
yht. 3880 €, 388 €/hlö , hinnat alv 0%
*low season hinnoittelu

 

Kiinnostaako juuri teidän tarpeisiin räätälöity tapahtumakokonaisuus?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan juuri teille sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Tutustu purjehduspaketteihin!

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

Lue lisää
Lagoon Charter palkintoristeily

PALKINTO-risteily merellä

Palkitse parhaat tekijät mieleenpainuvalla Palkintoristeily-kokonaisuudella . Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle ikimuistoiselle meriseikkailulle.

Lue lisää
Avomeri risteilypaketti Lagoon Charter

AVOMERI -purjehdusretki

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -purjehduksesta muistorikkaan elämyksen. Hyppää mukaan vauhdikkaalle purjehdusretkelle kokeneen miehistön avustuksella.

Lue lisää
Lagoon Charter Vallisaari saaristoristeily

VALLISAARI -saaristoristeily

Vallisaari -saaristoristeily on Lagoon Charter kesän 2021 ehdoton suosikki. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen saaristoristeilyn.

Lue lisää
Lagoon Charter Helsinki by night edustusristeily 2020

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe ainutlaatuinen tunnelma yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää
Lagoon Charter motivaatio työhyvinvointipäivä

MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivoitumaan Lagoon Charterin aluksille. Toteutetaan yhdessä työhyvinvointipäivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Valitse mieleisesi katamaraanipurjealus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraanipurjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani

S/Y Karioca II+ on Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapui Suomeen kesällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Paketit