Soita meille/Call us: +358 (0)40 5208080
Veneen sijainti/Boat Location: Veneentekijäntie 16, Helsinki

Lagoon Charter Menut 2019

Olemme suunnitelleet merellisen A-LA-CARTE -listamme yhdessä ravintola Blue Peterin henkilökunnan kanssa. Haluamme tarjota Teille selkeitä makuja, tuoreita raaka-aineita, kotimaisia kaloja ja tyylikästä esillepanoa. Menujen hinnat sisältävät myös tarvittavat astiat, lasit ja aterimet. Toivottavasti löydät Teille sopivan vaihtoehdon ja halutessanne voimme räätälöidä Teille parhaiten sopivan menun. Lataa Lagoon Charter -Menut 2019 koneellesi TÄSTÄ

Bon Apètit!

MENUT 2019

1. Lagoon 34 € 

  • Kermaista lohikeittoa L, G
  • Vehnä- ja ruisleipää, limppua ja voita VL, margariinin kanssa M
  • Mustikkarättänä ja vaniljakastiketta L, G

2. Lonna 42 €

  • Kirsikkatomaattia ja mozzarellaa ja hunajavinaigrette L, G
  • Maalaissalaattia (salaattia, punasipulia, papuja, kanamunaa kananpoikaa, pekonia, tomaattia, perunaa ja aiolia)
  • Savustettua merilohta, tilliperunapaistosta ja tartar-kastiketta L, G
  • Vehnä- ja ruisleipää, limppua ja voita VL
  • Marjapiirakkaa ja vaniljakastiketta

3. Vallisaari 50 €

  • Sapakset 2 kpl / lajike
  • Savuporomoussea ruisnapilla L
  • Kylmäsavustettulohitartar saaristolaisleivällä L
  • Katkarapu Skagen L
  • Kermaista lohikeittoa L, G
  • Vehnä- ja ruisleipää, limppua ja voita VL
  • Tiramisu L

4. Suomenlinna 44 €

  • Serranokinkkua, melonia ja mozzarellaa L, G
  • Inkiväärillä maustettuja katkarapuja ja chiliaiolia L, G
  • Brie-juustoa, mansikkaa ja balsamicoa L, G
  • Kylmäsavustettua lohta ja kananmunaa M, G
  • Mangomoussea ja hedelmätartar L, G
  • Leipää, tuorejuustoa ja voita L

5. Villinki 68 €

  • Inkiväärilohta ja kurkkujogurttia L, G
  • Jokirapuskagen saaristoleivällä L
  • Parman kinkkua, uunitomaattia ja Parmesan -juustoa L, G
  • Savuporotartaria ja vodkakarpaloita L
  • Tryffelioliiveja, grillipaprikaa ja artisokkaa M, G
    Lämmin ruoka:
  • Ylikypsää porsaanposkea, peruna-kasvispaistosta ja timjamikastiketta L, G
  • Leipää, oliiviöljyä ja balsamicoa M
  • Suklaafondant, vaniljavaahtoa ja tuoretta mansikkaa L

6. Harmaja 320 € / 10 hlö+32 € / lisähenkilöt

  • Suomalaiset Sapakset 1 lajike / henkilö
    • Pulled pork ja aiolia M
    • Savuporomoussea ruisnapilla L
    • Marinoitua tomaattia ja tuorejuustoa L
    • Kylmäsavustettulohitartar saaristolaisleivällä L
    • Katkarapuskagen L
  • Sapaksia 50 kpl, (suositus: tilaa tuplamäärä pitkälle purjehdukselle)

7. Lauttasaari 58 €

  • Sinappisilliä, sipulisilliä, tillisilakkaa L, G
  • Jaloviinagraavattua lohta L, G
  • Jokiraputartaria L, G
  • Maalaisterriiniä ja omenaa L, G
  • Savumuikkuja L, G
  • Mummonkurkkua, marinoitua punasipulia M, G
  • Tilliperunaa L, G
  • Savuporomoussea saaristolaisleivällä L
  • Maalaissalaattia
  • Vehnä- ja ruisleipää, limppua ja voita VL
  • Marja-mascarpone Pavlova

8. Les Sables 67 €

  • Ilmakuivattua kinkkua M, G
  • Provencen makkaraa L, G
  • Pikkukurkkuja, uunitomaattia, grillattua paprikaa, balsamico-herkkusieniä L, G
  • Maalaisterriiniä ja omenaa L, G
  • Artisokkaa M, G
    Lämmin ruoka:
  • Ankankoipiconfit ja kirsikkaa
  • Talon leipää ja voita VL , oliivioljyä M
  • Valikoima ranskalaisia juustoja ja hilloa (Brie de Meaux, Comte, Roquefort)

RAPUMENUT

9. Seilorin nautinto 66 €

  • 5 kappaletta täplärapuja, paahtoleipää, tilliä ja voita VL
  • Rapeaa ylikypsää porsaankylkeä, kermaan muhennettua kantarellia ja uppomuna, L, G
  • Tuoreita vadelmia, toffeeta ja vadelmasorbettia M, G

10. Kippari 76 €

  • 5 kappaletta täplärapuja, paahtoleipää, tilliä ja voita VL
  • Perinteistä mureaksi haudutettua sorsaa, punakaalihauduketta ja lintukermakastiketta, L, G
  • Valkosuklaapannacotta ja tuoremarjasalaattia, VL, G

11. Raikasta 79 €

  • Rucolaa, pähkinää ja vinaigrette, M, G
  • 11 kappaletta täplärapuja, paahtoleipää, tilliä ja voita, VL 
  • Valkosuklaapannacotta ja marinoitua mansikkaa, VL, G

L= Laktoositon

VL= Vähälaktoosinen

M= Maidoton

G= Gluteeniton

Annamme myös mielellämme juomasuositukset eri menuille. Otamme myös huomioon eri ruoka-aineallergiat ja erityistoiveenne. Tarvittaessa noudamme juomat puolestanne erikseen sovitulla tavalla. Tilaisuuden niin vaatiessa tarjoamme teille myös erilaisia erikoisohjelmavaihtoehtoja.
Esimerkiksi Lagoon Charter Sampanja -tasting on suosittu ohjelmanumero purjehduksen alussa. Kokeneet kumppanimme tekevät tapahtumastanne vieläkin ikimuistoisemman.

Hintoihin lisätään alv 14%

 

Tee varaus:

Täytä vaaditut kohdat sisältäen haluamasi ajankohdan, henkilömäärän ja ruokailutoiveesi, niin palaamme pyyntöösi heti kun se on mahdollista

Ole meihin yhteydessä:

Jukka Nikkilä
Veneentekijäntie 16
Helsinki
Puh: +358 40 5208080

Youtube

Facebook

08.03.19

Lagoon Charter

Purjehduskauden alkuun enää vajaat 2 kuukautta. Ennen sitä on hyvä muistella kesää 2018! ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

View on Facebook
·Jaa

07.03.19

Lagoon Charter
View on Facebook
·Jaa