Lagoon Charter -katamaraani on täyttä nautintoa!

Charter katamaraani Balance 3 tarjoaa nautinnollisen purjehduksen kaikille säästä riippumatta. Tämän Lagoon 42 -katamaraanin suurella kannella voi todella nauttia auringosta ja illan viiletessä parhaan tunnelman tarjoaa avarat, sekä lämmitetyt sisätilat. Merinäköalasta ei ole sisälläkään tingitty, vaan salongin panoraamaikkunat tarjoavat esteettömän näkymän upeaan saaristoomme. Katamaraani on myös liikkeissään rauhallinen, eikä kallistele. Mukana viihtyy myös kaikki herkkävatsaiset vieraat.

Lagoon Charter Balance 3

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon 42, s/y Balance 3, charter katamaraani on varusteltu täydellisesti myös makunautinnoille. Miehistömme tarjoilee asiakkaillemme heidän toiveiden mukaiset ateriat juomineen. Veneen tilavat pöydät on katettu valkeilla liinoilla ja juomat nautitaan laseista, niin kuin tyyliin kuuluu. Voit tutustua tarjoamiimme menu-vaihtoehtoihin ja tarpeen vaatiessa toteutamme toiveenne niin kuin haluatte. Myös ruoka-aineallergiat otetaan huomioon.

Lagoon Charter Balance 3 artikkeli

 

Ohjelmaa toiveidenne mukaan

Risteilyn pituudesta riippuen, saaristomme tarjoaa useita mielenkiintoisia käyntikohteita. Voit tutustua vaihtoehtoihin täällä. Suunnittelemme purjehdusreitin aina yhdessä asiakkaan kanssa ja halutessanne voimme järjestää myös haluamaanne ohjelmaa. Miten olisi vieraileva huippukokki tai elävää musiikkia?

Lagoon Charter Balance 3 risteily

Sopiiko tarpeisiinne luksuluokan charter katamaraani?

Vuosien aikana on meille kertynyt hyvä kokemus erityyppisten tilaisuuksien järjestämisestä katamaraaneilla. Ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin kerromme eri vaihtoehdoista veneen, tarjoilun ja reitin suhteen. Annamme sen jälkeen teille mielellään tarjouksen ainutlaatuisen tapahtumanne järjestämisestä merellä.

Lyhyesti

Alus: Balance 3, vm. 2017
Kapasiteetti: 12+2 henkeä

  • Iso terassi nautiskeluun ja ruokailuun
  • 1 tilava VIP-tason omistajahytti erillisellä kylpyhuoneella
  • 2 vierashyttiä, joissa molemmissa omat WC:t
  • Upeat ruokailutilat salongissa ja terassilla
  • Fusion audiojärjestelmä, 43" TV
  • Ilmainen rajaton Wi-Fi
  • 1 SUP -lautaa
  • Peruspurjeiden (Square Top isopurje ja fokka) lisäksi Code 0 -purje takaa vauhdikkaat purjehdusfiilikset

Tule tutustumaan aluksiimme

Parhaan kuvan risteilyaluksista ja Lagoon Charter -palveluista saat, kun tulet paikan päälle. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa itsellesi sopiva palaveriaika. Alukset ovat taas nähtävillä keväällä 2021

Merellisiä tapahtumaesimerkkejä

Toivottavasti saat näistä esimerkeistä hyviä ideoita oman merellisen tapahtuman järjestämiseen. Me Lagoon Charterilla haluamme auttaa sinua saavuttamaan kaikki toiveesi, joten ole yhteydessä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeiden mukaisen tapahtumakokonaisuuden! 

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

Lue lisää

PALKINTO-risteily merellä

Palkitse parhaat tekijät mieleenpainuvalla Palkintoristeily-kokonaisuudella . Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle ikimuistoiselle meriseikkailulle.

Lue lisää

AVOMERI -purjehdusretki

Upea saaristomme ja luonnossa oleminen tekevät AVOMERI -purjehduksesta muistorikkaan elämyksen. Hyppää mukaan vauhdikkaalle purjehdusretkelle kokeneen miehistön avustuksella.

Lue lisää

VALLISAARI -saaristoristeily

Vallisaari -saaristoristeily on Lagoon Charter kesän 2021 ehdoton suosikki. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen saaristoristeilyn.

Lue lisää

KOKOUS -yritystapahtuma

KOKOUS -merellä yritystapahtuma on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lue lisää

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe ainutlaatuinen tunnelma yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lue lisää

MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivoitumaan Lagoon Charterin aluksille. Toteutetaan yhdessä työhyvinvointipäivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

Miehistö

Lagoon Charterin miehistö koostuu kokeneista ja palveluhenkisistä merenkävijöistä.

Lue lisää

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa eri roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista aina ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin saakka

Lue lisää
Categories: Alukset