fbpx

VAIN MAA ON RAJANA!

AVOMERI -purjehdusretki on nimensä mukaisesti ulkosaaristoon suuntautuva ja täysin räätälöitävissä oleva purjehduskokonaisuus. Helsingin ulkosaaristo tarjoaa monia eri vaihtoehtoja päivän ohjelman toteuttamiseen. Anna tuuliolosuhteiden ja Lagoon Charterin avomerikonkareiden määrittää ryhmällenne parhaiten sopiva purjehdusreitti ja saarikohde!

Lagoon Charter Avomeri purjehdus

Code 0 vai Parasailor?

Lagoon Charterin vuokraveneet on varusteltu myös vauhdikkaampaan menoa silmällä pitäen. Käytössä on avotuuliolosuhteiseen parhaiten soveltuvat Code 0- ja Parasailor-purjeet. Näillä purjevarustuksilla katamaraanit saavat ylimääräisen turbovaihteen. Vauhdista huolimatta purjehtiminen ja maisemien ihaileminen on miellyttävää, sillä katamaraanit eivät paljoa kallistele. Vain kuski eli sinä puutut. Otatko haasteen vastaan?

Lagoon Charter avomeri purjehdus

Ruokahalu kasvaa purjehdittaessa!

Merellä lämmin lohikeitto on aina varma valinta. Menu Lagoon on kaikkien skönäreiden (suom.purjehtija) ykkösvalinta. Toinen miehistömme suositusmenu on Menu Suomenlinna. Nämä suositusmenut varmistavat vauhdikkaan purjehdusretkenne onnistumisen. Luovuta valtikkasi Lagoon -miehistölle ja anna meidän suunnitella teille täyden kympin AVOMERI -purjehdus!

Avomeri purjehdus menu

Yhteenveto:

Suositeltavat alukset: Xodó, Balance 3 ja Karioca II+
Kesto: 6-10 tuntia
Menusuositukset: Lagoon 34 € / hlö, Suomenlinna 44 € / hlö
Hinnat alkaen:  155 € / hlö
yht. 1850 € / risteily , hinnat alv 0%

 

Kiinnostaako juuri sinulle räätälöity risteily?

Osaava miehistömme auttaa mielellään suunnittelemaan teille juuri sopivan risteilykokonaisuuden. Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa sinulle sopiva aika keskustelulle.

Valitse mieleisesi charter -katamaraanipurjealus

Kaikki Lagoon -katamaraanit ovat erittäin vakaita, suojaisia, tilavia ja huippuvarusteltuja purjealuksia. Aluksilla ei tarvita erityisiä purjehdusvaatteita, sillä katetut ja lämmitetyt oleskelutilat suojaavat matkustajia kaikilla ilmoilla. Miehistömme varmistaa aina turvalliset reittivalinnat ja purjehduskohteet, jotta viihtyisitte risteilyillä ja teille jäisi miellyttävä muisto hienosta kesäpäivästä.

Luksusjahti Lagoon 50 Twin Joy

Tämä hieno Lagoon 50 luksusjahti Twin Joy on varattavissa Kroatian vesillä. Tutustu mitä lomavaihtoehtoja tämä alus voi sinulle tarjota.

Lue lisää

Charter katamaraani Balance 3

Katamaraani Balance 3 on tilava Lagoon 42 -charteralus, jonka lämmitettävällä terassilla voit nauttia purjehduksista jopa marraskuulle asti.

Lue lisää

Lagoon 50 luksuskatamaraani Karioca II+

S/Y Karioca II+ on uusi Lagoon 50 luksuskatamaraani, jonka saapuu Suomen vesille kesällä 2020. Tutustu tähän upeaan alukseen!

Lue lisää

Purjealus Xodó

S/Y Xodó on näyttävä Lagoon 39 katamaraani, jossa järjestät VIP-tason purjehduselämyksen asiakkaillesi tai tiimillesi.

Lue lisää

Haluamme auttaa!

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

 

 

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

 

 

Kapteeni Teemu Palomäki

Aina hymyilevä, iloinen ja ulospäin suuntautunut Teemu on monitoimiosaaja. Teemun kanssa on helppo tehdä töitä, sillä tämä erittäin kokenut ja valtamerilläkin seilaava ammattikippari ei pienistä hätkähdä.

Lue lisää

Kapteeni Timo Salminen

Timo vastaa koko Lagoon Charterin toiminnasta. Hän on myös erittäin kokenut ja taitava monirunkovene-spesialisti.

Lue lisää

Perämies Juha Valtanen

Juha Valtanen on olympiapurjehtijana yksi Lagoon Charterin kokeneimmista purjehtijoista. Purjehduksen lisäksi hän huolehti asiakkaitten viihtyvyydestä rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Kapteeni Jukka Nikkilä

Jukka toimii Lagoon Charterilla monessa eri roolissa. Hän vastaa nettisivuista, myynnistä ja käytännön asioista aina ruuan tilaamisesta alusten kipparointiin saakka

Lue lisää
Categories: Paketit