fbpx

Illallinen parhaalla merinäköalalla! Lagoon HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily on vaikuttava elämys kaikille aisteille!

Kaikki Lagoon Charterin edustusjahdit ovat valmiina ravintolatason makunautinnoille. Miehistömme tarjoilee HELSINKI BY NIGHT -purjehduksella teidän toiveidenne mukaiset ateriat juomineen. Veneiden tilavat pöydät valkeine pöytäliinoineen tekevät ruokailuista nautittavan elämyksen. Tyylin mukaisesti juomat tarjoillaan aina oikeista laseista. Dinner is served!

Lagoon-Charter-Helsinki-by-night-edustusristeily

Illan viiletessä parhaat auringonlaskun katselupaikat Lagoon -katamaraaneilla tarjoavat lämmitetyt sisätilat ja terassin sohvat.

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily on nimensä mukaisesti iltaan painottuva risteilykokonaisuus. Parhaat maisemat auringonlaskusta nauttimiseen ovat Suomenlinnan ja Espoon saariston suojaisat lahdelmat. Tämä ohjelmakokonaisuus sopii erinomaisesti palkintomatkan tai kick-off -tilaisuuksien näyttämöksi. Illan tunnelman kohottajaksi voimme suositella trubaduuria, joka loihtii soitollaan maagisen tunnelman edustusristeilyn päätteeksi. Yllätä asiakkaasi tai myyntiryhmäsi tällä Lagoon Charterin suosituimmalla risteilykokonaisuudella.

Lagoon Charter Helsinki by night edustusristeily kesä 2020

Maistuisiko Teille alkuun ilmakuivattua kinkkua, Provencen makkaraa ja maalaisterriiniä?

Kesän 2020 uutuusmenu, Menu Jahti on saanut inspiraationsa ranskalaisista makumaailmoista. Ruokajuomiksi suosittelemme luonnollisesti ranskalaisia puna -ja valkoviinejä. Myös kotimaisten pienpanimoiden oluet sopivat erinomaisesti tämän menun ruokajuomiksi. Tervetuloa mukaan unohtumattomalle HELSINKI BY NIGHT -edustusristeilylle!

Lagoon Charter Helsinki by night kesä 2020

Yhteenveto

Suositeltavat alukset: Xodó, Balance 3, Karioca II+
Kesto: 4-6 tuntia
Menusuositukset: Lonna 42 € / hlö, Jahti 67 € / hlö
Esimerkkilaskelma*: Alus Karioca II+ Menu Lonna
yht. 3960 €, 396 €/hlö, hinnat alv 0%
* low season hinnoittelu

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity risteily?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teille juuri sopivan risteilykokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle. VARAA AIKA PUHELINPALAVERIIN

Tutustu lisää risteilypaketteihin

Valitse mieleisesi alus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Haluamme auttaa!

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Categories: Paketit