fbpx

Illallinen parhaalla merinäköalalla!

Kaikki Lagoon Charterin risteilyalukset ovat valmiina ravintolatason makunautinnoille. Miehistömme tarjoilee HELSINKI BY NIGHT -purjehduksella teidän toiveidenne mukaiset ateriat juomineen. Veneiden tilavat pöydät valkeine pöytäliinoineen tekevät ruokailuista nautittavan elämyksen. Tyylin mukaisesti juomat tarjoillaan aina oikeista laseista. Dinner is served!

Helsinki by night risteilypaketti

Illan viiletessä parhaat auringonlaskun katselupaikat Lagoon -katamaraaneilla tarjoavat lämmitetyt sisätilat ja takaterassien sohvat.

HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti on nimensä mukaisesti iltaan painottuva risteilykokonaisuus. Parhaat maisemat auringonlaskusta nauttimiseen ovat Suomenlinnan ja Espoon saariston suojaisat lahdelmat. Tämä ohjelmakokonaisuus sopii erinomaisesti palkintomatkan ja kick-off -tilaisuuksien näyttämöksi. Illan tunnelman kohottajaksi voimme suositella trubaduuria, joka loihtii soitollaan maagisen tunnelman purjehduksen päätteeksi. Yllätä asiakkaasi tai myyntiryhmäsi tällä Lagoon Charterin suosituimmalla risteilykokonaisuudella.

Lagoon Charter

Maistuisiko Teille alkuun serranokinkku, meloni ja mozzarella?

Kesän 2019 uutuusmenu, Menu Suomenlinna on saanut inspiraationsa Välimerellisistä makumaailmoista unohtamatta kotimaisia raaka-aineita. Ruokajuomaksi suosittelemme italialaisia puna -ja valkoviinejä. Myös kotimaisten pienpanimoiden oluet sopivat tämän menun ruokajuomiksi. Tervetuloa mukaan unohtumattomalle HELSINKI BY NIGHT -risteilylle!

Helsinki by night

Yhteenveto

Suositeltavat alukset: Xodó, Balance 3
Kesto: 4-6 tuntia
Menusuositukset: Suomenlinna 44 € / hlö, Villinki 68 € / hlö
Hinnat alkaen:  155 € / hlö
yht. 1850 €/ risteily, hinnat alv 0%

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity risteily?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teille juuri sopivan risteilykokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Valitse mieleisesi alus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Vuokravene Balance 3

S/Y Balance 3 on tilava Lagoon 42 katamaraani, jonka lämmitettävällä terassilla voit nauttia purjehduksista jopa marraskuulle asti.

Lue lisää

Vuokravene Karioca II+

S/Y Karioca II+ on uusi Lagoon 50 katamaraani, jonka saapuu Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Vuokravene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraani, jossa järjestät VIP-tason purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Haluamme auttaa!

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

 

 

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

 

 

Perämies Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha on olympiapurjehtijana yksi kokeneimmista Lagoon Charterin purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin.

Lue lisää
Categories: Paketit