fbpx

Lokakuussakin voi purjehtia!

Teimme rohkean valinnan ja päätimme järjestää Finnbuild-2018 messujen päätteeksi asiakastilaisuuden merelle. Valinta oli napakymppi ja lokakuinen saaristo tarjosikin mitä hienoimmat olosuhteet tälle Lagoon Charterin HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketille.

Helsinki by night risteilypaketti

Asiakaspurjehdus ja sen reitti kulki Suomenlinnan eteläpuolelta kohti Villinkiä

Lokakuinen ilma oli täydellinen HELSINKI BY NIGHT -purjehdukselle: lounaistuulta 8 m/s, lämpötila ulkona +15 C, sisällä +24 C ja jääkappissa juomat +6 astetta. Hymyt olivat herkässä sekä vieraillamme, että isännillä!

Helsinki by night

Illallinen Villingin Kylälahdella oli menestys!

Miellyttävän purjehdusosuuden jälkeen oli hyvä hetki pysähtyä nauttimaan auringonlaskusta ja Lagoon Luxury-menusta Villinki- saaren poukamassa. " Kaudella 2019 Luxury -menun korvaa Menu Villinki, joka sisältää myös lämpimän ruuan", tiesi kapteenimme Jukka Nikkilä kertoa. Ruokailun jälkeen asiakasristeilymme jatkui Hevosalmen sillan kautta kohti Helsingin keskustaa, jonne tämänkertainen HELSINKI BY NIGHT -risteilypakettimme päättyi. Ilta jatkui tämän jälkeen hyvissä tunnelmissa.

Lagoon Helsinki by night

Toimiva konsepti kokonaisuudessaan, sään epävarmuuskaan ei haittaa tekemistä. Inlook Oy / Saku Valtonen

Asiakas antoi asiakastyytyväisyyskyselyssä kaikista osa-alueista täydet pisteet! Lagoon Charter kiittää!

Kiinnostuitko?

Lagoon Charter -risteilypaketit upeilla aluksillamme tarjoavat erinomaiset puitteet kaiken tyyppisten tapahtumien järjestämiseksi merellä. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa aika laivastomme ja palveluiden esittelylle.

Tutustu hyvin suunniteltuihin risteilypaketteihin

AVOMERI -risteilypaketti

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -risteilypaketista muistorikkaan elämyksen. Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle vauhdikkaalle purjehdukselle

VALLISAARI-risteilypaketti

Risteilypaketti Vallisaari on Lagoon Charter kesän 2019 ehdoton suosikkikohde. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen purjehdusretken. Kysy lisää tästä ohjelmasta!

KOKOUS -risteilypaketti

KOKOUS -risteilypakettimme on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -risteilypaketti yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe tämä ainutlaatuinen tilaisuus yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

MOTIVAATIO -risteilypaketti

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivaatioristeilylle. Toteutetaan yhdessä päivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Categories: Tarinat