Toteuta kokous ja yritystapahtuma aivan uudella tasolla!

Lagoon Charterin KOKOUS -yritystapahtuma on oikea valinta, kun päätettävänä on tärkeät asiat tai päätöksenteko vaatii keskittymistä. Meri tarjoaa erinomaisen ympäristön kokousten järjestämiselle. Lagoon Charterilla on pitkä kokemus onnistuneiden kokousten järjestämisestä. Tilavat aluksemme  tarjoavat kaikki tarvittavat kokouselementit, kuten nettiyhteyden, suuren TV-ruudun onnistuneen kokouksen läpivientiin hyvällä esitystekniikalla.

Lagoon Charter kokous yritystapahtuma

Hyvät ideat lentoon!

Virkistävä merituuli ja auringonpaiste virittävät ajatukset oikealle taajuudelle. Lagoonin kannella ryhmänne on kirjaimellisesti samassa veneessä. Yhteisistä asioista päättäminen sujuu myötätuulessa. Miehistömme tehtävänä on huolehtia huomaamattomasti ja luottamuksella kokouksenne sujuvuudesta. Kun hetki on sopiva, henkilökuntamme tarjoilee kuohuvat alkujuomat ja nostavat purjeet täydellisen merielämyksen aloituksen merkiksi. Heittäydy tuulen vietäväksi!

Lagoon Charter kokous yritystapahtuma merellä

Lohikeittoa lounaaksi ja rapuja illalliselle!

Kokoustemme suosikkilounasmenu on Menu Lagoon, jonka ravintola Blue Peterin valmistama kermainen lohikeitto on saanut jo legendaarisen maineen asiakkaidemme keskuudessa. KOKOUS -yritystapahtuman illan kruunaa Menu Rövaren, jossa ravut tarjoillaan alkupalana ennen pöytiin tarjoiltua perinteistä mureaksi haudutettua sorsaa, punakaalihauduketta ja lintukermakastiketta. Tämän kulinaristisen ruokailun päättää valkosuklaa pannacotta tuoremarjasalaatin kanssa. Tämä menu on täyden kympin arvoinen! Kysy tapahtuma-asiantuntijoiltamme muistakin menuvaihtoehdoista. Suunnitellaan yhdessä kesän paras kokous merellä!

Lagoon Charter rapumenut

Suositeltavat alukset: Balance 3/4 ja Karioca II+
Kesto: 6 tuntia +mahdolliset lisätunnit
Menusuositukset: Lagoon 34 € / hlö, Rövären 76 € / hlö
Esimerkkilaskelma*: 10 henkilöä, alus Lagoon 42, menut Lagoon ja Rövaren
yht. 3450 €, 345 €/hlö , hinnat alv 0%
*low season hinnoittelu

 

Kiinnostaako juuri teidän tarpeisiin räätälöity tapahtumakokonaisuus?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan juuri teille sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Valitse mieleisesi katamaraanipurjealus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraani purjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani Karioca II+

S/Y Karioca II+ on uusi Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Charter katamaraani Balance 3

Katamaraani Balance 3 on tilava Lagoon 42 charter katamaraani, jonka lämmitettävällä terassilla voit nauttia purjehduksista jopa marraskuulle asti.

Lue lisää

Luksusjahti Lagoon 50 Twin Joy

Tämä hieno Lagoon 50 luksusjahti Twin Joy on varattavissa Kroatian vesillä. Tutustu mitä lomavaihtoehtoja tämä alus voi sinulle tarjota.

Lue lisää

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapuu Suomeen keväällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha Valtanen on olympiapurjehtijana yksi Lagoon Charterin kokeneimmista purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa eri roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista aina ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin saakka

Lue lisää
Categories: Paketit