fbpx

Kokoustunnelma aivan uudella tasolla!

KOKOUS -risteilypaketti on oikea valinta, kun päätettävänä on tärkeät asiat tai päätöksenteko vaatii keskittymistä. Meri tarjoaa erinomaisen ympäristön kokousten järjestämiselle. Lagoon Charterilla on pitkä kokemus onnistuneiden kokousten järjestämisestä. Tilavat katamaraanialukset tarjoavat kaikki tarvittavat kokouselementit, kuten nettiyhteyden, fläppitaulun ja hyvän esitystekniikan onnistuneen kokouksen läpivientiin.

Kokous risteilypaketti

Hyvät ideat lentoon!

Virkistävä merituuli ja auringonpaiste virittävät ajatukset oikealle taajuudelle. Lagoonin kannella ryhmänne on kirjaimellisesti samassa veneessä. Yhteisistä asioista päättäminen sujuu myötätuulessa. Miehistömme tehtävänä on huolehtia huomaamattomasti ja luottamuksella kokouksenne sujuvuudesta. Kun hetki on sopiva, henkilökuntamme tarjoilee kuohuvat alkujuomat ja nostavat purjeet täydellisen merielämyksen aloituksen merkiksi. Heittäydy tuulen vietäväksi!

Kokous risteilypaketit

Lohikeittoa lounaaksi ja rapuja illalliselle!

Kokoustemme suosikkimenu on Menu Lagoon, jonka ravintola Blue Peterin valmistama kermainen lohikeitto on saanut jo legendaarisen maineen asiakkaidemme keskuudessa. KOKOUS -risteilypaketin kruunaa Menu Rövaren jossa ravut tarjoillaan alkupalana ennen pöytiin tarjoiltua perinteistä mureaksi haudutettua sorsaa, punakaalihauduketta ja lintukermakastiketta. Tämän kulinaristisen ruokailun päättää valkosuklaa pannacotta tuoremarjasalaatin kanssa. Tämä menu on täyden kympin arvoinen! Kysy asiantuntijoiltamme muista menuvaihtoehdoista. Suunnitellaan yhdessä kesän paras kokous merellä!

Lagoon Rapu

Yhteenveto

Suositeltavat alukset: Balance 3 ja Karioca II
Kesto: 6-8 tuntia
Menusuositukset: Lagoon 34 € / hlö, Brändö 66 € / hlö
Hinnat alkaen:  195 € / hlö
yht. 2350 €/ risteily , hinnat alv 0%

 

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity risteily?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teille juuri sopivan risteilykokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Valitse mieleisesi alus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Vuokravene Balance 3

S/Y Balance 3 on tilava Lagoon 42 katamaraani, jonka lämmitettävällä terassilla voit nauttia purjehduksista jopa marraskuulle asti.

Lue lisää

Vuokravene Karioca II+

S/Y Karioca II+ on uusi Lagoon 50 katamaraani, jonka saapuu Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Vuokravene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraani, jossa järjestät VIP-tason purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Haluamme auttaa!

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

 

 

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

 

 

Perämies Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha on olympiapurjehtijana yksi kokeneimmista Lagoon Charterin purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin.

Lue lisää
Categories: Paketit