Soita meille/Call us: +358 (0)40 5208080
Veneen sijainti/Boat Location: Veneentekijäntie 16, Helsinki

UUSI Lagoon 42 Uivassa 17-20.8.

Lagoon Charterin uusin katamaraani, Lagoon 42 saaapui Suomeen alkuviikosta. Olemme esillä Uivassa venenäyttelyssä Lauttasaaressa 17-20.8.

Tervetuloa tutustumaan uuteen Lagoon 42 s/y Balanceen. Linkki tapahtumasivulle: UIVA2017

Tykkää Lagoon Charter-facebooksivusta ja voita liput Uivaan:

Kesän purjehduskausi on alkanut!

Koleasta alkukesästä huolimatta kesän purjehduskausi on alkanut vauhdikkaasti.

Lagoon-katamaraanipurjeveneiden lämmitetyt terassit osoittivat jälleen toimivuutensa Suomen suvessa. Viime viikon kylmä ja tuulinen torstaipäivä ei asiakkaidemme tunnelmaa haitannut. Asiakkaamme nauttivat maukkaasta Menu Luxury:sta purjehdusvauhdin ollessa samaan aikaan 8 solmua! Päivän kruunasi tutustuminen Vallisaaren huikeisiin maisemiin. Näihin kuviin ja tunnelmiin:

Lagoon 42 on nyt Suomessa!

Uusi Lagoon Charterin lippulaiva s/y Carry on rantautunut Helsinkiin.

Matka Ranskasta kesti n.2 viikkoa ja miehistö nautti s/y Carryn miellyttävistä mukavuuksista ja tasaisesta menosta matkan aikana. Teemme parhaillaan viimeisiä säätöjä, jotta tulevat purjehduskokemuksenne olisivat parhaat mahdolliset. Varaa nyt oma merellinen luksuselämyksesi uudelle katamaraanillemme. Kysy vapaita ajankohtia tästä
Lagoon-42-etusivu

Lagoon Charter purjehduskausi on nyt käynnissä

Lagoon Charter kausi vauhdissa

Kesän ensimmäiset yrityspurjehdukset Helsingin vesillä on saatu turvallisesti tehtyä. Ilmat ovat olleet suosiollisia suurimassa osassa purjehduksia. Asiakkaamme ovat jälleen olleet erittäin tyytyväisiä laadukkaaseen veneeseen ja henkilökuntaan. Tässä asiakkaiden kommentteja risteilyistä:
“Suuret kiitokset vielä kerran, oli jälleen loistava risteily!”
“Ja kyllä viihdyttiin.Mahtava paatti, mahtava miehistö joka huolehti että meillä oli lasit täynnä ja mukavaa.”
Lagoon-Charter-1-e1467376877933

Lagoon On The Deck – charter-kauden avajaiset

Ylpeänä esittelemme teille Suomen upeimman purjevenekaluston 26.4.2016. Lagoon On The Deck- tapahtuma järjestetään Katajanokan vierasvenesatamassa ja mukaan pääsee ilmoittutumalla tästä linkistä: ILMOITTAUDU

Ohjelmassa on Lagoon 39 s/y Xodó:n ja Lagoon 42:n (virtuaalisesti) esittely, naposteltavaa, yllätyslahja ja lämmintä tunnelmaa terassilla.

Lue lisää tapahtumasta tästä
DSC_9771-2-1

1 2 NEXT