Illallinen parhaalla merinäköalalla! Lagoon edustusristeily on vaikuttava elämys kaikille aisteille!

Kaikki Lagoon Charterin edustusjahdit ovat valmiina ravintolatason makunautinnoille. Miehistömme tarjoilee HELSINKI BY NIGHT -purjehduksella teidän toiveidenne mukaiset ateriat juomineen. Veneiden tilavat pöydät valkeine pöytäliinoineen tekevät ruokailuista nautittavan elämyksen. Tyylin mukaisesti juomat tarjoillaan aina oikeista laseista. Dinner is served!

Lagoon-Charter-Helsinki-by-night-edustusristeily

Illan viiletessä parhaat auringonlaskun katselupaikat Lagoon -katamaraaneilla tarjoavat lämmitetyt sisätilat ja terassin sohvat.

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily on nimensä mukaisesti iltaan painottuva risteilykokonaisuus. Parhaat maisemat auringonlaskusta nauttimiseen ovat Suomenlinnan ja Espoon saariston suojaisat lahdelmat. Tämä ohjelmakokonaisuus sopii erinomaisesti palkintomatkan tai kick-off -tilaisuuksien näyttämöksi. Illan tunnelman kohottajaksi voimme suositella trubaduuria, joka loihtii soitollaan maagisen tunnelman edustusristeilyn päätteeksi. Yllätä asiakkaasi tai myyntiryhmäsi tällä Lagoon Charterin suosituimmalla purjehduskokonaisuudella.

Lagoon Charter Helsinki by night

Maistuisiko teille alkuun ilmakuivattua kinkkua, Provencen makkaraa ja maalaisterriiniä?

Kesän 2021 uutuusmenu, Menu Jahti on saanut inspiraationsa ranskalaisista makumaailmoista. Ruokajuomiksi suosittelemme luonnollisesti ranskalaisia puna -ja valkoviinejä. Myös kotimaisten pienpanimoiden oluet sopivat erinomaisesti tämän menun ruokajuomiksi. Tervetuloa mukaan unohtumattomalle HELSINKI BY NIGHT -edustusristeilylle!

Lagoon Charter Helsinki by night ilta

Yhteenveto:

Suositeltavat alukset: Balance 3/4, Karioca II+
Kesto: 4-6 tuntia
Menusuositukset: Lonna 42 € / hlö, Jahti 67 € / hlö
Esimerkkilaskelma*: Alus Karioca II+ Menu Lonna
yht. 3960 €, 396 €/hlö, hinnat alv 0%
* low season hinnoittelu

Kiinnostaako juuri sinun tarpeisiin räätälöity purjehdustapahtuma?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan juuri teidän tarpeisiin sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Valitse mieleisesi charter -katamaraanipurjealus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapuu Suomeen keväällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Luksusjahti Lagoon 50 Twin Joy

Tämä hieno Lagoon 50 luksusjahti Twin Joy on varattavissa Kroatian vesillä. Tutustu mitä lomavaihtoehtoja tämä alus voi sinulle tarjota.

Lue lisää

Charter katamaraani Balance 3

Katamaraani Balance 3 on tilava Lagoon 42 charter katamaraani, jonka lämmitettävällä terassilla voit nauttia purjehduksista jopa marraskuulle asti.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani Karioca II+

S/Y Karioca II+ on uusi Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraani purjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha Valtanen on olympiapurjehtijana yksi Lagoon Charterin kokeneimmista purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa eri roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista aina ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin saakka

Lue lisää
Categories: Paketit