Illallinen parhaalla merinäköalalla! Lagoon edustusristeily on vaikuttava elämys kaikille aisteille!

Kaikki Lagoon Charterin edustusjahdit ovat valmiina ravintolatason makunautinnoille. Miehistömme tarjoilee HELSINKI BY NIGHT -purjehduksella teidän toiveidenne mukaiset ateriat juomineen. Veneiden tilavat pöydät valkeine pöytäliinoineen tekevät ruokailuista nautittavan elämyksen. Tyylin mukaisesti juomat tarjoillaan aina oikeista laseista. Dinner is served!

Lagoon-Charter-Helsinki-by-night-edustusristeily

Illan viiletessä parhaat auringonlaskun katselupaikat Lagoon -katamaraaneilla tarjoavat lämmitetyt sisätilat ja terassin sohvat.

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily on nimensä mukaisesti iltaan painottuva risteilykokonaisuus. Parhaat maisemat auringonlaskusta nauttimiseen ovat Suomenlinnan ja Espoon saariston suojaisat lahdelmat. Tämä ohjelmakokonaisuus sopii erinomaisesti palkintomatkan tai kick-off -tilaisuuksien näyttämöksi. Illan tunnelman kohottajaksi voimme suositella trubaduuria, joka loihtii soitollaan maagisen tunnelman edustusristeilyn päätteeksi. Yllätä asiakkaasi tai myyntiryhmäsi tällä Lagoon Charterin suosituimmalla purjehduskokonaisuudella.

Lagoon Charter Helsinki by night

Maistuisiko teille alkuun pientä suolaista eli Menu Harmaja?

Kesän 2021 uutuusmenumme, Menu Skatta on saanut inspiraationsa Skattan nuorekkaasta ilmapiiristä. Kotimaisten pienpanimoiden oluet sopivat erinomaisesti tämän menun ruokajuomiksi. Tervetuloa mukaan unohtumattomalle HELSINKI BY NIGHT -edustusristeilylle!

Lagoon Charter Helsinki by night ilta

Yhteenveto:

Suositeltavat alukset: Balance 3&4, Karioca II+
Kesto: 4-6 tuntia
Menusuositukset: Harmaja 320 € / 10 hlöä, Skatta 39 € / hlö
Esimerkkilaskelma*: Alus Karioca II+, Harmaja ja Skatta
yht. 4460 €, 446 €/hlö, hinnat alv 0%
* low season hinnoittelu

Kiinnostaako juuri sinun tarpeisiin räätälöity purjehdustapahtuma?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan juuri teidän tarpeisiin sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Tutustu purjehduspaketteihin

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

Lue lisää
Lagoon Charter palkintoristeily

PALKINTO-risteily merellä

Palkitse parhaat tekijät mieleenpainuvalla Palkintoristeily-kokonaisuudella . Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle ikimuistoiselle meriseikkailulle.

Lue lisää
Avomeri risteilypaketti Lagoon Charter

AVOMERI -purjehdusretki

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -purjehduksesta muistorikkaan elämyksen. Hyppää mukaan vauhdikkaalle purjehdusretkelle kokeneen miehistön avustuksella.

Lue lisää
Lagoon Charter Vallisaari saaristoristeily

VALLISAARI -saaristoristeily

Vallisaari -saaristoristeily on Lagoon Charter kesän 2021 ehdoton suosikki. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen saaristoristeilyn.

Lue lisää
Lagoon Charter kokous yritystapahtuma

KOKOUS -yritystapahtuma

KOKOUS -merellä yritystapahtuma on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää
Lagoon Charter motivaatio työhyvinvointipäivä

MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivoitumaan Lagoon Charterin aluksille. Toteutetaan yhdessä työhyvinvointipäivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Valitse mieleisesi charter -katamaraanipurjealus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapui Suomeen kesällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani

S/Y Karioca II+ on Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraanipurjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Paketit