YachtsAgent ja Elämyslahjat aloittivat yhteistyön

YachtsAgent ja Elämyslahjat aloittivat uuden yhteistyön helmikuussa. Jatkossa voit ostaa Lagoon Charterin purjehduselämyksiä lahjaksi tai itsellesi. Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus hemmotella läheisiä tai itseäsi kauniissa merimaisemissa vauhdikkaalla purjehduksella ja maittavalla menulla.

Ikimuistoiset purjehdukset tehdään ylellisillä Lagoon 42 tai Lagoon 50 -katamaraaneilla, jotka tarjoavat upean kokemuksen ja täydellisen purjehdusnautinnon. Katamaraanipurjevene on liikkeissään rauhallinen eikä kallistele. Mukana viihtyvät myös kaikki ”maakravut” ja purjehdukseen tottumattomat. Luksusjahdin suurella kannella voi nauttia auringosta. Illan viiletessä parhaan tunnelman tarjoavat avarat, sekä tarvittaessa lämmitetyt, sisätilat ja terassi. Merinäköalasta ei ole sisälläkään tingitty, salongin panoraamaikkunoista näet upean saariston esteettömästi. Purjehdukseen saadaan vauhtia lisää, kun avataan sporttinen Code 0 -purje.

Purjehduksia Suomessa ja Kroatiassa

Purjehduksia on tarjolla sekä Suomessa että Kroatiassa. Suomen purjehdukset tehdään joko omalla ryhmällä tai varaamalla yleisöpurjehdukselle. Purjehdukset alkavat HSK:n satamasta Lauttasaaresta. Yleisöpurjehdukset tehdään perjantaisin klo 15:30 ja lauantaisin klo 11:00 alkaen kesä – heinäkuussa sekä syyskuussa. Kokemusta purjehduksesta tai veneilystä ei tarvitse olla. Miehistö hoitaa purjehdukset vankalla ammattitaidollaan. Halukkaat saavat kuitenkin purjehduksen aikana osallistua purjeiden käsittelyyn, navigointiin ja veneen ohjaamiseen, omien taitojensa mukaan miehistön opastamana.
Kroatian purjehdukset tehdään touko – ja syyskuussa, jolloin kelit Kroatiassa ovat suomalaisille suotuisat. Purjehdukset on suunniteltu 8–10 henkilön ryhmille. Purjehduskokemusta ei tarvita, pakettiin sisältyy ammattitaitoinen kippari, joka tietää kauneimmat purjehdusreitit, turkooseimmat ja parhaimmat uimapaikat. Halukkaat saavat kuitenkin purjehduksen aikana osallistua purjeiden käsittelyyn, navigointiin ja veneen ohjaamiseen, omien taitojensa mukaan.

Lagoon Charter elämyslahjat

Elämyslahjat

Elämyslahjat on Suomen suurin elämysten verkkokauppa. Yhtiö myy purjehdusten lisäksi yli 1300 elämystä, kuten tandemhyppyjä, rallikyydityksiä, kuumailmapallolentoja, Formula-ajoa ja erilaisia hemmotteluhoitoja. Verkkokaupan lisäksi elämyslahjoja voi ostaa Kampin, Sellon ja Ison Omenan myyntipisteistä.

”Olemme hyvin iloisia uudesta yhteistyöstä ja siitä että Lagoon Charterin palvelut ovat nyt vieläkin helpommin kaikkien saatavilla ja varsinkin yleisöpurjehdukset tuovat uusia mahdollisuuksia jokaiselle. Päivä meren aalloilla soveltuu hienosti kaikille, jotka haluavat päästä nauttimaan Suomen hienosta saaristosta sekä kokea yhdessä purjehduksen riemua luksusjahdilla. Purjehdus sopii myös hienosti erilaisille ryhmille esim. TYKY, yritysryhmät, yrityksen kansainväliset vierailut, juhlaporukat”, toteaa YachtsAgentin toimitusjohtaja Timo Salminen.

Löydät kaikki Elämyslahja-purjehduspaketit täältä

Lagoon Charter purjehdukset Elämyslahjat

Lagoon Charter yhteistyössä Elämyslahjat kanssa

Categories: Tarinat