VAIN MAA ON RAJANA!

AVOMERI -purjehdusretki on nimensä mukaisesti ulkosaaristoon suuntautuva ja täysin räätälöitävissä oleva purjehduskokonaisuus. Helsingin ulkosaaristo tarjoaa monia eri vaihtoehtoja päivän ohjelman toteuttamiseen. Anna tuuliolosuhteiden ja Lagoon Charterin avomerikonkareiden määrittää ryhmällenne parhaiten sopiva purjehdusreitti ja saarikohde!

Lagoon Charter Avomeri purjehdus

Code 0 vai Parasailor?

Lagoon Charterin vuokraveneet on varusteltu myös vauhdikkaampaan menoa silmällä pitäen. Käytössä on avotuuliolosuhteiseen parhaiten soveltuvat Code 0- ja Parasailor-purjeet. Näillä purjevarustuksilla katamaraanit saavat ylimääräisen turbovaihteen. Vauhdista huolimatta purjehtiminen ja maisemien ihaileminen on miellyttävää, sillä katamaraanit eivät paljoa kallistele. Vain kuski eli sinä puutut. Otatko haasteen vastaan?

Lagoon Charter avomeri purjehdus

Ruokahalu kasvaa purjehdittaessa!

Merellä lämmin lohikeitto on aina varma valinta. Menu Lagoon on kaikkien skönäreiden (suom.purjehtija) ykkösvalinta. Toinen miehistömme suositusmenu on Menu Lonna. Nämä suositusmenut varmistavat vauhdikkaan purjehdusretkenne onnistumisen. Luovuta valtikkasi Lagoon -miehistölle ja anna meidän suunnitella teille täyden kympin AVOMERI -purjehdus!

Avomeri purjehdus menu

Yhteenveto:

Suositeltavat alukset: Xodó, Balance 3&4 ja Karioca II+
Kesto: 6-10 tuntia
Menusuositukset: Lagoon 34 € / hlö, Lonna 49 € / hlö
Esimerkkilaskelma*:  Alus Lagoon 42, Balance 4, 10 henkilöä, Menu Lonna, yht. 3240 €, 324 € / hlö, hinnat alv 0%

*low season -hinnoittelu

 

 

Kiinnostaako juuri sinun tarpeisiin räätälöity purjehdustapahtuma?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teidän tarpeisiin sopivan tapahtumakokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Tutustu purjehduspaketteihin

GOLF & SAIL

Golf & Sail! Purjehdi ja golfaa Isosaaressa omalla ryhmälläsi. Kesän ikimuistoisin päivä vietetään merellä ja Isosaaren golf-kentällä.

Lagoon Charter palkintoristeily

PALKINTO-risteily merellä

Palkitse parhaat tekijät mieleenpainuvalla Palkintoristeily-kokonaisuudella . Anna miehistömme johdattaa joukkonne tälle ikimuistoiselle meriseikkailulle.

Lagoon Charter Vallisaari saaristoristeily

VALLISAARI -saaristoristeily

Vallisaari -saaristoristeily on Lagoon Charter kesän 2021 ehdoton suosikki. Järjestämme asiakkaillesi ja henkilökunnallesi räätälöidyn ja yksilöllisen saaristoristeilyn.

Lagoon Charter kokous yritystapahtuma

KOKOUS -yritystapahtuma

KOKOUS -merellä yritystapahtuma on suunniteltu erityisesti kokouksien ja koulutuksien pitämiseksi erilaisessa ympäristössä. Sisällytä päivääsi hyötyä ja huvia samalla vaivalla!

Lagoon Charter Helsinki by night edustusristeily 2020

HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily

Tunnelmallinen HELSINKI BY NIGHT -edustusristeily yhdistää auringonlaskun, katamaaraani-purjeveneet ja gourmet-tasoisen illallisen. Koe ainutlaatuinen tunnelma yhdessä henkilökuntanne tai asiakkaidenne kanssa.

Lagoon Charter motivaatio työhyvinvointipäivä

MOTIVAATIO -työhyvinvointipäivä

Haluatko saada tiimistäsi 110% irti? Tuo tiimisi motivoitumaan Lagoon Charterin aluksille. Toteutetaan yhdessä työhyvinvointipäivä, joka innostaa kaikki ylittämään itsensä.

Valitse mieleisesi charter -katamaraanipurjealus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Uusi huvijahti Lagoon 42 Balance 4

Uusi huippuvarusteltu charter huvijahti Lagoon 42 Balance 4 saapui Suomeen kesällä 2021. Ole ensimmäisten joukossa ja varaa huvijahti kesän parhaalle tapahtumalle.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani Karioca II+

S/Y Karioca II+ on Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapui Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Purjevene Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraanipurjevene, jossa järjestät unohtumattoman purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiinne sopiva tapahtumakokonaisuus merellä. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

 

 

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

 

 

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää
Categories: Paketit